CUM NE POŢI CONTACTA

Pentru orice intrebari sau probleme va stam de asemeni la dispozitie pe email : office@nightprowl.ro

NIGHTPROWL STUDIO : PARTENER OFICIAL LIVEJASMIN

La data de 15 decembrie 2016 , in cadrul unei vizite pe care studioul nostru a realizat-o la sediul din Luxembourg al LiveJasmin , NightProwl Studio a semnat documentele de inrolare in programul Jasmin Certified , fiind totodata primul (si momentan singurul) studio de acest gen din Galati si respectiv Constanta . In acest moment , NightProwl Studio este cel mai vechi partener oficial Jasmin-Certified al LiveJasmin

Pentru un studio de videochat , parteneriatul oficial (certified) cu LiveJasmin aduce cu sine o serie de beneficii si oportunitati de dezvoltare atat pentru studio cat si , implicit , pentru modelele sale . In combinatie cu celelalte servicii profesionale pe care studioul nostru il ofera (make-up & hair GRATUIT , ZILNIC ; foto si video profesional , training personalizat , promovare - marketing si extra trafic ; etc) parteneriatul - certified Jasmin - devine un instrument extrem de puternic in promovarea unui model , reflectat implicit prin castiguri financiare ridicate , deseori cu mult peste media celorlalte studiouri . Aceste instrumente si parteneriate sunt insa create si menite sa aduca un plus de valoare modelelor care isi doresc sa obtina performante financiare remarcabile prin munca si devotament .

Ce inseamna / reprezinta Jasmin Certified Studio ?

In primul rand reprezinta o apreciere a tuturor eforturilor depuse de NightProwl Studio , in ultimii sase ani , de a instrui , ajuta si promova modele de top pe site-ul LiveJasmin . Reprezinta de asemeni o recunoastere a profesionalismului si expertizei studioului nostru in materie de videochat , si nu in ultimul rand o apreciere a corectitudinii studioului nostru fata de toti partenerii sai , incluzand aici si modelele .
Un parteneriat oficial inseamna , printre altele , si o asociere de nume sau branduri , motiv pentru care suntem onorati ca un colos la nivel international , asa cum este LiveJasmin , ne acorda aceasta oportunitate .

NightProwl Studio si LiveJasmin impartasesc o viziune comuna : modele pe nisa glamour , bazate pe carisma , socializare , comunicare si prietenie , si mai putin (sau chiar deloc) pe nisa adult . Este un motiv in plus , si determinant , al existentei acestui parteneriat .

Asa cum reiese chiar din prezentarea LiveJasmin - un studio partener "Certified" indeplineste cumulativ mai multe criterii tehnice si legale , precum : tehnic si logistic impecabil (mobilier , decoratiuni , lumini , calculatoare , echipamente , retelistica si alte elemente de tehnica si logistica) , mediu de lucru profesional , partener de incredere (inclusiv prin respectarea tuturor promisiunilor sau obligatiilor contractuale , atat fata de LiveJasmin cat si fata de modelele sale) , si modele cu venituri ridicate (majoritatea modelelor NightProwl sunt constant prezente in Jasmin Top 100) .

Care sunt avantajele modelelor NightProwl :

SECURITATE SI STABILITATE
Suntem un studio legal , transparent in tot ceea ce facem (respectand insa confidentialitatea modelelor si colaboratorilor nostrii) , unde poti gasi stabilitatea financiara de care ai nevoie . Suntem aici din 2011 si beneficiem de o reputatie impecabila din punct de vedere al corectitudinii .

RETETA SUCCESULUI TAU
Avem o abordare glamour - de a crea modele ce isi axeaza energiile pe comunicare si flirt si mai putin (sau deloc) pe nuditate . Am perfectionat tehnicile noastre de training si am adaugat elemente de logistica utile precum makeup & coafura zilnic - gratuit .

RESPECT SI CONFIDENTIALITATE
Am putea enumera zeci de alte beneficii tehnice sau logistice , de training sau de motivare , insa preferam sa mentionam una din cele mai importante elemente : cel uman - al respectului reciproc si al respectarii confidentialitatii . NightProwl reprezinta un garant din acest punct de vedere .


Linkuri utile :
Lista oficiala a studiourilor certificate LiveJasmin
Update : Astazi 16 iulie 2017 - si studioul nostru din Constanta a primit certificarea Jasmin .

MAI MULT TRAFIC DECAT ORICE ALT STUDIO

Facem aceasta afirmatie cu toata raspunderea aferenta , stiind concret ce inseamna "traffic web" , cum sa il generezi , cum sa il maximizezi si cum sa il transformi in bani , cat mai multi . Te vom ajuta sa intelegi procesul de conversie , de obtinere a loialitatii membrilor de pe site-urile de specialitate , si implicit , cum sa lucrezi cat mai profesional si sa castigi cat mai mult . Ne vom asigura ca nu ne vei spune niciodata "Eu nu am traffic" !

MAI MULT TRAFFIC

TRAINING PERSONALIZAT PENTRU FIECARE MODEL

Training in videochat nu inseamna doar experienta acumulata pe care dorim sa ti-o impartasim , inseamna mai mult : sustinere , rabdare , inseamna sa-ti aratam cum sa procedezi in diversele situatii cu care te vei confrunta , inseamna suport online 24/7 din partea unor oameni cu foarte multa imaginatie si intelegere . Iti suntem alaturi atat online cat si offline si suntem aici sa te sustinem si sa te ajutam cu absolut tot ceea ce este omeneste posibil .

TRAINING PERSONALIZAT

ORGANIZARE SI LOGISTICA IMPECABILA

Mobilierul , tehnologia , retelistica si toate echipamentele aferente sunt doar instrumente . Si le poate permite relativ oricine si orice studio , insa utilizarea lor la capacitate maxima nu este la indemana tuturor . Ne mandrim cu cel mai inovativ sistem de management , implementat inca de la infiintarea noastra in 2011 si perfectionat peste timp . Invatam si ne informam in permanenta pentru a-ti putea oferi tot ceea ce este mai bun .

PREZENTARE STUDIO

NightProwl este unul din putinele studiouri de videochat din lume ce se bucura de un parteneriat oficial cu LiveJasmin , fiind inrolati in programul Jasmin Certified .

LiveJasmin este cea mai mare platforma de videochat din lume , iar noi ne bucuram de un parteneriat unic pentru orasul nostru .