NightProwl Studio Videochat - Noi formam modele de top

Cinci mituri despre studiourile de videochat din Romania

Cu totii am auzit despre videochat, dar stim cu adevarat despre ce este vorba? Astazi ne propunem sa discutam despre mituri si fabule despre studiourile de videochat din Romania. Le vom discuta pe larg in cele ce urmeaza. Pregatita ? Sa incepem :

Mitul 1 : castiguri fabuloase ca in reclame .
Nu trebuie sa cauti un articol anume despre videochat. Zilnic vezi reclame pe siteurile de socializare despre castigurile fabuloase , bonusu...


Care sunt comisioanele corecte si bonusurile de angajare

Studiourile de videochat din Romania se intrec adesea in oferte si bonusuri de angajare . Astazi vom dezbate care este comisionul corect si acceptabil din ofertele studiourilor dar si mentiuni despre bonusurile de angajare. Mituri si realitati despre acestea. Scopul final : informare. Pentru ca atunci cand esti informata, vei putea face alegerile potrivite .

Ca in orice alt domeniu de activitate competitiv si in videochat studiourile se intrec in oferte care mai decare mai atractive, cu mega bonusuri de angajare , mega comisioane ofe...


Cum sa alegi un studio de videochat in 2021

Oferte peste oferte, mii si mii de dolari, bunusuri peste bonusuri, websiteuri pline de testimoniale. Cum sa faci insa diferenta atunci cand iti cauti un studio de videochat in care sa lucrezi.

Cele mai multe siteuri si pagini de social media ale studiourilor de videochat spun in marea lor majoritate cam acelasi lucru , oferind seriozitate, confidentialitate , legalitate si posibilitatea de a deveni o femeie independenta si plina de bani.

Vedem in testimoniale fete care lucreaza ...


Despre programul studiourilor , libere si concedii

In medie, la videochat poti castiga intre un dolar si pana la sute de dolari pe ora. Dar cat trebuie sa lucrezi ca model pentru a genera aceste sume? Exact despre asta vom vorbi astazi.

Unul din termenii folositi in videochat este PPH , sau Pay Per Hour. Acest PPH este media pe ora a incasarilor unui model , adica totalul generat impartit la numarul de ore lucrate. Astfel, un model poate sa aibe un PPH de pana la 2-300 de dolari pe ora , uneori chiar si mai mult. Acestea sunt insa cazurile modelelor de top. Daca esti in cautarea unu...


Ce este videochatul ?

Termenul de videochat in Romania este asociat cu industria pentru adulti, uneori peiorativ, datorat in special lipsei de informare sau a prejudecatilor. Nu, nu-ti vom spune ca videochaul este mainstream, desi exista si astfel de categorii, dar vom incerca sa te informam si eventual sa te indrumam concret asupra a ceea ce inseamna cu adevarat videochat.

Tehnic, videochatul reprezinta socializare online, pe platforme specializate, si pe teme dintre cele mai diverse, inclusiv continut erotic. Aceasta a devenit in ultimi...


Cine sunt membrii siteurilor de videochat si cum sa ii fidelizezi

Exista un trend al gandirii, de cativa ani, ca pentru a avea succes in videochat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa arati bine. Nu este asa de usor, cum nu este usor in nicio alta meserie sau ocupatie. Insa, cu rabdarea de a invata, si cu disponibilitatea de a munci, veniturile fabuloase pot sa devina o realitate.

In fiecare secunda trebuie sa te pui in pielea clientilor /membrilor. Gandeste-te, de ce cineva ar cheltui bani cu tine sau si-ar dori sa petreaca timp in chatroomul tau. Trebuie sa petreci timp si sa depui eforturi pentr...


Cat de mult conteaza studioul de videochat ales in cariera unui model?

Contează sau nu contează studioul de videochat în care îții începi și îți desfășori activitatea ca model de videochat? La fel ca în orice industrie, brandul pe care tu îl reprezinți și pentru care lucrezi oferă o perspectivă asupra pregătirii tale și a ceea ce tu poți să oferi clienților, în cazul de față membrilor.

Principiile de marketing sunt aceleași pentru orice industrie și notorietatea pozitivă a brandurilor ne influențează deciziile de zi cu zi. Spre exemplu, achiziționarea unui smartpfone performant se va face de un la brand...


Pe ce site de videochat să lucrezi in 2021

Lucrul pe care nu îl vei regăsi în acest articol este vre-un clasament al recomandărilor, si asta pentru că vrem să explicăm pe scurt cum să-ți alegi în mod corect site-urile de videochat pe care să lucrezi.

În primul rând am început cu o greșală menționând un plural : "site-urile de videochat pe care să lucrezi". În realitate, cel mai profitabil este să-ți găsești un singur site, cel mai potrivit ție, către care să-ti dedici întreagă atenție, și în consecință să câștigi foarte mulți bani lucrând pe acesta.

...


Horoscopul aplicabil in videochat

Foarte multi oameni se orienteaza in viata condusi de fler, emotii, ba chiar mai mult de premonitii, intuitie sau chiar de zodiac. In acest context, cum ar arata zodiacul pentru modelele si studiourile de videochat, care ar fi cele mai compatibile zodii , ce zodii sunt productive sau daca vrei sa mergi chiar mai departe, ce zodie trebuie sa aibe seful sau trainerul tau .

Am documentat atent ce se spune despre fiecare zodie in parte si prin urmare va prezentam in continuare Zodiacul in videochat.

Privim cu zabmetul pe buze advertorialele sau dupa caz testimonialele postate pe diverse site-uri sau in social media in care diverse modele declara sus si raspicat "Mi-am achizitionat acest Range Rover nou nout in doar 6 luni lucrand la studioul XYZ". Fabulos . Dezbatem astazi daca aceste lucruri sunt posibile sau nu.

Stabilim din start ca aceste sume sunt posibile, si anume un model sa incaseze spre 100,000 Euro in mai putin de 6 luni, dar se intampla atat de rar incat e mai probabil sa vezi o stea cazatoare stand pe o cladire de 4...


Adevarul depre programul LiveJasmin Certified

Pentru a intelege pe deplin intregul program si impactul studioului nostru asupra acestuia, trebuie sa va povestim ca in octombrie 2016 am fost invitati la Budapesta pentru a lua parte si a da feedback asupra unui program de training, care ulterior s-a materializat sub numele de Jasmin Academy, si care a ajutat sute de modele si studiouri de videochat din intreaga lume sa progreseze si sa castige mai multi bani.

In timpul unei pauze de masa, Alex - care este fondatorul NightProwl Studio, si a mai multor alte proiecte de succes din in...


Cum sa iti ridici moralul ca model de videochat atunci cand nu te simti OK

Modelele de videochat de top au aceasta abilitate de a-i face pe privitori sa uite de propriile lor probleme, si sa evadeze intr-o insula virtuala a placerii, departe de stresul cu care fiecare se confrunta zilnic. Este o binemeritata pauza de la realitatile cotidiene, care ii ajuta pe acestia sa treaca peste momentele mai dificile ale vietii lor. Dar ce se intampla atunci cand un model trece prin momente dificile ?

Intr-o lume perfecta, fiecare model ar trebui sa-si poata lua liber sau sa faca o pauza, atunci cand sunt intr-un loc i...


Cum sa-ti creezi un program de lucru echilibrat ca model videochat

Majoritatea modelelor de videochat petrec foarte mult timp online, 6-10 ore pe zi (in functie de site-ul pe care lucreaza) , 5-6 zile pe saptamana. Pentru a avea succes si a avea incasari foarte mari, este necesar sa petreci cat mai mult timp conectata la platformele de videochat cu care lucrezi. Expunerea online iti va aduce nu doar bani, fiind prezenta si lucrand online , dar iti va mentine si algoritmul sus (camscore) , obtinand un trafic foarte bun.

La polul opus , daca petreci foarte putin timp online , nu te astepta la rezultat...


Cum poti avea incasari mai mari lucrand pe o categorie non adult videochat

Videochatul se împarte în două categorii principale: videochat adult și videochat non adult. Secțiunea de videochat adult implică în mare parte nuditate, pe când secțiunea de videochat non adult implică 0 nuditate – modelul nu se dezbracă în fața camerei.

De cele mai multe ori, multe modele nu aleg secțiunea de model non adult, deoarece consideră că nu se fac atât de mulți bani precum în cea de adult. Ei bine, atunci când faci parte dintr-un studio de videochat profesionist, care deține o echipă de traineri bine pregătiți, secțiunea ...


Cum evita un model de videochat epuizarea ?

Meseria de model de videochat nu este deloc ușoară și relaxantă, așa cum ar putea crede anumite persoane, deoarece a lucra cu oamenii (chiar și online) poate să fie extrem de epuizant. Un model de videochat ajunge să interacționeze pe zi cu zeci de persoane cu personalități, cerințe, temperamente și comportamente diferite, iar acest lucru poate duce la epuizare psihică. Meseriile care implică munca cu publicul nu sunt ușoare, ci foarte solicitante.

Ca model de videochat ajungi să lași o parte emoțională din tine în fiecare membru cu ...


Cum s-au schimbat relatiile modelelor de videochat cu cei apropiati de cand practica aceasta meserie ?

În orice început de capitol din viață vor exista schimbări datorate impactului pe care îl are un nou început asupra unei persoane, iar acest lucru este valabil și la schimbarea locului de muncă. Sunt oameni care preiau anumite caracteristici specifice locului de muncă și în viața de zi cu zi, ceea ce duce la schimbarea relațiilor interpersonale. Relațiile pe care modelele de videochat le au cu cei din jurul lor s-au modificat, dar oare în ce mod s-au modificat și cum percep modelele schimbările din viața lor personală? Afla din acest articol.

...


Legalitatea activitatii de videochat (modele si studiouri) in 2021

La o scurta cautare pe Google vom descoperi o sumedenie de articole care ne prezinta situatia legalitatii studiourilor si a activitatii modelelor de videochat ca fiind roz, totul fiind minunat, exact ca in povesti. Dar in realitate lucrurile chiar stau asa ? Asta ne dorim sa analizam si sa prezentam corect si concret in acest articol, despre legalitatea activitatii de videochat in Romania, in anul de gratie 2021, si sa ve prezentam lucrurile exact asa cum stau ele.
Avem astfel de analizat trei sutiatii distincte despre videochat in general, solutii pentru modele si...


5 Motive sa alegi cu incredere NightProwl Studio

Am ales sa ne rezumam la doar 5 lucruri esentiale pe care ar trebui sa le sti despre noi. Puteam construi o lista lunga, cu peste 20 de motive, insa consideram din start ca Discretia, Confidentialitatea oferita modelelor, Respectul reciproc, Transparenta decizionala - ca sa mentionam doar cateva din criteriile pe care orice studio de videochat ar trebui sa le bifeze, sunt la cel mai ridicat standard in cadrul studiourilor NightProwl.

NOI PUTEM DEMONSTRA! ... nu doar...


NightProwl Studio propune oferte tentante de angajare pentru tinerele care vor o carieră în videochat în 2021

Realizând o retrospectivă a anului 2020, observăm cum piața forței de muncă a crescut vertiginos, pe când piața locurilor de muncă se diminuează de la o zi la alta ca urmare a restricțiilor impuse de autorități. Aceste restricții au dus la falimentarea multor business-uri din România. Chiar și la început de nou an, una dintre cele mai afectate industriia rămas HoReCa și asta din cauza faptului că interiorul localurilor este închis, iar mare parte din angajații din acest domeniu fac parte din generația millenials, în special pe posturile de chelner sau hostess. Un lucru bun în pandemie ...


Calitatile psihologice ale unui model de videochat

În articolul precedent am discutat despre calitățile fizice pe care un model de videochat de top trebuie să le aibă. Cu toate acestea, fizicul este important, dar nu este singurul aspect la care un model ar trebui să se gândească, deoarece membrii vor Real Girls with Real Emotions.

Psihologic vorbind, există trăsături de care un model de videochat are nevoie pentru a obține succes în industria de videochat dedicată adulților. Astfel, în acest articol vom discuta exact despre aceste calități pe care tu ar tr...