Contacte Oferta Studio Jasmin câștiguri Lifestyle menu

Cel mai bun studio LiveJasmin

Suntem parteneri oficiali ai celei mai mari platforme de videochat din lume. Vin-o și tu în universul JASMIN
Karoly Papp CEO LiveJasmin
Karoly Papp - CEO LiveJasmin
“Nightprowl Studio is one of the oldest and most trusted partners of Jasmin. Their brand is equal for us with successful models and quality service."

Acesta colaborare este o continuare firească a unui parteneriat de succes început în 2014 și o recunoaștere a muncii susținute din ultimii ani, fiind pentru noi o responsabilitate de a menține un standard ridicat de calitate a serviciilor oferite modelelor noastre.

În esență, acest parteneriat are ca obiectiv principal creșterea încasărilor și a profiturilor pentru toate părțile implicate, inclusiv câștiguri mai mari pentru modelele care colaborează cu studioul nostru.

Avantajele tale
Avantajele Jasmin îmbinate cu expertiza NightProwl vor genera următoarele efecte

Imagine senzațională

vei primi gratuit din prima zi toate accesoriile necesare pentru ca imaginea ta să fie impecabilă

Promovare și trafic

vei avea nu doar expunerea premium oferită de Jasmin dar și trafic asigurat de studio

Training & Tools

toate modelele noastre beneficiază de instruire calitativă de la traineri cu experiență și rezultate

Câștiguri foarte mari

suntem un studio orientat către performanță financiară, cu sisteme de monetizare extrem de eficiente

Stabilitate financiară

primești încă de la început bonusuri care să te ajute să fii liniștită și stabilă financiar

Be a JASMIN model

Alătură-te și tu celui mai profitabil studio de videochat și beneficiază de parteneriatul oficial și exclusiv pe care NightProwl îl are cu LiveJasmin.

Programează interviu

Suntem studioul cu una din cele mai ridicate medii de câștiguri. Rezultatele excepționale , calitatea serviciilor oferite și devotamentul nostru pentru inovație și progres sunt principalele caracteristici care ne recomandă ca un studio de top în rândul partenerilor Jasmin din România.

NightProwl livrează conținut exclusiv, de o calitate excepțională, pe cea mai mare platforma de videochat din lume - LiveJasmin -, obținând astfel pentru modelele sale, o expunere superioară , și câștiguri mai mari decât orice alt studio de videochat din România. Inovam permanent și găsim soluții originale prin care modelele noastre să producă entertaintment, în adevăratul sens al cuvântului, devenind astfel modele de top cu câștiguri absolut fabuloase.

Istoricul parteneriatului cu NightProwl

Fiecare companie se apreciază pe sine ca fiind cea mai bună, motiv pentru care toate studiourile de videochat din România sunt numărul 1 😀, din simplul motiv că nu costă nimic să scrii niște texte pe un site de prezentare.

Pe noi ne recomandă însă performanțele obținute și câștigurile mari ale modelelor noastre, lucruri care nu țin de hazard, de întâmplare sau noroc, ci de muncă, experiență acumulată și un training de calitate.

Fondat în 2001, LiveJasmin este o platformă care pune accentul pe interacțiunea live, pe internet, prin intermediul unui calculator sau a unui telefon mobil, facilitând accesul membrilor din întreaga lume la show-urile și emisiunile create de către modele și studiouri. Platforma are peste 40 de milioane de vizitatori unici în fiecare zi, fiind în top 100 al celor mai populare website-uri de pe internet.

LiveJasmin este una din primele companii care nu doar vrea să obțină profituri din ce în ce mai mari, dar înțelege și că pengtru a obține aceste profituri este necesar ca modelele și studiourile cu care colaborează să fie capabile să câștige la rândul lor și mai mulți bani, motiv pentru care crează un întreg ecosistem prin care partenerii să se poată dezvolta. Este, din punctul nostru de vedere, unul din lucrurile care crează valoare adăugată pentru orice partener al acestui site, și unul din motivele datorită căruia LiveJasmin este în acest moment numărul 1 in videochat.

Unul din programele astfel create a fost Jasmin Certified (2016 - 2021) , sistem în care NightProwl a fost nu doar primul studio care a primit această distincție, dar și cel mai longeviv partener.

Și datorită acestor parteneriate, dar și datorită tehnicilor folosite de studioul nostru, vei beneficia de cea mai bună promovare pe această platformă de videochat, de condițiile cele mai bune de lucru, de ședințe foto-video senzaționale, și de oportunitatea de a genera pentru tine foarte mulți bani.

Studio LiveJasmin Bucuresti

În viață, la modul general, cele mai multe lucruri sunt raportate valoric la bani sau la timp. Dacă la capitolul bani am stabilit deja că suntem cu mult peste media încasărilor altor studiouri din București pe LiveJasmin, atunci când ne referim la timp, putem spune cu certitudine că NightProwl Studio este cel mai vechi studio - partener oficial - din programul LiveJasmin Certified. Cel puțin din aceste două puncte de vedere, ne recomandăm ție ca fiind alegerea ta #1 dacă îți dorești cu adevărat să obții performanțe notabile pe această platforma de videochat.

Cel mai bun studio din Galati

Sunt câțiva factori importanți pentru care modelele NightProwl Studio din Galați sunt mai fericite, începând de la programele noastre de training, programul de lucru mult mai bine organizat și mai relaxat decât ale altor studiouri și agenții de videochat, precum și de stilul adoptat de modelele noastre - videochatul glamour.

Ai auzit cu siguranță de la alte studiouri de videochat din Galați că se promovează că fiind parteneri exclusivi LiveJasmin. Noi îți explicăm că un studio care lucrează doar pe un site poate să susțină sus și tare că are un astfel de parteneriat, în condițiile în care livrează conținut exclusiv acelei platforme. E doar un instruemnt de marketing pe care îl folosesc pentru a-și atrage modele, întrucât în realitate, pentru a folosi termenul de parteneriat el trebuie să fie susținut cu argumente de ambele părți, în cazul de față și de către platforma Jasmin.

Pentru că nu ne dorim să creem polemici, te lăsăm pe tine să concluzionezi dacă mai există și alte studiouri de videochat în Galați cu un parteneriat exclusiv LiveJasmin în adevăratul sens al cuvântului. În schimb îți putem spune câteva lucruri și îți putem expune câteva din beneficiile pe care le poți avea colaborând ca model cu NightProwl :

Videochat LiveJasmin Iasi

Nu orice studio de videochat poate îndeplini criteriile pentru a deveni parterer oficial LiveJasmin (sau studio certificat), fiind necesare condiții tehnice și logistice de excepție (camere de lucru, calculatoare, camere web, etc), un mediu de lucru dovedit a fi profesional, legalitate și siguranță în plata modelelor și partenerilor studioului, precum și un training foarte bine structurat ce crează premizele modelelor de top (venituri ridicate ale modelelor). Probabil acesta este și motivul pentru care majoritatea studiourilor din Iași, incapabile să bifeze aceste condiții, nu doar că se orientează către alte platforme, dar și justifică (prin promovarea pe care o fac) că pe LiveJasmin nu sunt oportunități de dezvoltare, că nu se fac bani.

Desigur că aceste informații lansate de aceste studiouri sunt relative (până la urmă se pot face bani și prin alte metode sau pe alte siteuri), însă de aici și până la afirmații absolute e o cale extrem de lungă. În realitate se câștigă foarte mulți bani pe acest site, inclusiv de modelele din Iași, iar succesul studioului NightProwl în acest oraș nu este deloc întâmplător.

Câteva beneficii pe care le oferim modelelor care lucrează pe Jasmin în cadrul studioului din Iași :