STUDIO VIDEOCHAT CONSTANTA

Nu suntem doar cel mai vechi studio certificat LiveJasmin din lume ci si garantia performantei. O spun zecile de fete si femei cu care am lucrat si pe care le-am ajutat sa devina modele de succes cu incasari pe masura . Oferim un salariu minim garantat de $2500 si oportunitatea de a lucra, la propriu, in cel mai modern studio de videochat din Constanta . Abia asteptam sa te cunoastem !

Tel : 0753.20.30.40 WhatsApp Chat Facebook chat Formular online

Aplică online pentru studioul din Constanţa
Completeaza formularul de mai jos si in cel mai scurt timp un reprezentant al studioului nostru te va contacta .


videochat constanta Studioul NightProwl Constanta si-a deschis portile in 2017, aducand in oras unul dintre cele mai respectate branduri din instustria de videochat din Romania. In vara anului 2019, in urma unei investitii de peste 200.000 Euro, studioul s-a mutat intr-o locatie de 5***** in centrul orasului (Str. Mircea Cel Batran), intr-o cladire de 800mp in care am dezvoltat doar 12 camere de lux . Obiectivul oricarui studio NightProwl este acela de a produce modele de top, motiv pentru care toate locatiile noastre au cel mult 15 camere de lucru dotate cu decoruri de lux si tehnologie de ultima generatie . Suntem intotdeauna atenti la selectia colectivului motiv pentru care te putem asigura ca atmosfera de lucru din cadrul studioului este una placuta , relaxata si profesionista .

NightProwl Studio Constanta

NightProwl promoveaza si in Constanta videochatul glamour pe cel mai mare site de videochat Premium din lume : LiveJasmin . Modelele noastre beneficiaza de un suport tehnic si logistic impecabil, precum si de cei mai experimentati traineri din domeniu, asigurand astfel premizele de baza pentru a crea modele de top . De asemeni NightProwl este unul din putinele studiouri de videochat din Romania care participa constant la evenimente internationale si trainiguri de specialitate, acest lucru asigurand nu doar o instruire profesionala a staff-ului si trainerilor nostrii , cat si acces la informatie , la ultimile trend-uri din domeniu , precum si la un vast portofoliu de contacte si relatii - toate acestea avand rolul de a pune la dispozitia modelelor din Constanta intreaga noastra experienta - asigurandu-ne astfel ca fiecare model al studioului are sansa de a-si maximiza veniturile si de a ajunge un model de succes .

NightProwl este cel mai vechi si longeviv studio de videochat cu certificarea LiveJasmin, o garantie in plus (pe langa celelalte multe argumente prezentate pe site-ul nostru) ca te putem ajuta sa-ti indeplinesti visele si obiectivele financiare .

$2,500 Minim Garantat !

Studioul din Constanta ofera un venit minim garantat de 2500 de dolari in prima luna de lucru. Acesta nu este un bonus ci este o asigurare ca nu-ti pierzi timpul. Orice inceput este uneori greu, iar in videochat necesiti un pic de timp pana inveti cum stau lucrurile si pana capeti un minim de experienta pentru a putea trata diferitele situatii cu care te vei confrunta. In cazul in care nu esti unul din modelele care pot realiza inca din prima luna sume mai mari (majoritatea modelelor o fac), atunci noi nu doar ca vom avea suficienta rabdare cu tine dar te vom si recompensa oferind acest minim garantat de 10.000 lei ($2500 USD).

Asadar , daca esti serioasa si comunicativa, in studioul din Constanta vei putea beneficia de cadrul propice performantei in videochat, generand astfel venituri colosale pentru tine. Asadar , contacteaza-ne chiar astazi folosind detaliile de mai sus pe aceasta pagina . Ne dorim sa ne cunoastem si suntem deschisi sa-ti raspundem la intrebari. Bem o cafea astazi la NightProwl Studio Videochat Constanta ?

La NightProwl Studio Constanta ai numai motive de bucurie si satisfactie precum si oportunitatea reala de a evolua , de a invata lucruri noi si de a genera pentru tine si familia ta castiguri de top . Oricine poate deveni model de videochat respectand valorile profesionale pe care studioul nostru le solicita : respect , profesionalism , seriozitate . Studioul nostru te va trata cu maxim de seriozitate si respect si cerem in schimb sa fim tratati in aceiasi nota si cu aceiasi masura , acesta fiind singura modalitate prin care studioul nostru din Constanta sa-ti poata oferi o experienta de top , cu colege care sa-ti placa , cu un environment placut si productiv de munca .

NIGHTPROWL VIDEOCHAT CONSTANTA


O melodie foarte cunoscuta a Madonnei spunea "Don't go for second best" . De ce sa alegi altceva cand in orasul tau exista NightProwl Studio Videochat Constanta ? Alege sa lucrezi cu cu cei mai buni pentru a avea incasari de top .

Programează un interviu


Hai să stăm de vorba și să ne cunoaștem. Suntem aici să-ți răspundem la orice întrebare și să-ți explicăm în detaliu orice dorești să știi.

Contactează-ne acum