ECHIPAMENTE ȘI LOGISTICĂ

NIGHTPROWL Studio

ECHIPAMENTE ȘI LOGISTICĂ

Un studio de videochat cu adevărat profesionist va investi întotdeauna în logistică și echipamente de ultima generație, astfel încât munca ta să fie mai ușoară. NightProwl se mândrește cu echipamente și logistică de top.

DOTĂRI ȘI SERVICII INTERNE

Din punctul nostru de vedere, pe lângă instrumentele de training și motivare, rolul unui studio de videochat este acela de a oferi cele mai bune condiții de lucru modelelor sale. Imaginea online a unui model este reflectată și de calitatea echipamentelor utilizate (calculatoare, camere video, lumini, viteză de internet) dar și de calitatea vizuală, estetică, a design-ului bine ales al camerelor în care se lucrează. Toate aceste lucruri pot influență în mod pozitiv sau negativ încasările tale zilnice.

Folosim calculatoare de ultima generație, optimizate lucrului pe LiveJasmin - partenerul nostru oficial , conectate la camere Logitech RALLY și PTZ ce oferă transmisie 4K - HD a semnalului video, televizoare (în loc de monitoare) cu diagonală mare, și lumini profesionalecare să protejeze și să odihnească ochii tăi. Despre internetul de mare viteză nu cred că are rost să mai menționăm într-o țară precum România - recunoscută la nivel internațional pentru infrastructură de internet de care beneficiază.

Alte dotari ale studioului nostru

Beauty Cornerunde în fiecare zi primești gratuit un look fresh (makeup & hair).
Lounge dedicat modelelor(zona de relaxare / fun zone) dotat cu jocuri, cărți, reviste, televizor, etc
Bucătărie proprie unde poți servi în fiecare zi, GRATUIT, o supă. Unii din angajații și modelele noastre petrec uneori și peste 12 ore pe zi în incinta studioului, motiv pentru care considerăm o supă, o masă caldă, că fiind esențială. Nu poți face performanță doar cu sandwichuri reci sau McDonald's.
Sala de conferinte moderna, unde sesiunile noastre colective de training se pot desfasura in cele mai placute conditii.
Free Minibar beneficiezi de apă proaspătă (dozator de apă), 8 sortimente de cafea, ceai, precum și o selecție de minibar, toate gratuite și la dispoziția ta.
Acces securizatca tu sa nu mai suni la usa; Ai propriul tau cod de acces.

ANGAJARI NIGHTPROWL STUDIO

PROGRAMEAZĂ INTERVIU