IMAGINE IMPECABILĂ

Noul tau look ?

fabulos!

Farmecul și frumusețea ta trebuiesc puse întotdeauna în valoare, mereu observate și apreciate. Îți vom oferi întotdeauna tot ceea ce este mai nou și mai bun în materie de logistică și tehnologie, astfel încât eleganța ta să fie ușor de remarcat în mediul online. Adevăratele elemente ale frumuseții, pentru noi, sunt însă zâmbetul tău natural - datorat lipsei grijilor, independența ta financiară, încrederea în sine. Ai un zambet natural si un look extraordinar atunci când îți împlinești visele și devii o femeie de succes.

Imaginea ta este esenţială, ÎNSĂ ATITUDINEA ESTE CEA CARE VA FACE ÎNTOTDEAUNA DIFERENȚA

Videochatul este cu și despre oameni, și atât timp cât transpunem lucrurile logice din viață de zi cu zi în videochat - succesul va fi întotdeauna garantat

În fiecare zi suntem atrași de frumos și ne dorim să avem în preajma noastră oameni frumoși, atractivi fizic. Pentru a avea o relație cu cineva frumusețea fizică nu este suficientă, partenerul nostru trebuie de asemeni să fie carismatic, inteligent, etc. Dacă transpunem această afirmație logică pe internet, respectiv în videochat, atunci constatăm că primul aspect care contează în videochat este cel vizual (aspectul fizic), dar nu este obligatoriu și cel mai important, în final atitudinea, zâmbetul și naturalețea fiind cele care vor face diferența dintre "un model" și "un model de succes". Reformulat pe scurt: ne atrag oamenii frumoși dar ne îndrăgostim de oamenii cu o atitudine frumoasă, însă primul impact rămâne totuși cel vizual.

În ceea ce privește frumusețea vizuală, aspectul fizic, știm să apreciem și să evidențiem frumusețea fiecărei femei, astfel încât imaginea ta online să fie absolut impecabilă. Fiind în spatele unei camere de luat vederi, sunt foarte multe trick-uri care pot să fie făcute pentru a sublinia anumite trăsături sau pentru a ascunde anumite mici imperfectiuni. Deși fiecare om este frumos în felul lui, cu toții ne dorim să arătăm impecabil, motiv pentru care NightProwl Studio este dispus să investească în imaginea ta, operațiile estetice fiind doar un exemplu general în acest sens.

NightProwl va investi în imaginea ta prin finanțarea de implanturi, operații stomatologice sau orice alte tratamente estetice necesare, astfel încât imaginea ta să fie absolut fabuloasă.

Ceea ce va face însă întotdeauna diferența este atitudinea, zâmbetul, interacțiunea. Suntem ființe sociabile și suntem atrași de oameni care au astfel de caracteristici - definite într-un cuvânt prin carismă. Echipa noastră te va susține și te va învață să-ți dezvolți carisma, tehnicile de comunicare și chiar tehnicile de manipulare. Aceste lucruri te vor ajuta nu doar să ajungi un model de top cu încasări de invidiat, dar te vor ajută și în viață ta de zi cu zi.

Echipa NightProwl Studio este recunoscută pentru seriozitate, pentru toate promisiunile făcute și respectate în cei peste nouă ani de activitate. Din acest motiv nu îți putem promite că îți vom finanța gratuit operații estetice de mii și mii de euro - decât dacă vom descoperi în ține seriozitate și dorința de muncă. Odată ce ne demonstrezi că îți dorești să devii un model de succes, că ai suficientă energie și putere de muncă în acest sens, noi îți vom oferi absolut toate resursele și finanțările de care ai nevoie. De regula in maxim doua luni de la inceperea colaborarii putem trage concluzii legate de seriozitate si oportunitate si putem lua in consecinta decizii legate de finantarea operatiilor estetice.

TOT CEEA CE FACI OFFLINE
SE REFLECTĂ ÎN ACTIVITATEA TA ONLINE

Înconjoară-te de oameni de la care ai ce învața, de oameni care te inspiră și te motivează în același timp. Astfel vei evolua atât pe plan personal cât și profesional. De foarte multe ori le vei auzi pe colegele tale spunând că suntem a două casă pentru ele. Suntem o echipa harnică și dedicată, bucuroasă să te ajute să-ți fie bine, ce ți se adresează întotdeauna cu respect. Încercăm întotdeauna să ținem cont de părerile, opiniile sau ideile tale. NightProwl îți oferă nu doar posibilitatea de a câștigă bani, dar și posibilitatea de a lucra într-un mediu în care credem în oameni, credem în tine.

MAKEUP & HAIR STYLE GRATUIT, ZILNIC În interiorul studioului nostru de videochat am creat un micuț salon de înfrumusețare. Zilnic vei avea un machiaj fresh, profesional, adaptat stilului tău, precum și o coafură elegantă. Suntem singurul studio de videochat ce oferă GRATUIT astfel de servicii - PROFESIONALE - modelelor sale. Adăugând o vastă garderoba ce ți-o punem la dispoziție, precum și o gama extrem de variată de accesorii, ne asigurăm că imaginea ta va fi absolut fabuloasă.
Alături de echipa noastră vei beneficia de cel mai bun tratament și asistență în dezvoltarea propriului tău stil, a unui look senzațional, care te va ajută atât în viața profesională, cât și în cea personală.

PORTOFOLIILE FOTO - VIDEO Sesiunile foto și video sunt realizate atât în regie proprie, de către propria noastră echipă, cât și în colaborare cu diverși fotografi și videografi renumiți din România. Am inovat în decursul timpului, și revoluționat la nivelul industriei, felul în care realizăm profilele vizuale (foto și video). Suntem primul studio care a realizat teasere pe Green Screen, în aer (saltul cu parașuta), sau în studiouri cinematografice reale, și am primit de fiecare dată aprecierea aferentă acestor realizări, precum și nenumărate premii.
Suntem studioul care știe să te pună în valoare, ca orice altă agenție de modeling care se respectă și care își respectă colaboratorii și angajații.
Fii independentă. Fii frumoasă. Fii Real Girl with Real Emotions. Aceasta poate să fie nouă ta imagine: independentă, încrezătoare, frumoasă, cu o atitudine pozitivă, fericită și împlinită.

ANGAJARI NIGHTPROWL STUDIO

PROGRAMEAZĂ INTERVIU