CUM NE POŢI CONTACTA

Pentru orice intrebari sau probleme va stam de asemeni la dispozitie pe email : office@nightprowl.ro

NIGHTPROWL STUDIO : PARTENER OFICIAL LIVEJASMIN

Anul 2016 s-a incheiat cu o veste excelenta pentru noi , fiind invitati in Luxembourg - la sediul companiei LiveJasmin - pentru semnarea documentelor de inrolare in programul Jasmin Certified .

SCURT ISTORIC :
Inca da la infiintarea studioului nostru , in 2011 , am explorat lucrul pe un numar cat mai mic de platforme in acelasi timp , pornind de la teoria ca un model care isi acorda toata atentia unui singur site , sau unui numar restrans de platforme , poate avea sanse mai mari sa devina un model de succes . Am inovat in permanenta , am experimentat diverse metode de lucru , si am ajuns abia 3 ani mai tarziu , in 2014 , sa lucram in proportie de 95% exclusiv cu o singura platforma : LiveJasmin .

Intotdeauna am avut o relatie excelenta cu toate platformele de videochat , incercand sa acordam feedback sau cerand feedback la randul nostru . Exceptie nu face nici relatia noastra veche de parteneriat cu LiveJasmin , dezvoltata in ani si ani , cu multiple vizite ale echipei noastre la sediile LiveJasmin din Luxembourg si Budapesta , precum si primind vizitele reprezentatilor Jasmin in studiourile noastre din Galati si Constanta .

CE ESTE JASMIN CERTIFIED ?

LiveJasmin a creat acest program de atestare a studiourilor sale partenere , fiind gandit ca un instrument prin care toate partile implicate au obligatii si beneficii , ca in orice alt parteneriat . In acest caz , LiveJasmin castiga un partener de incredere , solid , serios , si care ofera continut exclusiv pe platforma LiveJasmin , iar NightProwl obtine anumite conditii preferentiale pentru modelele sale .

CE INSEAMNA ASTA PENTRU TINE ?

Acordarea statutului CERTIFIED , asa cum este mentionat si pe pagina oficiala LiveJasmin , se face doar dupa indeplinirea anumitor criterii , precum : conditii si setari tehnice corespunzatoare , mediu de lucru profesional , legal si sigur , studiouri care in istoricul lor au demonstrat ca pot realiza performante financiare . Astfel , prin acest parteneriat , prin Garantul unei companii de sute de milioane de dolari - asa cum este LiveJasmin - te asiguram ca vei lucra intr-un studio legal , profesionist , alaturi de oameni de incredere care te pot indruma catre realizari financiare notabile .

Stiai ca recordul de incasari realizate pe LiveJasmin apartine unui model din studioul NightProwl ? Iti prezentam mai jos screenshotul cu aceasta performanta , precum si alte cateva paymenturi medii ale studioului nostru . Precizam ca sumele sunt pe jumatate de luna :

Noi nu "lucrăm" cu modele , Noi instruim modele de TOP