CASTIGURI GARANTATE DE MINIM 5.000 LEI LUNAR

Stim ca iti doresti siguranta un job bine platit si iti oferim siguranta unui salariu minim garantat de 5,000 lei, iar daca cunostintele tale de limba engleza sunt avansate atunci acesta poate atinge chiar si 10,000 lei. Hai sa ne cunoastem la un interviu si stabilim impreuna ce salariu minim garantat poti primi lucrand la NightProwl Studio in oricare din locatiile noastre din Bucuresti, Constanta, Iasi sau Galati.

APLICA PENTRU UN JOB!

Pe langa castigurile substantiale din videochat, acolo unde prin programele noastre personalizate de training poti ajunge rapid la castiguri de 3,000 - 10,000 de dolari lunar, iti oferim posibilitatea de a castiga un bonus de referal atunci cand ne recomanzi prietenelor tale, dar si comisioane motivante de 60%, bonusuri si concursuri, dar mai ales posibilitatea de a evolua si de a te dezvolta.

PROGRAM FLEXIBIL SI CONCEDII

Stim cu certitudine ca nu se pot obtine rezultate exceptionale, in orice domeniu de activitate, fara o minte odihnita. Din acest motiv am dezvoltat un program de lucru in care iti alegi cele 5 zile ale saptamanii in care doresti sa lucrezi si poti schimba aceste zile de la o saptamana la alta dupa bunul plac. Alaturand 2 zile libere dintr-o saptamana cu alte doua din saptamana urmatoare poti beneficia extrem de des de mini-vacante de 4 zile.

Respectandu-ti orarul de lucru poti beneficia de asemeni de concedii de pana la 10 zile la fiecare 5 perioade de lucru (la fiecare doua luni si jumatate).

Ne vom ocupa de imaginea ta si vom investi in tine inca din prima zi, vei aveam consilier de imagine makeup & hair style. Mai mult decat atat, dupa doar 3 luni de colaborare poti accesa programele noastre de finantare si poti obtine acces la operatii estetice gratuite.

CALATORESTE IN JURUL LUMII

Ne mandrim cu modelele noastre si le oferim, intotdeauna gratuit, oportunitatea de a calatori alaturi de echipa noastra la diversele evenimente internationale, gale de premiere si sesiuni de training in locuri precum : Los Angeles, Praga, Las Vegas, Lisabona, Dubai, Barcelona (etc.). Oferim de asemeni prin diversele concursuri si promotii pe care le organizam vouchere de calatorie si bilete de avion catre cele mai dorite destinatii turistice. Consideram ca un model odihnit, relaxat si cu un bagaj suplimentar de cultura generala - ca rezultat al calatoriilor - va fi intotdeauna un model mult mai creativ si productiv. Imbratiseaza Universul Femeii Curajoase alaturi de NightProwl - studio videochat .


PROGRAM FLEXIBIL
Program de lucru echilibrat, flexibil, cu multe oportunitati de zile libere si concedii.

SALARIU MINIM GARANTAT
Intre 4,000 si 10,000 lei minim garantat in primele trei luni. Totul depinde de tine.

OPERATII ESTETICE
Operatii estetice gratuite la doar trei luni de la inceperea colaborarii.

COMISIOANE MOTIVANTE
Plata intotdeauna la timp, fara clauze ascunse sau penalizari.

BONUS DE REFERAL
Recomanda-ne prietenelor tale si primesti sute de dolari lunar pentru asta.

TRAINING PERSONALIZAT
O echipa de oameni dedicata sa te ajute intotdeauna cu zambetul pe buze.

CONSILIER DE IMAGINE
Ai propriul tau consilier de imagine , make-up & hair style gratuit!

$3,0000 - 10,000 USOR
Am dovedit in peste 10 ani de activitate ca se poate. Poti si tu!

CALATORESTE IN JURUL LUMII
Calatoreste gratuit in Las Vegas, Lisabona, Dubai si alte locuri frumoase.
PREMII SI NOMINALIZARI

NightProwl are o prezenta constanta la toate galele de premiere, obtinand pana in prezent peste 70 de nominalizari si premii precum "Cel mai bun studio European" sau "Cel mai bun model la nivel mondial", cu care ne mandrim, si care subliniaza recunoasterea Internationala de care studioul nostru se bucura. Alege unul din cele mai premiate studiouri din Romania.

9
PREMII OBTINUTE LA CATEGORII DESTINATE STUDIOURILOR
17
TROFEE CASTIGATE DE MODELELE STUDIOULUI NOSTRU
50+
ALTE NOMINALIZARI PRIMITE DE MODELE SAU DE STUDIO