ECHIPAMENTE SI LOGISTICA

Un studio de videochat cu adevarat profesionist va investi intotdeauna in logistica si echipamente de ultima generatie , astfel incat munca ta sa fie mai usoara . NightProwl se mandreste cu echipamente si logistica de top .

DOTARI SI SERVICII INTERNE

Din punctul nostru de vedere , pe langa instrumentele de training si motivare , rolul unui studio de videochat este acela de a oferi cele mai bune conditii de lucru modelelor sale . Imaginea online a unui model este reflectata si de calitatea echipamentelor utilizate (calculatoare , camere video , lumini , viteza de internet) dar si de calitatea vizuala , estetica , a design-ului bine ales al camerelor in care se lucreaza . Toate aceste lucruri pot influenta in mod pozitiv sau negativ incasarile tale zilnice .

Folosim calculatoare de ultima generatie , optimizate lucrului pe LiveJasmin - partenerul nostru oficial (citeste aici) , conectate la camere Logitech CC3000 si PTZ ce ofera transmisie HD a semnalului video , televizoare (in loc de monitoare) cu diagonala mare , si lumini LED care sa protejeze si sa odihneasca ochii tai . Despre internetul de mare viteza nu cred ca are rost sa mai mentionam intr-o tara precum Romania - recunoscuta la nivel international pentru infrastructura de internet de care beneficiaza.

UPDATE Octombrie 2018 : studioul nostru a inceput testele de transmisie 4K prin achizitionarea de camere Logitech Rally .

ALTE DOTARI ALE STUDIOULUI NOSTRU :

Beauty Corner unde in fiecare zi primesti gratuit un look fresh (makeup & hair) .
Lounge dedicat modelelor (zona de relaxare / fun zone) dotat cu jocuri , carti , reviste , televizor , XBox , etc.
Bucatarie proprie unde poti servi in fiecare zi , GRATUIT , o supa . Unii din angajatii si modelele noastre petrec uneori si peste 12 ore pe zi in incinta studioului , motiv pentru care consideram o supa , o masa calda , ca fiind esentiala . Nu poti face performanta doar cu sandwichuri reci sau McDonald's .
Sala de conferinte moderna , unde sesiunile noastre colective de training se pot desfasura in cele mai placute conditii .
Free Minibar beneficiezi de apa proaspata (dozator de apa) , 8 sortimente de cafea , ceai , precum si o selectie de minibar , toate gratuite si la dispozitia ta .
Acces securizat , ca tu sa nu mai suni la usa ; Ai propriul tau cod de acces .

Programează un interviu


Hai să stăm de vorba și să ne cunoaștem. Suntem aici să-ți răspundem la orice întrebare și să-ți explicăm în detaliu orice dorești să știi.

Contactează-ne acum