NightProwl Studio Videochat Galati

Studio cu certificare LiveJasmin

La data de 15 decembrie 2016 , in cadrul unei vizite pe care studioul nostru a realizat-o la sediul din Luxembourg al LiveJasmin , NightProwl Studio a semnat documentele prin care devenea al doilea studio Jasmin Certified din lume , respectiv primul (si momentan singurul) studio de acest gen din Galati . Abia o luna mai tarziu , in ianuarie 2017 , marii jucatori din piata de videochat din Romania - Studio 20 si ProAVC - obtineau aceiasi certificare .

Acest certificat LiveJasmin ofera o serie de oportunitati si beneficii (de ordin financiar in special) studiourilor ce au acest statut . Certificarea nu se obtine doar prin istoricul pe care studioul nostru il are in raport cu LiveJasmin : multi ani de munca corecta , productiva , zeci de modele de top livrate catre aceasta platforma de videochat ; ci si in urma unor criterii si reguli pe care studiourile aspirante (in obtinerea Jasmin Certified) trebuie sa le indeplineasca si sa le respecte : legalitate , plata corecta a modelelor , precum si alte principii de business sau respectarea unor valori morale .

Ce inseamna LiveJasmin Certified ?

Obtinerea acestui certificat subliniaza NU DOAR FAPTUL ca NightProwl (VideoChat Galati) este un studio cu adevarat profesionist , dar si faptul ca modelele noastre au avut (si au in continuare) un foarte mare succes pe cea mai mare platforma de videochat din lume : LiveJasmin . Pentru tine , ca potential model , aceasta certificare reprezinta :

- o garantie a faptului ca NightProwl Studio lucreaza legal ;
- respectand valori morale si legale , iti garantam siguranta si stabilitate ;
- transparenta si corectitudine in calcularea si efectuarea platilor ;
- poti lucra alaturi de o echipa certificata (*apreciata) de cel mai mare site de videochat din lume .

Obtinerea LiveJasmin Certified pentru studioul nostru din Galati reprezinta de asemeni o confirmare in plus a faptului ca lucram legal , serios , ca depunem eforturi sustinute in instruirea si promovarea modelelor noastre .
Multumim echipei LiveJasmin pentru increderea acordata , precum si modelelor noastre fara de care , desigur , toate aceste lucruri ar fi egale cu zero .

Asadar , daca aspiri catre o viata mai frumoasa , catre succes si catre obtinerea independentei financiare (ca rezultat al succesului in videochat) - te asteptam alaturi de echipa noastra .

Linkuri utile :
Lista oficiala a studiourilor certificate LiveJasmin
Update : Astazi 16 iulie 2017 - si studioul nostru din Constanta a primit certificarea Jasmin .

Incheiem cu cateva screenshot-uri ale castigurilor uzuale / medii la NightProwl Galati studio pe LiveJasmin :

 • message

  Citeste aici oferta noastra de colaborare si detalii despre cum poti deveni model NightProwl

  Oferta NightProwl
 • despre videochat

  Ce este videochatul si cum te poti feri de probleme si de studiourile care lucreaza ilegal

  Info videochat
 • message

  Citeste detalii despre concursurile organizate de NightProwl si bonusurile pe care le oferim

  Bonusuri oferite
Descopera un nou stil de viata . Aplica acum !