NIGHTPROWL STUDIO : PARTENER OFICIAL LIVEJASMIN

NightProwl Studio este in prezent cel mai longeviv studio de videochat inrolat in programul Jasmin Certified , fiind parte a acestuia inca din 2016 - datorita profesionalismului de care studioul nostru a dat dovada in decursul anilor , de la infiintarea noastra in 2011 si pana in prezent , cu capacitati tehnice , logistice si manageriale recunoscute prin cele peste 50 de premii si nominalizari de care ne bucuram .

SCURT ISTORIC :
Inca da la infiintarea studioului nostru , in 2011 , am explorat lucrul pe un numar cat mai mic de platforme in acelasi timp , pornind de la teoria ca un model care isi acorda toata atentia unui singur site , sau unui numar restrans de platforme , poate avea sanse mai mari sa devina un model de succes . Am inovat in permanenta , am experimentat diverse metode de lucru , si am ajuns abia 3 ani mai tarziu , in 2014 , sa lucram in proportie de 95% exclusiv cu o singura platforma : LiveJasmin .

Intotdeauna am avut o relatie excelenta cu toate platformele de videochat , incercand sa acordam feedback sau cerand feedback la randul nostru . Exceptie nu face nici relatia noastra veche de parteneriat cu LiveJasmin , dezvoltata in ani si ani , cu multiple vizite ale echipei noastre la sediile LiveJasmin din Luxembourg si Budapesta , precum si primind vizitele reprezentatilor Jasmin in studiourile noastre din Galati si Constanta .

Anul 2016 s-a incheiat cum nu se poate mai bine pentru studioul nostru , fiind invitati la sediul din Luxemburg al LiveJasmin pentru petrecerea corporate de Craciun a acestora (fiind de asemeni si singurul studio care s-a bucurat de acest tip de atentie) . Pe timpul acestei vizite am fost invitati sa semnam contractul de inrolare in Jasmin Certified Partner Program , lucru pe care l-am facut fara ezitare .

Ce este LiveJasmin Certified Program ?

LiveJasmin a creat acest program de atestare a studiourilor sale partenere , fiind gandit ca un instrument prin care toate partile implicate au obligatii si beneficii , ca in orice alt parteneriat . In acest context - LiveJasmin obtine continut exclusiv (modelele studioului NightProwl lucrand doar pe aceasta platforma de videochat) iar in schimb , NightProwl obtine anumite beneficii exclusive (doar studiourile Certified le pot obtine) pentru modelele sale .

Nu orice studio de videochat poate indeplini criteriile pentru a deveni parterer oficial LiveJasmin (sau studio certificat), fiind necesare conditii tehnice si logistice de invidiat (camere de lucru , calculatoare , camere web , etc), un mediu de lucru dovedit a fi profesional , legalitate si siguranta in plata modelelor si partenerilor studioului , precum si un training foarte bine structurat ce creaza premizele modelelor de top (venituri ridicate ale modelelor) , exact asa cum (foto jos) LiveJasmin anunta pe propriul lor site .

CE INSEAMNA ASTA PENTRU TINE ?

In primul rand , o companie cu o cifra de afaceri de sute de milioane de dolari - asa cum este LiveJasmin - garanteaza pentru noi (prin Certificare) ca suntem un studio de incredere , legal , un studio care indeplineste cerinte tehnice si logistice de top , un studio in care se face performanta si in care incasarile modelelor sale sunt de top . Practic pentru tine este o asigurare si o recomandare in plus , din partea celui mai mare site de videochat din lume - de a lucra intr-un Jasmin Certified Studio - asa cum este NightProwl .

Iti prezentam mai jos cateva screenshot-uri cu incasari ale modelelor noastre , printre care si recordul activ al incasarilor la perioada (2 saptamani) pe LiveJasmin - realizat de una din colegele noastre de la studioul din Galati .

Programează un interviu


Hai să stăm de vorba și să ne cunoaștem. Suntem aici să-ți răspundem la orice întrebare și să-ți explicăm în detaliu orice dorești să știi.

Contactează-ne acum