Studio oficial Jasmin

NightProwl livrează conținut exclusiv, de o calitate excepțională, pe cea mai mare platforma de videochat din lume - LiveJasmin -, obținând astfel pentru modelele sale, o expunere superioară , și câștiguri mai mari decât orice alt studio de videochat din România. Inovam în permanentă, și găsim soluții originale, prin care modelele noastre să producă entertaintment, în adevăratul sens al cuvântului, devenind astfel modele de top cu câștiguri absolut fabuloase.

Jasmin Videochat

Fondat în 2001, LiveJasmin este o platformă care pune accentul pe interacțiunea live, pe internet, prin intermediul unui calculator sau a unui telefon mobil, facilitând accesul membrilor din întreaga lume la show-urile și emisiunile create de către modele și studiouri. Platforma are peste 40 de milioane de vizitatori unici în fiecare zi, fiind în top 100 al celor mai populare website-uri de pe internet.

Modelele NightProwl sunt mai fericite

Sunt câțiva factori importanți pentru care modelele NightProwl Studio sunt mai fericite, începând de la programele noastre de training, programul de lucru mult mai bine organizat și mai relaxat decât ale altor studiouri și agenții de videochat, precum și de stilul adoptat de modelele noastre - videochatul glamour. Astfel, acest parteneriat oficial cu Jasmin, care are o viziune și o orientare similară , nu poate decât să fie un mare plus pentru modelele noastre.

Și datorită acestui parteneriat de exclusivitate, dar și datorită tehnicilor folosite de studioul nostru, vei beneficia de cea mai bună promovare pe această platforma de videochat, de condițiile cele mai bune de lucru, de ședințe foto-video senzaționale, și de oportunitatea de a genera pentru tine foarte mulți bani.

Hai să-ți povestim pe scurt ce facem noi, și de ce modelele NightProwl au atâta de mare succes. Dacă vrei să devii și tu un model de top pe LiveJasmin, îți recomandăm să urmezi următoarele sfaturi utile :

Fii întotdeauna activă sau chiar proactivă

Majoritatea modelelor stau, mai mult sau mai puțin elegant, la marginea patului, și așteaptă. Ce exact așteaptă putem doar să ne dăm cu părerea. Poate să fie un autobuz , poate să fie un tramvai, poate să fie picarea unor bani din cer. Dar asta e mai puțin relevant, ceea ce contează este că fetele cu care concurezi pentru trafic și bani pe LiveJasmin sunt destul de statice, și aparent (sau vizual) lipsite de chef.

Astfel, unul din cele mai importante sfaturi pe care ți le putem da este să nu aștepți, la rândul tău, stand la marginea patului, ca ceva anume să se întâmple. Fii tot timpul activă, interacționează cu vizitatorii chatroom-ului tău, fii primitoare și zâmbitoare în permanentă. Asta va face întotdeauna diferența.

Înțelege și fidelizează membrii

În fiecare secundă trebuie să te pui în pielea membrilor. Gândește-te, de ce cineva ar cheltui bani cu tine sau și-ar dori să petreacă timp în chatroomul tău. Trebuie să petreci timp și să depui eforturi pentru a învață care este audiență ta, ce le place și ce nu le place. Citește acest articol despre membrii și fidelizarea acestora.

Alege o nișă potrivită sau crează-ți propriul stil

Găsește-ți propriul stil, în funcție de ceea ce ești, ceea ce știi, și ceea ce ești dispusă să faci. Rolul pe care îl vei interpreta pe site trebuie să fie cât mai apropiat de personalitatea ta. A juca un alt rol este posibil doar dacă eșți o actrița desăvârșită. Fii tu, și găsește un stil sau o nișă de lucru originală, care să te reprezinte, un rol care să-ți placă să îl joci, și care să-ți atragă audiență pe care o vrei.

Crează în permanență content de calitate

Imaginea ta trebuie să fie impecabilă, atât atunci când ești online, dar și atunci când este vorba despre propriul tău profil sau utilizarea instrumentelor vizuale de pe LiveJasmin : galerii foto, story-uri și așa mai departe. Crează așadar în mod constant conținut de mare calitate, investește în mod frecvent în ședințe foto, video și accesoriile necesare realizării acestora.

Câștigurile tale pe LiveJasmin pot să fie fabuloase

Câștigurile tale pe LiveJasmin pot să fie cu adevărat foarte mari, dar numai dacă vei lucra într-un mediu propice dezvoltării, și doar alături de oameni dispuși să te ajute. Îți prezentăm câteva din câștigurile recente ale modelelor noastre

Jasmin Studio

Nu suntem studioul de videochat cu cele mai multe modele pe LiveJasmin și nici nu ne dorim asta. Suntem în schimb studioul cu una din cele mai ridicate medii de încasări per model - de aproximativ $ 9,400 / lunar.
Rezultatele excepționale , calitatea serviciilor oferite și devotamentul nostru pentru inovație și progres sunt principalele caracteristici care ne recomandă că un studio de top în rândul partenerilor Jasmin certified din România.

NIGHTPROWL : ALEGEREA #1 PENTRU LIVEJASMIN

În viață, la modul general, cele mai multe lucruri sunt raportate valoric la bani sau la timp. Dacă la capitolul bani am stabilit deja că suntem cu mult peste media încasărilor altor studiouri pe LiveJasmin, atunci când ne referim la timp, putem spune cu certitudine că NightProwl Studio este cel mai vechi studio - partener oficial - din programul LiveJasmin Certified. Cel puțin din aceste două puncte de vedere, ne recomandăm ție ca fiind alegerea ta #1 dacă îți dorești cu adevărat să obții performanțe notabile pe această platforma de videochat.

  • ai garanția că vei deveni un model de succes
  • avem constant modele în Top 3 încasări LiveJasmin
  • oferim cel mai bun training și suport 24/7

Ce este LiveJasmin Certified Program ?

LiveJasmin a creat acest program de atestare a studiourilor partenere, fiind gândit ca un instrument prin care toate părțile implicate au obligații și beneficii, că în orice alt parteneriat. În acest context - LiveJasmin obține conținut exclusiv, iar în schimb, NightProwl obține anumite beneficii exclusive pentru modelele sale.

Nu orice studio de videochat poate îndeplini criteriile pentru a deveni parterer oficial LiveJasmin (sau studio certificat), fiind necesare condiții tehnice și logistice de excepție (camere de lucru, calculatoare, camere web, etc), un mediu de lucru dovedit a fi profesional, legalitate și siguranță în plata modelelor și partenerilor studioului, precum și un training foarte bine structurat ce crează premizele modelelor de top (venituri ridicate ale modelelor).

CE ÎNSEAMNĂ ASTA PENTRU TINE?

În primul rând, o companie cu o cifră de afaceri de sute de milioane de dolari - așa cum este LiveJasmin - garantează pentru noi (prin Certificare) că suntem un studio de încredere, legal, un studio care îndeplinește cerințe tehnice și logistice de top, un studio în care se face performanță și în care încasările modelelor sale sunt de top. Practic pentru tine este o asigurare și o recomandare în plus, din partea celui mai mare site de videochat din lume - de a lucra într-un Jasmin Certified Studio - așa cum este NightProwl.

A lucra pe mai multe platforme în același timp poate să fie uneori o idee bună. Noi am ales un parteneriat exclusiv doar cu LiveJasmin pentru motive obiective: dorim să creem modele de top. În această logică, dăm două argumente :
- în peste 20 de ani de când există videochat nu a existat niciun model de TOP care să lucreze pe mai multe siteuri în același timp.
- atunci când îți propui să produci modele de top, poți alege să faci asta pe un site X, cu concurență redusă, sau poți avea ambiția de a crea modele de top pe cel mai mare site de videochat : LiveJasmin. Doar ambiție ? Nu! Prezența constantă a modelelor noastre în top 10 încasări pe LiveJasmin dovedește clar că reușim să creem constant modele de top. Ești tu următorul model de top ?