CUM NE POŢI CONTACTA

Pentru orice intrebari sau probleme va stam de asemeni la dispozitie pe email : office@nightprowl.ro

TRAINING , INSTRUIRE , VIDEOCHAT NIGHTPROWL

Videochat , in principiu , inseamna imagine (video) si comunicare (chat) , motiv pentru care studioul nostru desfasoara diferite cursuri , programe de training sau workshopuri , interactive in marea lor majoritate . Accentul este pus pe dezvoltarea personala , pe om , pe tine ca model , pentru ca TU esti cea care conteaza !

INVESTIM TIMP SI RESURSE PENTRU CA TU SA REUSESTI !

Lucrand in studioul nostru , discutand cu oamenii din staff , cu specialisti (diverse seminarii) , participand la workshopurile si cursurile organizate de noi , vei putea sa-ti dezvolti o serie de aptitudini ce te vor ajuta nu doar in activitatea ta de model , ci si in viata ta de zi cu zi : comunicare non-verbala , cunostinte de limba engleza , lifestyle , si multe multe altele .

DEZVOLTARE PERSONALA

- invatarea sau perfectionarea (dupa caz) a limbii engleze ,
- comunicarea non verbala (body language) si expresivitatea ,
- stil : makeup , hair style , stil vestimentar , feminitate ,
- tehnici de comunicare , flirt si dictie ,
- fotografiere , posing , zambet eficient .

Programul nostu de Life Coaching te va ajuta de asemeni sa-ti dezvolti o serie de aptitudini extrem de importante , atat in videochat cat si in viata in general , precum :
- time management ,
- manipulare ,
- mirroring ,
- anatomia conflictului ,
- sanatate , nutritie si fitness , - frumusete ,
- exercitii de stimulare a creativitatii

O FEMEIE INDEPENDENTA

Toate aceste cursuri te vor ajuta sa devi o femeie independenta , o femeie care poate sa se descurce singura , care sa aibe intotdeauna propriile alegeri , optiuni . O femeie puternica , dezvoltata corect .

TRAINING DE SPECIALITATE

Programele noastre de training videochat sunt in general personalizate , pentru fiecare model in parte . Ca indivizi , fiecare dintre noi avem lucruri care trebuiesc evidentiate mai mult sau mai putin . Avem aptitudini ce ne caracterizeaza pe fiecare in parte . Avem un nivel mai ridicat sau mai scazut de incredere in sine , de timiditate , de socializare .
Prin urmare , tehnicile de training suntpersonalizate , pentru fiecare in parte . Echipa noastra este foarte bine organizata si structurata astfel incat sa se realizeze performanta cu fiecare dintre modelele cu care lucram .

TE POTI PREGATI PENTRU O CARIERA

Vei descoperi cu timpul cat de frumos este acest domeniu de activitate , si in acelasi timp cat de profitabil , si vei avea dorinta de a merge mai departe , dincolo de activitatea unui model . NightProwl iti poate asigura pregatirea si mentalitatea necesara , astfel incat , dupa incheierea carierei de model , sa poti face cu usurinta alte joburi din spatele camerei : trainer , manager de studio , reprezentant sau suport la unul din site-urile de videochat , joburi care iti spunt recomandate si din care poti face o cariera lunga si frumoasa .
In general fetele merg la videochat pentru o perioada scurta de timp , sa-si finanteze un capriciu (o masina de exemplu) sau alte lucruri similare .

NightProwl te poate pregati insa pentru o cariera lunga , sigura (financiar) si profesionala in acest domeniu . Depinde numai de tine si de planurile tale de viitor , de viata .

MAI MULT TRAFIC DECAT ORICE ALT STUDIO

Facem aceasta afirmatie cu toata raspunderea aferenta , stiind concret ce inseamna "traffic web" , cum sa il generezi , cum sa il maximizezi si cum sa il transformi in bani , cat mai multi . Te vom ajuta sa intelegi procesul de conversie , de obtinere a loialitatii membrilor de pe site-urile de specialitate , si implicit , cum sa lucrezi cat mai profesional si sa castigi cat mai mult . Ne vom asigura ca nu ne vei spune niciodata "Eu nu am traffic" !

MAI MULT TRAFFIC

TRAINING PERSONALIZAT PENTRU FIECARE MODEL

Training in videochat nu inseamna doar experienta acumulata pe care dorim sa ti-o impartasim , inseamna mai mult : sustinere , rabdare , inseamna sa-ti aratam cum sa procedezi in diversele situatii cu care te vei confrunta , inseamna suport online 24/7 din partea unor oameni cu foarte multa imaginatie si intelegere . Iti suntem alaturi atat online cat si offline si suntem aici sa te sustinem si sa te ajutam cu absolut tot ceea ce este omeneste posibil .

TRAINING PERSONALIZAT

ORGANIZARE SI LOGISTICA IMPECABILA

Mobilierul , tehnologia , retelistica si toate echipamentele aferente sunt doar instrumente . Si le poate permite relativ oricine si orice studio , insa utilizarea lor la capacitate maxima nu este la indemana tuturor . Ne mandrim cu cel mai inovativ sistem de management , implementat inca de la infiintarea noastra in 2011 si perfectionat peste timp . Invatam si ne informam in permanenta pentru a-ti putea oferi tot ceea ce este mai bun .

PREZENTARE STUDIO

NightProwl este unul din putinele studiouri de videochat din lume ce se bucura de un parteneriat oficial cu LiveJasmin , fiind inrolati in programul Jasmin Certified .

LiveJasmin este cea mai mare platforma de videochat din lume , iar noi ne bucuram de un parteneriat unic pentru orasul nostru .