Studio de Videochat NightProwl

De ce sa renunti la studioul in care deja lucrezi ?

Dacă nu te duci cu plăcere la studioul de videochat în care deja lucrezi, este primul și cel mai important semn că trebuie să faci o schimbare. Videochat-ul este un domeniu creativ, o componentă a entertaintment-ului online, unde poți avea randament maxim doar atunci când locul tău de muncă este primitor, lipsit de stres, și unde mergi cu drag.
Această pagină este dedicată modelelor care deja lucrează într-un alt studio de videochat. Dacă nu te afli într-o astfel de situație :
VEZI OFERTA ANGAJARE
Există cu siguranță studiouri primitoare și profesionale de videochat, dar pentru că ai căutat pe google, și citești această pagină, cel mai probabil tu nu lucrezi în unul dintre ele, și cauți o alternativă. Astfel, îți prezentăm în continuare care sunt diferențele dintre noi și studioul în care deja lucrezi, precum și greșelile pe care le fac majoritatea modelelor aflate într-o astfel de situație.

Câștiguri corecte și considerabil mai mari

Lasă-ne să ghicim : câștigi cel mult $2,500 la perioadă, și ajungi la această sumă muncind o sută sau chiar peste 100 de ore.

Prin metode de training și colaborare transparentă, aproape orice model ar trebui să ajungă la sume de cel puțin $5,000 la perioadă. E doar vina studioului in care deja lucrezi dacă nu-ti oferă instrumentele și informațiile pentru a ajunge la aceste sume.

Datorită programului de training, precum și a instrumentelor de monetizare și promovare, NightProwl îți poate aduce o dublare (cel puțin) a câștigurilor tale actuale, indiferent dacă ești un model care câștigă 2,000 sau 10,000 într-un alt studio de videochat. Statistic vorbind, peste 40% din modelele noastre câștigă peste 10,000 de dolari la perioadă.

Alte diferențe dintre NightProwl și alte studiouri:

 • Cursul valutar corect și real
 • Fără amenzi sau penalizări
 • Număr de ore la perioadă : 80
 • Training care face diferența

Ai de asemeni șansa , opțional, să generezi conținut foto-video pe care echipa noastră să-l monetizeze cu profesionalism atât pe platforme externe (gen onlyfans) cât și pe propriile platforme de distribuție. Prin monetizarea de conținut, veniturile tale pot crește cu cel puțin 25%.

Programul de lucru si regulamente

Majoritatea studiourilor de videochat din București cer un minim de 100 de ore de conectare la perioadă, uneori chiar și mai multe, și au un regim strict, și un regulament clar ,referitor la zilele în care lucrezi, modul în care îți programezi turele, și sancțiuni sau penalități atunci când intarzii la muncă, chiar și doar câteva minute, sau anulezi o tură din motive personale.

NightProwl are o abordare diferită dintr-un motiv foarte simplu, studioul nostru se bazează pe eficientă și nu pe reguli. Cu alte cuvinte, noi, alături de modelele noastre, vrem să facem bani, nu ore. Dar, un astfel de sistem, fără reguli și penalizări, nu se poate baza pe altceva decât pe responsabilitate și seriozitate, acestea fiind elemente de bază în angajarea unui nou model, în oricare din studiourile noastre.

Trebuie să lucrezi doar 80 de ore la perioadă, iar în sistemul nostru de training, este mai mult decât suficient pentru a atinge targetul financiar promis. Astfel, ai foarte multe zile libere la dispoziție, dar și un sistem eficient de concedii, în care să te bucuri și să te relaxezi.

Alte beneficii și diferențe NightProwl Studio Videochat

 • Când spunem "Operații estetice gratuite", acestea chiar sunt gratuite.
 • Avem în adevăratul sens al cuvântului un departament de marketing eficient, care aduce trafic de calitate în chatroom-ul modelelor noastre
 • Oferim atât platforme freemium cât și premium, și suntem la fel de eficienți în a produce rezultate financiare pe ambele

A nu se înțelege greșit

Toate cele prezentate pe această pagină subliniază un singur lucru, și anume, că la NightProwl Studio facem lucrurile altfel. În primul rând bazându-ne pe dorința ta de a reuși, transformată în determinare și seriozitate. Un studio fără un sistem de penalizări nu poate să fie eficient decât lucrând cu oameni responsabili și serioși.

Și pentru că lucrăm cu oameni responsabili și serioși, beneficiezi de diverse lucruri, inclusiv de a-ți organiza propriul program de lucru. Iar aceste libertăți conduc la un rezultat unic : un studio de videochat profesional, unde să câștigi foarte mulți bani, venind la muncă cu zâmbetul pe buze.

oferta de angajare videochat NightProwl

10,000 lei minim garantat


Un program de lucru flexibil
Schimbare de look
Operații estetice gratuite
Trafic si promovare
Sesiuni foto-video gratuite
Cel mai eficient training
Fără amenzi și penalizări
Siguranță și legalitate
100% confidențial

Blocarea contului

Dacă ești model LiveJasmin și ti se spune că vei fii blocată, studioul te minte. Îți garantăm că acest lucru nu mai este posibil din 1 ianuarie 2020, indiferent de studioul în care lucrezi.

Vechimea contului

Dacă nu câștigi peste $7500 la perioadă, vechimea contului tău nu contează abolut deloc, și poți ajunge din nou la aceleași rezultate, sau chiar mai bune, de pe un cont nou, într-un timp relativ scurt.

Diverse altele

Studioul actual te amenință cu un contract de exclusivitate, cu datul în judecată sau neplata ultimilor salarii ? Hai să stăm de vorba, te putem ajuta și în acest sens.


Contactează-ne acum

Bulevardul Unirii Nr. 47, Bucuresti
0751.33.44.88

Sau completează formularul
 • Contactează-ne
 • Telefon : (+4) 0758.34.35.36
 • Email : office@ nightprowl.ro
 • Sediul central : Strada Esarfei Nr. 72, Sector 3, Bucuresti, 031868 Romania