BucureștiIașiGalați

Ofertă angajări videochat

Te-ai săturat să nu ai niciodată suficienți bani , să trăiești de pe o lună pe alta, și să treci pe lângă magazine doar uitându-te în vitrină ? Noi considerăm că independența financiară este esențială pentru orice femeie, iar mai jos îți explicăm de ce NightProwl Studio este soluția.
Modelele NightProwl sunt printre cele mai bine plătite modele de videochat din lume, iar job-ul de model îți va oferi cu siguranță unul din cele mai mari salarii din România.

DE CE ESTE NIGHTPROWL UNIC ?

Program flexibil dar dedicat performanței

Dacă majoritatea studiourilor de videochat îți vor cere să lucrezi 8-10 ore pe zi, timp de 6 sau chiar 7 zile pe săptămâna, NightProwl îți oferă flexibilitate, cu un program ca la orice alt job, cinci zile pe săptămâna , 8 ore pe zi, cu drepturi în contract la zile libere sau concedii. Metoda noastră de lucru se bazează pe eficientă și creativitate, și nu pe efortul depus.

Cel mai bun sistem de Trafic si Promovare

Suntem de peste zece ani în domeniu, timp în care am dezvoltat diverse conexiuni și relații de business, ce permit modelelor noastre o poziționare preferențială pe site-urile cu care colaborăm. În plus, suntem singurul studio de videochat din România cu propriul departament de marketing, care se ocupă cu promovarea modelelor și achizite de trafic targetat.

Vei beneficia astfel de cea mai bună expunere, în comparație cu orice alt studio de videochat, maximizandu-ți potențialul de a câștiga cu adevărat foarte mulți bani.

Metode eficiente de personalizare si training

Orice studio de videochat îți va promite instruire, însă NightProwl Studio dispune nu doar de un staff numeric, ci și de experiența necesară unui training calitativ.

Echipa noastră a participat în ultimii ani la numeroase evenimente internaționale și sesiuni informative, fiind de departe cel mai proeminent studio din acest punct de vedere, în comparație cu orice alt studio din România. Acești oameni extrem de bine informați și răbdători, îți vor putea face acel training prin care să câștigi foarte mulți bani din videochat.

Videochat cu adevarat adevărat glamour

Noi definim videochatul glamour ca un mix perfect, în care 80% din activitatea modelelor se bazează pe comunicare, fidelizare și monetizare de conținut, și numai 20% pe erotism. În comparație cu celelalte studiouri de videochat unde proporțiile sunt cel puțin inversate, NightProwl reușește aceste lucruri prin sistemele sale de training și suport personalizat, ce este acordat 24/7 tuturor modelelor cu care colaborăm.

Metode funcționale pentru orice tip de model

Metodele de lucru și sistemele noastre de training, generează încasări record pentru modelele noastre, și funcționează indiferent de experiența în domeniu, de vârstă sau de aspectul fizic.

La NightProwl operațiile estetice sunt cu adevărat gratuite

Majoritatea studiourilor de videochat îți vor promite operații estetice gratuite. NightProwl Studio ți le și oferă cu adevărat, și nu cu plata în rate sau alte modalități de finanțare. Pentru noi, gratuit înseamnă cu adevărat gratuit!

Un studio de videochat fără amenzi sau penalizări

Dacă în alte studiouri de videochat este o practică comună să primești o amendă sau o penalizare de fiecare dată când "greșești" cu ceva, noi preferăm să îți explicăm cu calm ce anume ai de corectat.

Te considerăm un partener, și mai presus de toate te considerăm un om matur, care își dorește să muncească și să câștige bani cu adevărat. În acest context, întotdeauna comunicarea eficientă va fi mai productivă decât orice sistem de penalizări.

Salariu minim garantat și bonusuri motivante

Iar pentru că începuturile în videochat sunt uneori mai dificile, iar tu ai nevoie urgentă de bani, noi îți vom acorda un bonus de 2000 lei după primele doar 40 de ore lucrate, dar și un salariu minim garantat de până la 10,000 lei lunar.

Platile vor fi intotdeauna calculate corect si transparent, si achitate intotdeauna la timp.

Te vom motiva constant prin multitudinea de tombole și concursuri pe care le organizăm în fiecare luna.

Suntem studioul care investește în imaginea ta

Pe lângă accesul gratuit la operațiile estestice, pe care le-am menționat deja pe această pagină, NightProwl va investi resursele necesare, inclusiv vestimentație și accesorii, pentru fiecare model aflat la început de drum.

Videochatul glamour presupune ca tu să ai o imagine impecabilă încă din prima zi, iar echipa noastră se va asigura că nu-ți lipsește nimic din ceea ce ai nevoie.

Să recapitulăm oferta de angajare videochat NightProwl

10,000 Lei minim garantat


2,000 lei bonus de angajare
Un program de lucru flexibil
Schimbare de look
Operații estetice gratuite
Trafic si promovare
Sesiuni foto-video gratuite
Cel mai eficient training
Fără amenzi și penalizări
Siguranță și legalitate
100% confidențial

NightProwl Studio îți oferă și posibilitatea de cazare

Dacă ești din altă localitate și dorești să lucrezi în oricare din studiourile noastre de videochat din București, Iași sau Galați, te putem ajuta cu relocarea și cazarea.

Dacă ai peste 18 ani, dacă ești o fire ambițioasă și descurcăreață, și, mai presus de toate, dacă îți dorești independența financiară, atunci contactează-ne cât mai repede.

De ce nu ai auzit despre NightProwl până azi ?

Suntem un studio de videochat discret, care nu are nevoie de foarte multă promovare, întrucât locurile disponibile pentru angajare modele videochat sunt limitate. Vei găsi locuri disponibile în special în studiourile deschise mai recent, în București si Iași.

Locuri disponibile angajări modele:

1
Galati :
6
Bucuresti :
3
Iasi :

Studio Videochat Bucuresti

Bulevardul Unirii Nr. 47, Bucuresti

0751.33.44.88

Studio Videochat Iasi

Str. Petru Movila Nr. 64, Iasi

0757.90.80.70

Studio Videochat Galati

Strada Morilor Nr. 181, Galati

0748.070.070
Sau completează formularul :
Sunt interesată de studioul din :
Bucuresti Galati Iasi
"Pe când aveam 18 ani, m-am provocat să ies din tipar, și să devin din fetița cuminte, ascultătoare și banală, o femeie împlinită, cu multe cifre în contul bancar. Acum, ani mai târziu, nu regret o secundă această alegere. Sunt puternică, știu ce vreau, și sunt extrem de fericită."

"Orice răsfăț, sau experiență frumoasă, va deveni absolut fabuloasă atunci când ai posibilitatea să ți-o oferi singură. Jobul de model îți va oferi libertatea să faci ce-ți place, fără să depinzi de banii părinților sau ai iubitului. Asta înseamnă cu adevărat independența financiară."

"Am avut inspirația de a face alegerea potrivită, și acum fac parte din cea mai cool și sinceră echipă. Aici mă simt bine și respectată, fiind într-un studio cu oameni profi, care își respectă întotdeauna promisiunile, și care sunt alături de fiecare coleg sau colegă din echipă."

studio videochat Iasi studio videochat galati angajari videochat studio videochat
bucuresti videochat videochat iasi angajari videochat galati camera videochat