Studio Videochat Galati

alege un job in cel mai bun studio din Galati. azi e ziua ta norocoasa. avem peste 10 ani de experienta

$500 bonus de angajare
până la 10,000 lei salariu minim
Locații exclusiviste și decoruri spectaculoase
Program de lucru flexibil
Cele mai mari câștiguri din Galati
Corectitudine și discreție
Operații estetice gratuite
vei fi frumoasă încă din prima zi

TOTUL ÎNCEPE CU UN CLICK AICI

VREAU FOARTE MULTI BANI

Beneficiezi de oportunități reale de a genera foarte mulți bani, inclusiv un câștig minim garantat de 10,000 lei lunar. Comisioane și plăti întotdeauna corecte, calculate transparent și plătite la timp.

VREAU SUFICIENT TIMP LIBER

Vei primi mai multe zile libere și concedii decât la orice alt studio de videochat, întrucât punem foarte mare accent nu doar pe muncă ci și pe odihnă. Alege cel mai bun studio de videochat!

VREAU BONUSURI MOTIVANTE

Ți-am pregătit foarte multe bonusuri, promoții și cadouri care să te ajute să evoluiezi și să fii mulțumită alături de noi încă din prima zi, iar concursurile noastre sunt absolut fabuloase și motivante.

Profită de oferta lunii Ianuarie cu un bonus de angajare de $500
PROGRAMEAZĂ INTERVIU

NOI NU DOAR ANGAJAM MODELE, NOI INSTRUIM SI FORMAM MODELE DE TOP!

UN STUDIO CU PEDIGREE
  • Studio videochatPREMIATUNUL DINTRE CELE MAI PREMIATE STUDIOURI DIN ROMANIA
  • NightProwl StudioNOMINALIZATCONSTANT LA TOATE GALELE DE PREMIERE INTERNATIONALE
  • Ai siguranta unorCASTIGURIDE TOP ASIGURATE PRINTR-UN PROGRAM DE TRAINING PROACTIV
  • NightProwl oferaSTABILITATEPRIN PLATFORME PROPRII SI PROMOVARE GRATUITA

Unul dintre cele mai importante studiouri de videochat din Galati: NightProwl

Nu am ales un nume simplu si usor de retinut, iar logoul nostru nu este un diamant, nu este roz sau "girlish". Am ales, in schimb, un nume si un logo care sa te reprezinte pe tine ca model NightProwl, o felina agresiva, cu pedigree, ce are determinarea unei leoaice in a-si urmari prada (prowl = pradator) si a-si realiza visele. Ce spui, vanam impreuna ?

AndreeaModel
“M-am simtit ca acasa inca din prima zi aici, iar acum, la mai bine de un an dinstanta pot spune ca am parte de o echipa cool, care ma ajuta si ma sustine constant. Imi place enorm colectivul si vad un progres constant in castigurile mele. NightProwl Galati este cu adevarat un studio de top."
Cosmina, 23 ani
model din Octombrie 2020

"Am vazut o reclama in care NightProwl mentiona ca sunt pe piata de videochat din Galati de peste 10 ani. Am zis sa incerc si sunt super OK aici. Oamenii sunt super profi, prietenosi intr-un sens profesional al cuvantului, seriosi, si am inceput sa fac si ceva banuti deja, in doar 3 luni."

Iulia, 27 ani
model din Iulie 2018

"Inainte am lucrat cateva luni la un alt studio. Pur si simplu acolo si-au batut joc de mine, fara training, fara nimic. Dar cu pretentii mari si arogante. Am cautat acel studio de videochat din Galati care sa ma ajute cu adevarat, si sunt fericita ca am descoperit NightProwl Studio."

Ramona, 21 ani
model din Mai 2017

"NightProwl inseamna pentru mine multa bucurie, bunatate si intelegere reciproca. Consider ca fara multa munca nu se pot obtine rezultate, iar fara intelegere reciproca nu se poate da randament in munca. E un job echilibrat din care primesti exact atat cat oferi."

PROGRAMEAZĂ INTERVIU
OFERTA NOASTRĂ PROMOȚIONALĂ SE ÎNCHEIE ÎN SCURT TIMP

Au scris despre NightProwl Videochat Galati:
DE CE VIDEOCHAT?

Este jobul care iti ofera oportunitatea de a-ti materializa visele si dorintele mult mai repede decat lucrand in orice alt domeniu competitiv. Si pentru ca stim ca ai probabil foarte multe intrebari iti punem la dispozitie aceasta sectiune informativa. Iti stam de asemeni la dispozitie si iti putem raspunde intrebari, sau informatii de care ai nevoie pentru a incepe un job intr-un studio videochat.

CAT SE POATE CASTIGA ?

E usor sa-ti promitem mii si zeci de mii de dolari lunar, dar in realitate totul depinde de tine. Noi suntem super pregatiti sa lucram alaturi de tine, chiar si pe un program flexibil, si sa obtinem maxim. Dar primul pas este la tine, motiv pentru care iti propunem sa avem o discutie concreta si corecta. Statistic vorbind insa, peste jumatate din modelele noastre castiga cel putin 7,500 Euro lunar.