BucureștiIașiGalați
videochat studio Bucuresti NightProwl

Studio Videochat Bucuresti - NightProwl

În centrul orașului, în Piața Unirii, se află studioul de videochat NightProwl din București, oferind condiții excelente de lucru, și traineri cu adevărat profesioniști, care te pot ajuta să câștigi foarte mulți bani într-un timp cât mai scurt.

Max Eastman spunea "A smile is the universal Welcome" - și exact așa te vom întâmpina la NightProwl Studio, cu zâmbet și cu entuziasmul de a te avea alături de noi, de a te ajuta să te acomodezi și să performezi financiar în această frumoasă industrie a videochatului. Suntem un colectiv cu orientare către calitate, succes și profesionalism, având un bagaj vast de cunoștințe și o experiență enormă în videochat, un grup de oameni creativi și răbdători să instruim fiecare nou model de succes.

OFERTA DE ANGAJARE

10,000 Lei minim garantat


Un program de lucru flexibil
Schimbare de look
Trafic si promovare
Fără amenzi sau penalizări
Cel mai eficient training

Cât câștigă un model de videochat în București ?

Câștigurile unui model de videochat variază între 1000 și mult peste 10.000 de dolari lunar, indiferent dacă lucrează la un studio din București sau la oricare altă locație NightProwl din țară.

Care este salariul unui model NightProwl ?

Modelele noastre câștigă zeci de mii de dolari lunar prin comisionare. E simplu, muncești mai eficient, câștigi mai mult. Însă pentru modelele aflate la început, pentru acomodare, oferim un salariu minim garantat de până la 10,000 lei lunar.

În mod mai concret, ce este videochatul ?

Dacă încă nu știi ce înseamnă și în ce constă activitatea unui model de videochat, îți punem la dispoziție o serie de articole pe blogul nostru. Click aici pentru a te informa, apoi, fă cea mai bună alegere și programează un interviu.

Cel mai bun studio de videochat din București

Există modele, inclusiv în studiourile noastre, care câștigă în fiecare lună mii și zeci de mii de dolari. La astfel de venituri te poți aștepta doar atunci când alegi un studio super-profesional, așa cum este NightProwl, și numai atunci când depui eforturile necesare pentru a atinge aceste performanțe, prin seriozitate și determinare. Ai vrea să știi care este potențialul tău ?

CALCULEAZĂ ONLINE

Cele mai mari încasări sunt la NightProwl Studio, iar din imaginile de mai jos poți înțelege câți bani poți genera.

studio videochat premiat

Despre NightProwl Studio București

De mai bine de zece ani, ne remarcăm pe piața studiourilor de videochat din România, în special datorită programelor noastre de training și formare a modelelor. Am dezvoltat, în timp, din studioul nostru, un mediu în care fiecare opinie contează, și fiecare idee poate genera inovație și perspective de dezvoltare.

Astfel, NightProwl Studio are una din cele mai ridicate medii ale încasărilor per model, o foarte mare parte dintre acestea generând constant, la fiecare perioadă de două săptămâni, peste $10,000. Ne asumăm astfel sloganul "Noi nu doar angajăm modele, noi formăm și instruim modele de top", fiind un studio videochat București la mare căutare.

Galerie foto-video cu studioul NightProwl

angajari videochat bucuresti videochat model video chatstudio videochat
videochat bucuresti video chat videochat glamourcamera videochat
Fără amenzi sau penalizări în studiourile NightProwl

Din primul minut vei înțelege că NightProwl este un studio de top, creat pentru modele de top, motiv pentru care noi nu avem un sistem de amenzi.

Cum iti dai seama daca un studio de videochat este serios ?


Iti vei da seama inca de la interviu ca NightProwl Videochat este studioul ales, datorita oamenilor, locatiei, a contractelor legale si a asigurarii confidentialitatii de care ai nevoie.

Angajari videochat la NightProwl Studio Bucuresti


Alatura-te celui mai important nume din industria de videochat internationala : NightProwl Studio - pentru a beneficia de cel mai bun training si cele mai bune conditii de munca.

Unde este localizat
NightProwl Videochat Bucuresti

Bulevardul Unirii Nr. 47, Bucuresti
Vezi pe hartă


0751.33.44.88

Sau completează formularul :

Condiții excelente la noul tău loc de muncă

La NightProwl Studio vei gasi o echipa de oameni seriosi, lipsiti de prejudecati, si care sunt aici sa te ajute. Nu te judeca nimeni, si nu te impinge nimeni sa faci lucruri care sunt impotriva vointei tale. Vei avea un contract legal de colaborare, fara amenzi, fara penalizari, cu o multitudine de beneficii si avantaje , multa promovare si trafic pe care sa il monetizezi si astfel sa ajungi la castigurile fabuloase pe care cu siguranta ti le doresti.

Vei beneficia si de avantajul experienței noastre, de o promovare excelentă și de o abordare corectă, care va conduce la o dezvoltare solidă și durabilă a profilelor tale.

Confidențialitate

Ne peocupam in mod serios de pastrarea confidentialitatii modelelor cu care colaboram, a identitatii lor reale, precum si a tuturor datelor cu caracter personal. Site-urile de videochat cu care colaboram, restrictioneaza accesul la profilul tau de model pentru userii din Romania, ridicand astfel la maxim gradul de confidentialitate posibil.

Mai mult decât un studio

Poate ai unele indoieli legate de felul in care arati, sau nivelul tau de engleza? Sau poate iti lipseste increderea in sine dintr-un motiv sau altul ? Printre altele, acesta este rolul unui studio de videochat, si in acest sens o echipa precum cea de la NightProwl te poate ajuta sa te integrezi, sa-ti obtii increderea de care ai nevoie, sa progresezi in primul rand ca om, si apoi ca model de videochat. Acesta este unul din principalele avantaje atunci cand te alaturi studioului nostru.

Studio Videochat Bucuresti, la standarde ridicate nu inseamna ca nu vei avea timp de nimic. Programul nostru de lucru este flexibil, oferindu-ti timp sa te bucuri, sa te plimbi, sa iubesti. Noi iti putem dovedi! Stim ca exista foarte multe studiouri de videochat care promit sume de bani fabuloase. Noi iti putem dovedi ca le poti obtine, si iti punem la dispozitie toate informatiile sau dovezile de care ai nevoie in acest sens. Nu-ti ramane decat sa programezi un interviu (fie prin completarea formularului de interviuri si angajari online , fie telefonic la numerele afisate pe site) si sa ne adresezi toate intrebarile posibile, la care iti vom raspunde transparent.

Seriozitate

Nu ai nevoie de experienta in domeniu, poti incepe oricand si de la orice nivel, echipa NightProwl fiind renumita pentru teamwork, proceduri si sisteme de training excelente, care te vor ajuta sa progresezi mai repede decat o poate face oricare alt studio din Bucuresti. Suntem intr-o competitie cu noi insisi in vederea imbunatatirii sistemelor noastre de streamming, de training, de imbunatatire a serviciilor pe care le aducem modelelor noastre prin profesionalism si inovatie. Modelele noastre reusesc sa sfideze standardele conventionale si imbratiseaza astfel universul femeii curajoase, puternice si determinate sa reuseasca.

Modele de top

Suntem o "fabrica" de produs legende pentru industria de videochat, si ne sustinem aceasta afirmatie prin existenta in permanenta, inca de la infiintarea noastra in 2011, a modelelor de succes alaturi de care am lucrat si vom continua sa lucram si in anii ce vor urma. Tu poti fi unul din aceste modele daca ai o calitate personala foarte bine dezvoltata : determinarea. Trebuie sa-ti doresti si sa-ti asumi un nivel de munca constant si profesional. Noi te vom ajuta si vom face diferenta, pentru ca modelele NightProwl Studio se bucura de cele mai bune si sigure conditii de munca si dezvoltare personala.

Câștiguri fabuloase

Stim; vrei sa faci bani. Dar daca vrei sa castigi cu adevarat foarte multi bani trebuie sa cauti si sa imbratisezi in permanenta schimbarea, sa cauti intotdeauna sa evoluiezi si sa te dezvolti in cea mai buna versiune a ta, sa accepti orice provocare, si in orice provocare sa vezi o oportunitate. Noi iti oferim o oportunitate provocatoare : un job de model intr-un studio de videochat in Bucuresti. Ce vezi, O oportunitate de a castiga foarte multi bani, sau o provocare? Angajari Videochat Bucuresti are o singura alegere viabila ce poarta numele NightProwl Studio.