Oferta Angajari Videochat

Studio Certificat LiveJasmin Videochat pe stripchat studio onlyfans privatestory premii castigate videochat NightProwl a fondat AWSummit

Videochatul este jobul ideal pentru orice femeie care dorește să aibă un stil de viață de succes, plin de frumusețe, glamour, independență și stabilitate financiară.

 • ❤️ Comisioane până la 60%
 • ❤️ Plata la timp de fiecare dată

Nu există limite pentru a genera bani. Distrează-te cu munca ta și poți câștiga sume de neimaginat.Credem în femeile puternice și serioase, de aceea, în studioul nostru nu există un sistem de amenzi sau penalizări.

 • ❤️ 5 zile la alegere pe săptămâna
 • ❤️ 60 - 80 ore la perioadă (15 zile)
 • ❤️ Tură de dimineață, de zi sau de noapte

Un program de lucru echilibrat si flexibil. Oferim modelelor noastre un mediu de lucru primitor, flexibil și confortabil, în care se evidențiază susținerea reciprocă și respectul. Vei găsi aici colege care îți vor permite să te simți cu adevărat parte dintr-o echipă, și să fii mai relaxată și productivă.

Dacă crezi că ar trebui să trăiești din abundență, cu propriile tale merite, aceasta este șansa ta. Trebuie să ai o atitudine 100% plină de iubire de sine, iar noi te vom ajuta și te vom susține în acest sens.

 • ❤️ Make-up & Hair Style
 • ❤️ Haine și accesorii
 • ❤️ Finanțarea operațiilor estetice

Suntem pasionați de detalii și ne pasă să investim în programe și tehnologii noi, care ne îmbunătățesc studioul și îl diferențiază de restul. Pentru a fi cel mai bun model trebuie să lucrezi cu cel mai bun studio de videochat.

Oferim comisioane competitive și corecte, începând de la 50% standard, și urcând până la 60% în funcție de vechime și performanțe.

În funcție de nivelul tău de cunoaștere al limbii engleze, la interviu se va stabili pentru tine un salariu minim garantat între 4 și 10,000 lei, în condiții ușoare de îndeplinit, transparent, și fără clauze ascunse.

Spacialitatea noastră este să formăm adevărați influenceri, profesioniști în divertisment digital, și să generăm astfel venituri financiare de top. Pentru a obține astfel de rezultate, am creat un întreg proces de training și consiliere specializată.

Ne bazăm pe piloni fundamentali precum respectul, abordarea umană și munca în echipă. Zi de zi îmbunătățim aspecte importante ale activităților noastre, și contribuim astfel la dezvoltarea de influenceri și modele de top.

Pentru a crește împreună, trebuie să fim din ce în ce mai buni, de aceea îți vom oferi instruire constantă, astfel încât să obțineți rezultate din ce în ce mai bune.

Dacă nu locuiești în București, Galați sau Iași, unde NightProwl este prezent, îți putem oferi soluții și ajutor pentru cazare și relocare. Contactează-ne pentru mai multe detalii.

Ai prietene sau cunoștințe care consideri că și-ar dori să lucreze alături de echipa NightProwl ? Noi îți vom oferi un bonus de $1000 pentru fiecare model recomandat, fără alte condiții sau clauze ascunse.

Știm că începuturile sunt dificile și îți oferim 2000 lei pentru a avea cel puțin strictul necesar, după doar 40 de ore online (5 zile lucrate), fără alte condiții sau criterii de performanță.

La NightProwl Studio oferim respect, intimitate și stabilitate. Avem o recunoaștere internațională de excepție, cu o lungă istorie, și o echipă de oameni profesioniști și dedicați creării de modele de top. Vei beneficia de un contract legal, și vei lucra într-un studio de videochat serios, stabil și transparent.

Vom promova întotdeauna un mediu de lucru plăcut și vom avea întotdeauna grijă de bunăstarea și confidențialitatea modelelor noastre. La NightProwl este ușor și distractiv să câștigi bani fără să-ți faci griji pentru nimic altceva.

studio videochat Iasi studio videochat galati angajari videochat studio videochat
bucuresti videochat videochat iasi angajari videochat galati camera videochat

Diferențele majore dintre NightProwl și alte studiouri de videochat :

La NightProwl Studio
Training dedicat și suport 24/7
Lucrezi doar 5 zile pe săptămâna
Ai un program de 8 ore pe zi
Avem propriul sistem de monetizare
Recunoaștere internațională de excepție
Propriul departament de promovare
Fără reguli sau clauze ascunse
Contract legal si siguranță
Venituri minim garantate
Noi creem modele de top
În alte studiouri
Deloc, la început sau condiționat
Lucrezi 6 sau chiar 7 zile din 7
Unele studiouri cer 10-12 ore / zi
Pierzi bani fără sistem de monetizare
Fără premii sau prezență internațională
Modele fără trafic care pierd mulți bani
Primești amenzi și penalizări
Nesiguranță și muncă la negru
Incertitudine și bani puțini
Studiouri care nu te pot îndruma
"Pe când aveam 18 ani, m-am provocat să ies din tipar, să devin din fata cuminte, ascultătoare și banală, o femeie împlinită, cu multe cifre în contul bancar. Acum, ani mai târziu, nu regret o secundă această alegere. Sunt puternică, știu ce vreau, și sunt extrem de fericită."

"Orice răsfăț, sau experiență frumoasă, va deveni absolut fabuloasă atunci când ai posibilitatea să ți-o oferi singură. Jobul de model îți va oferi libertatea să faci tot ce-ți place, fără să depinzi de banii părinților sau ai iubitului. Asta înseamnă cu adevărat independența financiară."

"Am avut inspirația de a face alegerea potrivită, și acum fac parte din cea mai cool și sinceră echipă. Aici mă simt bine și respectată, fiind într-un studio cu oameni profi, care își respectă întotdeauna promisiunile, și care sunt alături de fiecare coleg sau colegă."

NightProwl Studio Bucuresti

Bulevardul Unirii Nr. 47, Bucuresti

0751.33.44.88

NightProwl Studio Iasi

Str. Petru Movila Nr. 64, Iasi

0757.90.80.70

NightProwl Studio Galati

Strada Morilor Nr. 181, Galati

0748.070.070
sau Completează formularul :
Sunt interesată de studioul din :
BUCURESTI GALATI IASI
 • Contactează-ne
 • Telefon : (+4) 0758.34.35.36
 • Email : office@ nightprowl.ro
 • Sediul central : Strada Esarfei Nr. 72, Sector 3, Bucuresti, 031868 Romania