Cel mai direct mod de a-ti schimba propria viata este sa incetezi sa-ti gasesti scuze si sa iti iei destinul in propriile maini. Poti obtine rapid incasari absolut fabuloase alaturi de echipa celui mai performant studio de videochat glamour din Constanta. Viitorul apartine celor indrazneti si determinati sa reuseasca, motiv pentru care te provocam sa-ti indeplinesti visele si sa-ti schimbi intr-un mod pozitiv propria viata.

SUNTEM PE WHATSAPP CHAT FACEBOOK MESSENGER
SUNA ACUM LA 0753.20.30.40 FORMULAR ONLINE
10.000 lei minim garantat Plata la timp fără penalizari
Program flexibil și concedii Contract de colaborare legal
Training super profesional 100% transparență și corectitudine
Pentru a deveni un model de top nu ai nevoie de experiență ci doar de determinare.
Operații estetice plătite de studio Foto-video la superlativ
Make-up & Hairstyling zilnic, gratuit Bonusuri, concursuri și premii
Camere decorate cu mult gust Studio cu câștiguri de top

Studioul nostru de Videochat din Constanta iti ofera in primul rand un sentiment de bine, cauzat de stafful nostru profesional si prietenos, de o atmosfera propice dezvoltarii personale si a unui minunat grup de modele sociabile si dedicate performantei. Acest "sentiment de bine" se datoreaza si castigurilor fabuloase pe care le vei avea si schimbarile ce-ti vor influenta intr-un mod pozitiv viata. Stim cu certitudine ca putem sa punem un zambet pe chipul oricarui model in studioul nostru de videochat din Constanta, prin modul nostru profesional dar in acelasi sociabil de a fi, dar si prin rezultatele financiare fabuloase pe care modelele noastre le obtin.

De ce videochat ? Am putea spune in primul rand pentru castigurile banesti foarte mari din acest domeniu de activitate, dar noi am sublinia si faptul ca experienta pe care o dobandesti cu acest job te va ajuta pe tot parcursul vietii tale, in orice context : sa ai mult mai multa incredere in tine, sa comunici mult mai usor si mai eficient, plus o multitudine de informatii (inclusiv invatarea si exersarea limbii engleze) ce iti vor fi puse la dispozitie de o echipa specializata, gata sa te ajute tot timpul, fiind alaturi de tine in fiecare etapa din procesul tau de training. Si da , abia apoi am vorbi despre bani, foarte multi bani.

Jobul de model videochat te va ajuta sa-ti indeplinesti mult mai usor si mult mai rapid visele. Trebuie doar sa-ti doresti, sa fii o fire ambitioasa, sa-ti doresti sa ajungi o femeie cu adevarat independenta financiar, frumoasa si puternica.

PARTENERIAT EXCLUSIV CU LIVEJASMIN

Știai că NightProwl Studio deține recordul de încasări al unui model de videochat pe LiveJasmin Peste 82.000 de dolari în doar 2 săptămâni

Studioul nostru din Constanta lucreaza exclusiv cu o singura platforma (pe un singur site). Stim ca probabil ai auzit despre studiouri care lucreaza pe mai multe site-uri in acelasi timp, dar stim la fel de sigur ca nu ai auzit de modele care sa lucreze pe mai multe site-uri si sa aibe castiguri fabuloase in acest fel. Modelele de succes acorda atentie unei sigure platforme iar noi am decis sa ne dedicam atentia exclusiv celui mai mare site de videochat premium si glamour din lume : LiveJasmin.

NightProwl este cel mai vechi și longeviv studio de videochat cu certificarea LiveJasmin, o garantie in plus ca te putem ajuta sa-ti indeplinesti toate visele si obiectivele financiare. Modelele din cadrul studioului nostru de videochat din Constanta genereaza incasari fabuloase, in mod constant, de peste 15.000 de dolari la fiecare doua saptamani. Iti doresti un job placut si bine platit , un salariu garantat si operatii estetice gratuite ? Atunci contacteaza-ne chiar astazi !

CEA MAI BUNA ALEGERE DIN CONSTANTA

NightProwl promoveaza si in Constanta videochatul glamour - pe cea mai mare platforma online existenta la ora actuala - Jasmin. Modelele noastre beneficiaza de un suport tehnic si logistic impecabil, precum si de cei mai experimentati traineri din domeniu, asigurand astfel premizele pentru a crea modele de top cu castiguri de top. De asemeni, NightProwl este unul dintre putinele studiouri de videochat din Romania care participa constant la evenimente si conferinte internationale si traininguri de specialitate, acest lucru asigurand nu doar o instruire profesionala a staff-ului si trainerilor nostrii, cat si acces la informatie, la ultimile noutati si trenduri, precum si la un vast portofoliu de contacte si conexiuni - toate acestea avand rolul de a pune la dispozitia modelelor din Constanta intreaga noastra experienta - asigurandu-ne astfel ca fiecare are sanse reale de a-si maximiza veniturile si de a ajunge un model de succes cu castiguri fabuloase.

De fiecare data cand participam la evenimente internationale, la gale de premiere ale industriei de videochat sau diverse activitati si seminarii de training, ne asiguram ca avem alaturi de noi si o parte din modelele NightProwl.

NightProwl la Grand Canyon NightProwl in Las Vegas NightProwl la Dubai NightProwl in Mexic
Grand Canyon / Arizona Las Vegas / USA Dubai Mexic

Știai că NightProwl Studio a participat la peste 100 de evenimente internaționale și gale de premiere Suntem astfel informați și pregățiți să-ti oferim suportul, instrumentele și informațiile de care ai nevoie pentru a deveni model de top !

OPERAȚII ESTETICE GRATUITE

Investim permanent in imaginea modelelor noastre atat prin activitatile zilnice de makeup & hair style gratuite, cat si prin portofoliile vizuale (foto si video) pe care le construim impreuna cu cei mai renumiti fotografi și videografi din România. In plus, investim financiar si oferim operatii estetice gratuite, fie ca ne referim la implanturi, operatii reparatorii sau dentare. Poti accesa aceste programe in mai puțin de 3 luni de la inceperea colaborarii.

CASTIGURI MINIM GARANTATE

Studioul din Constanta iti ofera un venit minim garantat de 10,000 lei in prima ta luna lucrata alaturi de noi. Orice inceput este uneori dificil, iar in videochat ai nevoie de un pic de timp pana te acomodezi si capeti un minim de experienta pentru a putea trata profesional diferitele situatii cu care te vei confrunta online. In cazul in care nu esti unul din modelele care pot realiza inca din prima luna incasari mai mari (majoritatea modelelor noastre o fac), atunci noi vom avea suficienta rabdare cu tine si vom continua sa credem si sa investim timp si resurse in instruirea ta, dar te vom si ajuta oferind acest venit minim garantat de 10.000 lei .

Asadar, daca esti serioasa si sociabila, în studioul nostru din Constanta vei putea beneficia de o atmosfera propice performantei in videochat, generand astfel venituri fabuloase pentru tine. Modelele de videochat NightProwl sunt fericite. Alatura-te lor!

Cu peste 50 de nominalizări și trofee obținute, NightProwl Studio este printre cele mai recunoscute și apreciate studiouri de videochat din lume.

PROGRAM FLEXIBIL ADAPTAT NEVIOLOR TALE LA VIDEOCHAT IN CONSTANTA

Am creat un sistem echitabil prin care sa putem face performanta, un mix perfect intre timpul ce trebuie dedicat jobului de model si timpul de concedii, dar si flexibilitatea schimbării zilelor de lucru de la o saptamana la alta. Stim ca performanta in videochat se poate obtine doar prin creativitate si atentie la detalii, dar creativitatea va lipsi întotdeauna atunci cand mintea nu este odihnita, motiv pentru care sistemul de lucru, de zile libere si de concedii este foarte bine pus la punct. Nu doar ca vei genera venituri fabuloase prin performantele financiare pe care le vei obtine la NightProwl, dar vei avea si suficient timp sa te bucuri si sa te relaxezi.

PERFORMANTA SI PERFECTIUNE IN VIDEOCHAT CU NIGHTPROWL STUDIO

La NightProwl Studio Videochat Constanta ai numai motive de bucurie si satisfactie precum si oportunitatea reala de a evolua, de a invata lucruri noi si de a genera pentru tine si familia ta castiguri fabuloase. Oricine poate deveni model NightProwl respectand valorile profesionale pe care studioul nostru le promoveaza: respect, profesionalism, seriozitate. Studioul nostru te va trata cu maxim de seriozitate si respect si cerem in schimb sa fim tratati in aceiasi nota si cu aceiasi măsura, acesta fiind singura modalitate prin care studioul nostru din Constanta sa-ti poata oferi o experienta de top, cu colege care sa-ti placa, cu un environment placut si productiv de munca. Profesionisti in videochat.

SUNTEM PE WHATSAPP CHAT FACEBOOK MESSENGER
SUNA ACUM LA 0748.070.070 FORMULAR ONLINE