10.000 LEIminim garantat
operatii estetice gratuite
performanță în videochat
jasmin certified studio
10.000 lei minim garantat Plata la timp fără penalizari
Program flexibil și concedii Contract de colaborare legal
Training super profesional 100% transparență și corectitudine
Pentru a deveni un model de top nu ai nevoie de experiență ci doar de determinare.
Operații estetice plătite de studio Foto-video la superlativ
Make-up & Hairstyling zilnic, gratuit Bonusuri, concursuri și premii
Camere decorate cu mult gust Studio cu câștiguri de top

NIGHTPROWL STUDIO VIDEOCHAT Bucuresti - BULEVARDUL UNIRII

Toate lucrurile bune încep cu o cafea. Dimineață înainte de a pleca de acasă, în oraș la o ieșire cu prietenii , prima întâlnire cu băiatul de care-ți place. De ce ar sta lucrurile altfel în videochat? Motiv pentru care nu-ți propunem altceva decât ... să bem o cafea, să povestim, să-ți răspundem la absolut toate întrebările, să ne cunoști, să te cunoaștem. Indiferent dacă ai mai lucrat deja în domeniu sau nu, cu siguranță ai idei deja formate, am putea să le numim chiar preconcepute, deseori negative sau reținute față de jobul de model videochat. Și dacă totuși lucrurile stau altfel și doar pentru că ai niște idei preconcepute sau experiențe negative spui NU unor mari oportunități. Dacă totuși lucrurile stau sau pot să fie și alfel ?

În contextul de mai sus ne-am bucura dacă ai citi cu atenție informația de pe site-ul nostru și dacă ne-ai contacta pentru o discuție. Am spus discuție, nu interviu. Apropos, avem o cafea extraodinar de bună ! Ce zici ?

STUDIO EXCLUSIV LIVEJASMIN

Studiourile NightProwl sunt cele mai vechi și constante în parteneriatul exclusiv cu LiveJasmin, cunoscut mai ales sub numele de Jasmin Certified. Fiind primii invitați să aderăm la acest proiect și parteneriat, înaintea altor nume și studiouri din industria de videochat. Asta spune multe de la sine. Dacă cauți cu adevărat un studio în care să faci performanță pe LiveJasmin, atunci NightProwl este întotdeauna alegerea corectă.

Știai că NightProwl Studio deține recordul de încasări al unui model de videochat pe LiveJasmin Peste 82.000 de dolari în doar 2 săptămâni
Citeste aici despre parteneriatul nostru exclusiv cu LiveJasmin

NOI FORMĂM MODELE DE TOP

Statistic vorbind, peste 8% din modelele NightProwl generează încasări de minim 20.000 la fiecare două săptămâni, 21% generează venituri de peste 10.000 de dolari iar 32% generează venituri de minim 5.000 de dolari. Cu peste 61% din modele câștigând peste 5.000 de dolari la fiecare două săptămâni, NightProwl demonstrează statistic că are un sistem de training eficient, o echipă de oameni profesioniști și dedicați succesului tău.

Oferim astfel know-how, sisteme de training, oameni foarte bine instruiți și motivați să te ajute să reușești, la orice ora din zi și din noapte, șapte zile din șapte.

OPERAȚII ESTETICE GRATUITE

După mai puțin de trei luni de la începerea colaborării cu NightProwl Bucuresti vei putea accesa programele de finanțare și vei putea avea astfel acces la operații estetice gratuite (plătite de către studio), fie că vorbim de reprații, implanturi sau estetică dentară.

CEL MAI PERFORMANT STUDIO VIDEOCHAT DIN Bucuresti

Dacă ai văzut deja galeria noastră foto, atunci ai văzut deja cu ochii tăi că NightProwl Studio Unirii beneficiază de decoruri moderne, echipamente de ultimă generație, sisteme tehnice și logistice care să te ajute să-ți maximizezi potențialul și să câștigi cât mai mulți bani. Studioul nostru este situat pe Bulevardul Unirii, undeva la mijlocul distanței dintre Piața Unirii și Piața Alba Iulia, la doar câteva minute de mers pe jos de stația de metrou și cu multiple stații de autobuz în imediata apropiere.

Cu o locație modernă și beneficiile sau gratuitățile oferite suntem siguri că deja ți-am atras atenția. Ceea ce te va captiva însă este echipa noastră, întotdeauna determinată să te ajute să progresezi indiferent de vechimea sau experiența pe care o ai ca model. Îți oferim training în adevăratul sens al cuvântului și un management eficient, transparent.

Munca unui model de videochat la modul general nu este deloc ușoară, cu atât mai puțîn cea a unui model de succes. Performanța, în orice domeniu de activitate se poate atinge doar cu o minte limpede, motiv pentru care considerăm concediile și zilele libere un lucru esențial. În acest sens îți punem la dispoziție un sistem cu peste 40 de zile de concediu planificate pe an (dublu decât orice alt job) și zeci de zile libere prin flexibilitatea programului de lucru săptămânal. Toate acestea pentru ca tu să poți face performanță in videochat și să generezi câștiguri fabuloase! Pregătită să devii noul model de top NightProwl ? Contactează-ne chiar azi.

CINE SAU CE ESTE NIGHTPROWL STUDIO ?

Cu peste 50 de nominalizări și trofee obținute, NightProwl Studio este printre cele mai recunoscute și apreciate studiouri de videochat din lume.

Poate că numele nu-ți sună extrem de cunoscut în București, iar asta se datorează și faptului că am performat până în iulie 2020 în alte orașe ale României : Galați, Constanța și Iași - acolo unde sunt celelalte studiouri NightProwl. Dar poate ai auzit de summitul AWSummit de la Mamaia ? NightProwl Studio a fondat evenimentul în 2014 aducând foarte multe plusuri pentru industria de videochat din România și nu numai. Acum ști cine suntem ?

NIGHTPROWL Bucuresti, STUDIOUL DE VIDEOCHAT ÎN CARE VREI SĂ LUCREZI

NightProwl Studio videochat Bucuresti îți oferă cele mai bune, sigure și confortabile condiții de muncă pentru a te dezvolta și a performa, astfel încât câștigurile tale să fie direct proporționale cu nivelul de muncă și implicare. Ești pregătită pentru cel mai COOL studio de videochat din Bucuresti? Contactează-ne chiar acum.