CUM NE POŢI CONTACTA

Pentru orice intrebari sau probleme va stam de asemeni la dispozitie pe email : office@nightprowl.ro

MAI MULT TRAFIC IN CAMERELE DE VIDEOCHAT

Subiectul este extrem de vast , de complex , si nu vom intra in detaliile explicarii termenilor specifici , ratelor de conversie si asa mai departe . In ceea ce urmeaza va vom explica pe scurt ce facem noi , alaturi de modelele noastre , pentru a avea un succes garantat .

INTELEGEREA TRAFICULUI PE UN SITE DE VIDEOCHAT

Fiecare site de videochat listeaza si dupa caz promoveaza o parte a modelelor sale . Trebuie doar sa intelegi cum functioneaza acestea si ce urmareste fiecare site in parte pentru a oferi exact acele lucruri si a obtine in schimb expunerea si traficul de care ai nevoie pentru a genera venituri financiare considerabile .

In primul rand orice site investeste masiv in marketing (reclame pe internet) pentru a aduce trafic / vizitatori pe site . Acesti vizitatori sunt in prima faza neplatitori, sunt spectatori gratuiti in limitele impuse de site (limita de timp pe care o pot petrece in free chat , etc). Ii cunoastem sub denumirea de "Guesti" . Trebuie sa intelegem ca fiecare membru platitor a fost la inceput un simplu spectator gratuit , un guest , si ca zilnic zeci de mii / sute de mii / milioane de guesti ajung pe siteurile de videochat . Exista intotdeauna un factor declansator , acel moment de instinct in care "guestul" apasa butonul de "join", completeaza datele sale , plateste si devine membru activ (si platitor). In concluzie :
- modelele care folosesc tehnicile de conversie / factorii declansatori intr-un mod eficient , vor avea mai mult trafic , fiind in interesul site-ului sa le ofere instrumentele de marketing si promovarea externa aferenta ,
- aceleasi modele vor beneficia de pozitii preferentiale / expunere ridicata pe platformele de lucru . Folosind logica elementara , orice site , de orice natura , isi pozitioneaza produsele de tip "best seller" in locurile cele mai populare si evidentiate de pe site , avand astfel un trafic / expunere mai buna .

Vorbind despre aceste lucruri , in mod evident NightProwl te va ajuta sa inveti tehnicile de conversie si te va sprijini sa obtii cele mai bune rezultate , expunere ridicata care sa rezulte in trafic pe care la randul tau sa il convertesti in bani .

LUCRUL PE UN SINGUR SITE

Atunci cand un studio nu stapaneste tehnicile de conversie si nu reuseste sa genereze trafic pentru modelele sale , gaseste ca alternativa lucrul pe mai multe platforme (siteuri de videochat) in acelasi timp . In unele cazuri , dar nu intotdeauna , acest procedeu regleaza cel putin partial problema traficului , dar va avea ca rezultat direct modele obosite (este extrem de obositor sa urmaresti 2-3-4-5 chatroom-uri in acelasi timp) si proceduri de lucru greoaie si frustrante (trebuie sa iesi offline sau sa mergi in members chat pe celelalte site-uri cand ai un privat pe unul dintre ele, etc.) . In practica , studioul isi transfera propria neputinta in a genera trafic catre modelele sale , acestea avand un job semnificativ mai greu decat atunci cand au oportunitatea sa lucreze eficient pe un singur site .

Asa cum probabil ai citit deja pe site-ul nostru , NightProwl lucreaza pe un singur site , si a dezvoltat un parteneriat oficial cu acesta : LiveJasmin . In baza acestei decizii de a lucra pe o singura platforma , dar si in baza parteneriatului , modelele noastre obtin urmatoarele avantaje :
1. lucreaza pe un singur site , ceea ce le face viata mult mai usoara - asa cum am precizat mai sus . Acest lucru le face sa fie mai odihnite , le da posibilitatea sa se concentreze pe un singur chatroom si sa obtina o conversie excelenta , fapt care le aduce un plus semnificativ de trafic si implicit de bani .
2. Orice site promoveaza cu prioritate continutul exclusiv , adica acele modele pe care un client nu le poate gasi in alta parte , pe alte site-uri , acesta fiind inca un avantaj solid in favoarea modelelor NightProwl .
3. Parteneriatul oficial pe care il avem cu LiveJasmin ne da sansa de a testa inaintea tuturor anumite functii ale siteului , precum si alte beneficii care au ca potential rezultat final , dupa caz o informare sau o expunere mai buna a modelului pe site , rezultatul final fiind intotdeauna acelasi : mai multi bani .

FIDELIZAREA SI COMUNICAREA

Fidelizarea membrilor este esentiala pentru a-ti asigura un trafic constant bun . Modul si instrumentele prin care comunici cu acestia , fie ca vorbim de instrumente de marketing , fie ca vorbim de instrumente de conversie , de aplicatii sau social media - este extrem de important si creaza acea legatura speciala dintre model si fanii sai . Acest subiect este extrem de amplu , si mai mult de atat , fiecare model sau studio are propria lui definitie fata de un membru fidel . De multe ori , multe modele sau studiouri fac gresala de a "masura" fidelitatea unui membru in dolari . Cu cat mai multi dolari , cu atat este "mai fidel" . Din punctul nostru de vedere este gresit . Un membru fidel este si acela care cheltuie foarte putin (pentru ca atat isi permite financiar) sau chiar deloc . Acestia pot "compensa" , si o vor face intotdeauna , prin implicare , sustinere , suport in retelele de socializare , etc.

Sa dam un exemplu : pentru Lady Gaga un fan este si acela care isi permite sa cumpere albumul , si acela care isi permite si reuseste sa cumpere un bilet la concertele sale , dar si acela care nu-si permite aceste lucruri dar face o propaganda buna : postari pe social media , genereaza vizualizari pe youtube , diverse alte materiale online - lucruri care in final au un singur rezultat : o mai mare popularitate in mediul online , popularitate pe care ulterior o transforma in bani .
Stim ca in final totul se rezuma la bani , dar gandindu-ne numai la bani - nu ii vom obtine . Din acest motiv NightProwl e un studio altfel , un studio care te va invata sa pretuiesti fiecare fan , si fiecare fan va genera un tip de plus valoare pentru brandul tau de model , plus valoare care in final va avea un singur rezultat : mai multi bani pentru tine .

Prin trainingul de care vei beneficia ca model NightProwl , prin multiple sedinte comune de brainstorming , prin suportul unei echipe dedicate de development & social media - fidelizarea membrilor devine un subiect usor de abordat pentru tine , si o garantie ca vei avea trafic suficient , pe care desigur sa il convertesti in $$ .

ACHIZITIE DE TRAFIC

Sunt foarte multe instrumente prin care un studio poate sa achizitioneze trafic pentru modelele sale . NightProwl este unul din putinele studiouri care o face cu adevarat si la modul profesional , motiv pentru care suntem nelipsiti de la evenimentele de profil precum WebmasterAccess , Affiliates World , TheEuropeanSummit si asa mai departe . Am testat zeci si sute de campanii , de modalitati , de surse de trafic , de parteneriate . Am investit foarte mult timp , resurse si bani pentru a optimiza in timp campaniile de media buying (achizitie targetata de trafic) . Pentru ca am investit foarte mult si pentru ca zona de media buying reprezinta un punct forte si un atu pentru studioul nostru nu vom intra in mai multe detalii .

ASADAR , MAI MULTI BANI ?

Cu siguranta odata ce vei avea mai mult trafic , vei avea si posibilitatea de a genera multi bani . Recordul studioului nostru , realizat de o colega in 2018 - este de 83.000 de dolari in 2 saptamani . Vorbim aici despre veniturile unui singur model nu al intregului studio . Vorbim de asemeni despre un record , deci de o exceptie cu care ne intalim rar , in realitate veniturile unui model de top al NightProwl studio fiind de aproximativ 15,000 - 20,000 de dolari .
In plus , si diferit fata de alte studiouri , NightProwl studio , prin propriile sale instrumente , iti va oferi posibilitatea de a-ti spori veniturile prin monetizarea de continut , venituri realizate din site-uri personale sau programe de afiliere (tip influencer) .

Suntem pregatiti sa te primim , sa te ajutam , sa evoluam impreuna , si sa obtinem in final rezultate financiare exceptionale .

Mai avem ceva sa-ti aratam ...

Înainte de a părăsi această pagină te invităm să vizionezi filmulețul nostru de prezentare