10.000 LEIminim garantat
operatii estetice gratuite
performanță în videochat
jasmin certified studio
10.000 lei minim garantat Plata la timp fără penalizari
Program flexibil și concedii Contract de colaborare legal
Training super profesional 100% transparență și corectitudine
Pentru a deveni un model de top nu ai nevoie de experiență ci doar de determinare.
Operații estetice plătite de studio Foto-video la superlativ
Make-up & Hairstyling zilnic, gratuit Bonusuri, concursuri și premii
Camere decorate cu mult gust Studio cu câștiguri de top

NIGHTPROWL STUDIO VIDEOCHAT Bucuresti TINERETULUI - UNIRII

Îți poți irosi întreaga viață respectând linii desenate de alții și trasând limite cu ele, sau îți poți desena propriile linii și să decizi singură unde îți sunt limitele și care este viața pe care vrei să o trăiești. Eliberează-te de prejudecăți, eliberează-te de ce îți "spune lumea" să faci sau să nu faci, urmează-ti propriile vise și fă o prioritate din ceea ce dorești TU să realizezi cu adevărat. Nimeni altcineva nu este responsabil de situația ta din trecut, din prezent sau mai ales din viitor decât tine. Dacă vrei să fii o femeie de succes, atunci te provocăm să gândești și să acționezi curajos ca o femeie de succes.

Noi avem instrumentele prin care să te ajutăm să ajungi acolo unde îți doreșți, restul, curajul, dorința, determinarea de a reuși cu adevărat, toate acestea sunt la tine. Te invităm la o cafea să povestim, să ne cunoaștem, să-ti răspundem la orice întrebare, să visam la lucrurile pe care le-am putea face împreună. Ce zici ?

STUDIO EXCLUSIV LIVEJASMIN

NightProwl Studio deține Certificarea Jasmin / LiveJasmin încă din 2016, înaintea tuturor celorlalte studiouri de videochat din întreagă lume. Deloc întâmplător. Studioul nostru este un partener loial și profesionist cu cel mai mare site de videochat din lume - LiveJasmin - de peste 10 ani. Așadar dacă vrei cu adevărat să câștigi sume importante și să faci performanță pe Jasmin, ne recomandăm singuri sub numele NightProwl.

Știai că NightProwl Studio deține recordul de încasări al unui model de videochat pe LiveJasmin Peste 82.000 de dolari în doar 2 săptămâni
Citeste aici despre parteneriatul nostru exclusiv cu LiveJasmin

NOI FORMĂM MODELE DE TOP

Statistic vorbind, peste 8% din modelele NightProwl generează încasări de minim 20.000 la fiecare două săptămâni, 21% generează venituri de peste 10.000 de dolari iar 32% generează venituri de minim 5.000 de dolari. Cu peste 61% din modele câștigând peste 5.000 de dolari la fiecare două săptămâni, NightProwl demonstrează statistic că are un sistem de training eficient, o echipă de oameni profesioniști și dedicați succesului tău.

Oferim astfel know-how, sisteme de training, oameni foarte bine instruiți și motivați să te ajute să reușești, la orice ora din zi și din noapte, șapte zile din șapte.

OPERAȚII ESTETICE GRATUITE

După mai puțin de trei luni de la începerea colaborării cu NightProwl Bucuresti vei putea accesa programele de finanțare și vei putea avea astfel acces la operații estetice gratuite (plătite de către studio), fie că vorbim de reprații, implanturi sau estetică dentară.

CEL MAI PERFORMANT STUDIO DE VIDEOCHAT DIN Bucuresti

Toate locațiile NightProwl Studio sunt la superlativ din toate punctele de vedere, iar locația Tineretului - Unirii nu face deloc excepție de la această regulă, prin echipamente, logistică, decoruri unice și concepte inovative, precum și prin serviciile și gratuitățile oferite. Locația este centrală, extrem de aproape de Stația de Metrou Unirii (zona Sitraco), fiecare cameră beneficiind de propria baie și zonă de lounge.

Ceea ce ne recomandă însă în primul rând nu este infrastructura, nu sunt decorurile sau gratuitățile, acestea fiind doar un extra pe care îl oferim. Ne recomandă echipa de oameni super profesioniști care văd în fiecare nou model o provocare constructivă de a realiza maximul posibil, utilizând instrumentele unice de care dispunem, relațiile construite prin participarea la peste 100 de evenimente internaționale, rețelele proprii de trafic și webmasteri, dar și know-how-ul de care vei beneficia pe durata trainingului tău, precum și o întreagă echipă de online suport gata să te ajute în orice moment al zilei sau al nopții. Aceasta este o garanție a faptului că la studioul nostru îți vei putea maximiza potențialul și vei avea cele mai mari câștiguri și beneficii financiare posibile.

Munca unui model de videochat la modul general nu este deloc ușoară, cu atât mai puțîn cea a unui model de succes. Performanța, în orice domeniu de activitate se poate atinge doar cu o minte limpede, motiv pentru care considerăm concediile și zilele libere un lucru esențial. În acest sens îți punem la dispoziție un sistem cu peste 40 de zile de concediu planificate pe an (dublu decât orice alt job) și zeci de zile libere prin flexibilitatea programului de lucru săptămânal. Toate acestea pentru ca tu să poți face performanță in videochat și să generezi câștiguri fabuloase! Pregătită să devii noul model de top NightProwl ? Contactează-ne chiar azi.

CINE SAU CE ESTE NIGHTPROWL STUDIO ?

Cu peste 50 de nominalizări și trofee obținute, NightProwl Studio este printre cele mai recunoscute și apreciate studiouri de videochat din lume.

Poate că numele nu-ți sună extrem de cunoscut în București, iar asta se datorează și faptului că am performat până în iulie 2020 în alte orașe ale României : Galați, Constanța și Iași - acolo unde sunt celelalte studiouri NightProwl. Dar poate ai auzit de summitul AWSummit de la Mamaia ? NightProwl Studio a fondat evenimentul în 2014 aducând foarte multe plusuri pentru industria de videochat din România și nu numai. Acum ști cine suntem ?

NIGHTPROWL Bucuresti, STUDIOUL DE VIDEOCHAT ÎN CARE VREI SĂ LUCREZI

NightProwl Studio videochat Bucuresti îți oferă cele mai bune, sigure și confortabile condiții de muncă pentru a te dezvolta și a performa, astfel încât câștigurile tale să fie direct proporționale cu nivelul de muncă și implicare. Ești pregătită pentru cel mai COOL studio de videochat din Bucuresti? Contactează-ne chiar acum.