Training profesional

TRAINING, INSTRUIRE

VIDEOCHAT NIGHTPROWL

Videochat, în principiu, înseamnă imagine (video) și comunicare (chat), motiv pentru care studioul nostru desfășoară diferite cursuri, programe de training sau workshopuri, interactive în marea lor majoritate. Accentul este pus pe dezvoltarea personală, pe om, pe ține ca model, pentru că TU ești cea care contează!

INVESTIM TIMP ȘI RESURSE PENTRU CA TU SĂ REUȘEȘTI!
Lucrând în studioul nostru, discutând cu oamenii din staff, cu specialișți (diverse seminarii), participând la workshopurile și cursurile organizate de noi, vei putea să-ți dezvolți o serie de aptitudini ce te vor ajuta nu doar în activitatea ta de model, ci și în viață ta de zi cu zi: comunicare non-verbală, cunoștințe de limba engleză, lifestyle, și multe multe altele.

DEZVOLTARE PERSONALĂ
- învățarea sau perfecționarea (după caz) a limbii engleze,
- comunicarea non verbală (body language) si expresivitatea,
- stil: makeup, hair style, stil vestimentar, feminitate,
- tehnici de comunicare, flirt si dicție,
- fotografiere, posing, zâmbet eficient.

Programul nostu de Life Coaching te va ajuta de asemeni să-ți dezvolți o serie de aptitudini extrem de importante, atât în videochat cât și în viață în general, precum:

- time management,
- manipularea anumitor situații,
- mirroring,
- anatomia conflictului,
- sănatate, nutriție si fitness, - frumusețe,
- exerciții de stimulare a creativității

O femeie independentă

Toate acestea te vor ajută să devi o femeie independentă, o femeie care poate să se descurce singură, care să aibe întotdeauna propriile alegeri, opțiuni. O femeie puternică, dezvoltată corect.

TRAINING DE SPECIALITATE
Programele noastre de training videochat sunt în general personalizate, pentru fiecare model în parte. Ca oameni, fiecare dintre noi avem lucruri care trebuiesc evidențiate mai mult sau mai puțin. Avem aptitudini ce ne caracterizează pe fiecare în parte. Avem un nivel mai ridicat sau mai scăzut de încredere în sine, de timiditate, sau aptitudini de socializare.
Prin urmare, tehnicile de training sunt personalizate, pentru fiecare în parte. Echipa noastră este foarte bine organizată și structurată astfel încât să se realizeze performanță cu fiecare dintre modelele cu care lucrăm.

TE POȚI PREGĂTI PENTRU O CARIERĂ

Vei descoperi cu timpul cât de frumos este acest domeniu de activitate, și în același timp cât de profitabil, și vei avea dorința de a merge mai departe, dincolo de activitatea unui model. NightProwl îți poate asigura pregătirea și mentalitatea necesară, astfel încât, după încheierea carierei de model, să poți face cu ușurință alte joburi sau afaceri.

ANGAJARI NIGHTPROWL STUDIO

PROGRAMEAZĂ INTERVIU