10.000 LEIminim garantat
operatii estetice gratuite
performanță în videochat
jasmin certified studio
Bucuresti 1
Bulevardul Unirii Nr. 47
Stadiu : va fi inaugurat pe 20 iunie 2020
Bucuresti 2
Piata Unirii
Stadiu : va fi inaugurat pe 15 august 2020

NIGHTPROWL STUDIO VIDEOCHAT Bucuresti

Real Girls with Real Emotions este sloganul sub care încă din 2011 am început activitatea ca studio de videochat. Un slogan real și important pentru noi din două motive : definește atât înțelegerea studioului față de trăirile și emoțiile modelelor sale, cât și modelul nostru de business, oferind prin videochat emoții, trăiri și valori reale.

Un alt slogan pe care îl utilizăm în mod constant este Noi nu angajăm modele - noi instruim și formăm modele de top. Și de această dată sloganul ne definește. Studiourile noastre sunt construite după un tipar standard, micuțe în dimensiuni, pentru a putea avea suficient timp pentru fiecare model în parte și pentru a ne putea focusa pe detalii. Chiar mai mult, toate studiourile noastre din Bucuresti sunt conduse de foste modele de top ale NightProwl, care cunosc și împărtășesc valorile noastre de lucru și te pot îndruma cu ușurință către succes și performanțe financiare.

STUDIO EXCLUSIV LIVEJASMIN

NightProwl Studio Videochat Bucuresti lucrează exclusiv pe nișa videochat glamour / softcore pe cel mai mare site de videochat premium - LiveJasmin - având un parteneriat exclusiv cu acesta. Încurajăm creativitatea și personalitatea individuală, comunicarea și socializarea în detrimentul sexualității, iar asta ne face unici pe piața de videochat din Bucuresti.

Știai că NightProwl Studio deține recordul de încasări al unui model de videochat pe LiveJasmin Peste 82.000 de dolari în doar 2 săptămâni
Citeste aici despre parteneriatul nostru exclusiv cu LiveJasmin

10.000 LEI MINIM GARANTAT

Cu recorduri active pe LiveJasmin și prezență constanța în top 10 câștiguri pe același site, NightProwl este recunoscut ca studioul de videochat care instruiește modele de top. Pentru modelele fără experiență oferim încă din prima zi o garantare de 10.000 lei (venit minim garantat) în prima lună, și ne angajăm să ducem încasările tale la cel puțin 5.000 de dolari după primele trei luni de activitate.

Începuturile în videochat sunt uneori mai dificile, fiind de asimilat informație, proceduri, fiind experiență de acumulat pentru a ști cum să abordezi anumite situații pe care le vei întâlni online, dar și de acomodat cu noul job. Pentru că avem încredere în tine, îți oferim această minimă garantare de 10.000 lei pentru prima luna de activitate, timp suficient pentru acomodare, acumulare de informație și cel puțin un minim de experiență, ca ulterior să poți genera venituri fabuloase fără să mai fie necesară susținerea noastră financiară (minim garantare).

Sunt studiouri de videochat care doar promit si studiouri de videochat in Bucuresti, precum NightProwl, care fac. Jobul de model in domeniul videochat iti pot aduce avantaje financiare de invidiat, este ideal ca la fiecare interviu sa te informezi, sa pui toate intrebarile si sa te asiguri ca obtii toate raspunsurile inainte de a semna un contract si a incepe o colaborare. Noi te asteptam si abia asteptam sa te cunoastem si sa-ti raspundem la absolut toate intrebarile pe care le ai despre videochat, despre NightProwl si despre ofertele noastre.

OPERAȚII ESTETICE GRATUITE

După mai puțin de trei luni de la începerea colaborării cu NightProwl Bucuresti vei putea accesa programele de finanțare și vei putea avea astfel acces la operații estetice gratuite (plătite de către studio), fie că vorbim de reprații, implanturi sau estetică dentară.

CEL MAI PERFORMANT STUDIO VIDEOCHAT DIN Bucuresti

La NightProwl Studio Bucuresti găsești echipamente și logistică de top, decoruri elegante ce pot să fie cu ușurință adaptate stilului tău, beneficiezi se asistență tehnică și training 24/7. Îți garantăm confidențialitate totală atât în mediul online cât și în cel offline. Locațiile noastre din Bucuresti sunt centrale și beneficiezi de diverse gratuități : apă, cafea, mini-bar, diverse alte protocoale.

Joburile de model de videochat din Romania iti ofera posibilitatea de a avea o schimbare de perspecvtiva, o schimbare de look inclusiv prin finantarea de operatii estetice, independenta financiara. Modelelor videochat NightProwl le sunt garantate castiguri mari prin urmarea pasilor si procedurilor de training specializat care te vor ajuta sa obtii venituri substantiale.

Makeup & Hair Style zilnic și gratuit
Plata de doua ori pe luna, fără întârzieri, indiferent de numărul de ore lucrate
10.000 lei minim garantat in prima lună
Comisioane corecte, transparente, la cursul valutar al băncii
Îți garantăm că în maxim 3 luni generezi minim $5000 lunar
Nu avem un sistem de amenzi, penalizări sau clauze ascunse
Beneficiezi de operații estetice gratuite
Un sistem bine pus la punct de zile libere si concedii
Cele mai creative sesiuni foto-video cu cei mai buni în domeniu
Studiouri moderne cu decoruri la superlativ
Investim permanent în imaginea ta
Super trafic pentru ca tu să poți câștiga super bani

Munca unui model de videochat la modul general nu este deloc ușoară, cu atât mai puțîn cea a unui model de succes. Performanța, în orice domeniu de activitate se poate atinge doar cu o minte limpede, motiv pentru care considerăm concediile și zilele libere un lucru esențial. În acest sens îți punem la dispoziție un sistem cu peste 40 de zile de concediu planificate pe an (dublu decât orice alt job) și zeci de zile libere prin flexibilitatea programului de lucru săptămânal. Toate acestea pentru ca tu să poți face performanță in videochat și să generezi câștiguri fabuloase! Pregătită să devii noul model de top NightProwl ? Contactează-ne chiar azi.

STUDIO VIDEOCHAT Bucuresti

Cu peste 50 de nominalizări și trofee obținute, NightProwl Studio este printre cele mai recunoscute și apreciate studiouri de videochat din lume.

NIGHTPROWL Bucuresti, STUDIOUL DE VIDEOCHAT ÎN CARE VREI SĂ LUCREZI

NightProwl Studio videochat Bucuresti îți oferă cele mai bune, sigure și confortabile condiții de muncă pentru a te dezvolta și a performa, astfel încât câștigurile tale să fie direct proporționale cu nivelul de muncă și implicare. Ești pregătită pentru cel mai COOL studio de videochat din Bucuresti? Contactează-ne chiar acum.