Studio Videochat Bucuresti

NightProwl este cea mai bună alegere

Dacă îți dorești o carieră veritabilă de online influencer, NightProwl îți prezintă oferta de angajări videochat Bucuresti, unul dintre cele mai bine plătite job-uri. Fă cea mai bună alegere pentru tine și inregistrează-te ca model videochat.

Câștiguri impresionante din videochat

Câștigă și tu 5-10,000 de dolari lunar sau chiar mai mult. În primele tale două luni vei avea însă câștiguri ceva mai mici, într-o medie de $3,000 .

Ofertele noastre sunt adresate atât celor care doresc să înceapă o carieră în videochat, cât și modelelor cu experiență care vor să facă o schimbare pozitivă în activitatea lor.
  • ✔️ 2.000 Lei bonus la angajare
  • ✔️ 4-10.000 lei salariu minim
  • ✔️ $1.000 bonus de recomandare

Despre NightProwl Studio Bucuresti

În centrul orașului, în Piața Unirii, se află studioul de videochat NightProwl din Bucuresti, oferind condiții excelente de lucru, și traineri cu adevărat profesioniști, care te pot ajuta să câștigi foarte mulți bani într-un timp cât mai scurt.

Training specializat cu profesioniști în domeniu

Suntem o echipa de oameni profesioniști, cu o experiență de peste 10 ani în operarea de studiouri de videochat. Suntem dedicați în a instrui modele de succes, dezvoltându-le acestora abilitățile de comunicare, încrederea și stima de sine, și le suntem alături în procesul de materializare a viselor lor.

Oferim în mod necondiționat tot suportul necesar pentru a te dezvolta ca model, beneficiind de cele mai bune echipamente și accesorii, dar și de sprijinul non-stop al echipei noastre de suport și training.

Beauty corner

Nu-ți face probleme pentru imaginea ta. Te vom ajuta încă de la început cu absolut toate cele necesare, makeup, hair style, haine, încălțăminte și accesorii.

Program flexibil

Față de alte studiouri de videochat care îți vor cere peste 100 de ore la perioadă, lucrând 6 sau chiar 7 zile pe săptămână, timp de 10-12 ore în fiecare zi , NightProwl îți oferă un program mai flexibil, de doar 5 zile pe săptămâna, la alegere, doar 8 ore pe zi, fie pe tura de dimineață, fie pe cea de noapte.

Plăti corecte și întotdeauna la timp

Unul din angajamentele noastre principale îl reprezintă punctualitatea tuturor plăților. Acestea sunt efectuate două ori pe lună, în datele de 10 și 25, la un curs valutar corect, fără deduceri, amenzi sau penalizări.

Vei avea traffic și promovare

Datorită experienței noastre în domeniu, de peste 10 ani, cunoaștem micile detalii care fac diferența. Astfel, vei avea întotdeauna trafic suficient, generat pe platformele de videochat cu care colaborăm.

Deținem propria rețea de trafic web, și propriul departament de marketing și promovare, astfel încât numărul membrilor din camera ta de chat va fi cu mult mai mare comparativ cu orice alt studio de videochat Bucuresti.

Sprijin și finanțare operații estetice

Indiferent de tipul de operație estetică pe care o dorești, implanturi silicon, mărirea buzelor , sau orice altceva, NightProwl Studio te poate ajuta în acest sens prin finanțare, împrumut, sau dacă te dovedești a fi serioasă și implicată în jobul tău, chiar gratuit.

Posibilitate cazare și relocare

Dacă ești din altă localitate și îți dorești să te muți la Bucuresti, dar nu-ti permiți momentan acest lucru, atunci contactează-ne. Vom găsi o soluție optimă să te ajutăm în acest sens.

Workshop-uri și traininguri în U.S.A.

Am participat la peste 100 de evenimente internaționale, traininguri, workshop-uri și gale de premiere ale industriei de videochat, în locuri din Statele Unite ale Americii, precum Los Angeles și Las Vegas, dar și în Europa în Lisabona, Praga, Luxembourg, Amsterdam (etc).

Prin seriozitate și determinare, te poți dovedi a fi un model de top al studioului nostru, caz în care vei avea opțiunea să călătorești gratuit, alături de echipa noastră de traineri, la toate aceste evenimente.

Unde este localizat
NightProwl Videochat Bucuresti

Bulevardul Unirii Nr. 47, Bucuresti
Vezi pe hartă0751.33.44.88

Sau completează formularul :
angajari videochat bucuresti videochat model video chatstudio videochat
videochat bucuresti video chat videochat glamourcamera videochat

Cât câștigă un model de videochat în Bucuresti ?

Câștigurile unui model de videochat variază între 1000 și mult peste 10.000 de dolari lunar, indiferent dacă lucrează la un studio din Bucuresti sau la oricare altă locație NightProwl din țară.

Care este salariul unui model NightProwl ?

Modelele noastre câștigă zeci de mii de dolari lunar prin comisionare. E simplu, muncești mai eficient, câștigi mai mult. Însă pentru modelele aflate la început, pentru acomodare, oferim un salariu minim garantat de până la 10,000 lei lunar.

În mod mai concret, ce este videochatul ?

Dacă încă nu știi ce înseamnă și în ce constă activitatea unui model de videochat, îți punem la dispoziție o serie de articole pe blogul nostru. Click aici pentru a te informa, apoi, fă cea mai bună alegere și programează un interviu.

Bucuresti Videochat

Îți oferim această oportunitate de a lucra în cel mai serios și profesional studio videochat din Bucuresti, alături de o echipă prietenoasă, entuziasmată să te cunoască, și de un grup de colege cool.

Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti

Există modele, inclusiv în studiourile noastre, care câștigă în fiecare lună mii și zeci de mii de dolari. La astfel de venituri te poți aștepta doar atunci când alegi un studio super-profesional, așa cum este NightProwl, și numai atunci când depui eforturile necesare pentru a atinge aceste performanțe, prin seriozitate și determinare. Ai vrea să știi care este potențialul tău ?

Acesta este mai mult decât un simplu loc de muncă pentru tine, este o afacere pe care o poți desfășura ca artist videochat, și poți dezvolta pentru viitor, prin experiența acumulată, o profesie și o carieră în industria pentru adulți.

Angajări videochat Bucuresti

De mai bine de zece ani, ne remarcăm pe piața studiourilor de videochat din România, în special datorită programelor noastre de training și formare a modelelor. Am dezvoltat, în timp, din studioul nostru, un mediu în care fiecare opinie contează, și fiecare idee poate genera inovație și perspective de dezvoltare.

Astfel, NightProwl Studio are una din cele mai ridicate medii ale încasărilor per model, o foarte mare parte dintre acestea generând constant, la fiecare perioadă de două săptămâni, peste $10,000. Ne asumăm astfel sloganul "Noi nu doar angajăm modele, noi formăm și instruim modele de top", fiind un studio videochat Bucuresti la mare căutare.

Fără amenzi sau penalizări în studiourile NightProwl


Din primul minut vei înțelege că NightProwl este un studio videochat de top, creat pentru modele de top, motiv pentru care noi nu avem un sistem de amenzi.

Cum iti dai seama daca un studio de videochat este serios ?


Iti vei da seama inca de la interviu ca NightProwl Videochat este studioul ales, datorita oamenilor, locatiei, a contractelor legale si a asigurarii confidentialitatii de care ai nevoie.

Angajari videochat la NightProwl Studio Bucuresti


Alatura-te celui mai important nume din industria de videochat internationala : NightProwl Studio - pentru a beneficia de cel mai bun training si cele mai bune conditii de munca.

Condiții excelente la noul tău loc de muncă

La NightProwl Studio vei gasi o echipa de oameni seriosi, lipsiti de prejudecati, si care sunt aici sa te ajute. Nu te judeca nimeni, si nu te impinge nimeni sa faci lucruri care sunt impotriva vointei tale. Vei avea un contract legal de colaborare, fara amenzi, fara penalizari, cu o multitudine de beneficii si avantaje , multa promovare si trafic pe care sa il monetizezi si astfel sa ajungi la castigurile fabuloase pe care cu siguranta ti le doresti.

Mai mult decât un studio

Poate ai unele indoieli legate de felul in care arati, sau nivelul tau de engleza? Sau poate iti lipseste increderea in sine dintr-un motiv sau altul ? Printre altele, acesta este rolul unui studio de videochat, si in acest sens o echipa precum cea de la NightProwl te poate ajuta sa te integrezi, sa-ti obtii increderea de care ai nevoie, sa progresezi in primul rand ca om, si apoi ca model de videochat. Acesta este unul din principalele avantaje atunci cand te alaturi studioului nostru.

Studio Videochat Bucuresti, la standarde ridicate nu inseamna ca nu vei avea timp de nimic. Programul nostru de lucru este flexibil, oferindu-ti timp sa te bucuri, sa te plimbi, sa iubesti. Noi iti putem dovedi! Stim ca exista foarte multe studiouri de videochat care promit sume de bani fabuloase. Noi iti putem dovedi ca le poti obtine, si iti punem la dispozitie toate informatiile sau dovezile de care ai nevoie in acest sens. Nu-ti ramane decat sa programezi un interviu (fie prin completarea formularului de interviuri si angajari online , fie telefonic la numerele afisate pe site) si sa ne adresezi toate intrebarile posibile, la care iti vom raspunde transparent.

Am filmat reclame pentru LiveJasmin în Los Angeles, și am participat la multe evenimente internaționale în Miami și Europa. Am câștigat numeroase premii și am generat peste un milion de dolari. Cam asta înseamnă în câteva cuvinte NightProwl pentru mine.

Am mai avut experiențe, plăcute chiar, în alte studiouri de videochat, dar am reușit să mă integrez cu adevărat, să evoluiez și să-mi ating potențialul maxim doar aici, alături de oameni care știu exact ce înseamnă training, cum să te motiveze, și când să te înțeleagă.

Cred că ești deja sătulă de clișeele din textele și testimonialele de pe internet. În esență ai nevoie de doar două ingrediente pentru a deveni un model de succes : propria ta determinare de a reuși, și un studio cu adevărat profesional așa cum este NightProwl.
  • Contactează-ne
  • Telefon : (+4) 0758.34.35.36
  • Email : office@ nightprowl.ro
  • Sediul central : Strada Esarfei Nr. 72, Sector 3, Bucuresti, 031868 Romania