10.000 LEIminim garantat
videochat glamour & non-adult
OPERAȚII ESTETICE GRATUITE
SUPER TRAFIC PENTRU SUPER CÂȘTIGURI
10.000 lei minim garantat Plata la timp fără penalizari
Program flexibil și concedii Contract de colaborare legal
Training super profesional 100% transparență și corectitudine
Pentru a deveni un model de top nu ai nevoie de experiență ci doar de determinare.
Operații estetice plătite de studio Foto-video la superlativ
Make-up & Hairstyling zilnic, gratuit Bonusuri, concursuri și premii
Camere decorate cu mult gust Studio cu câștiguri de top

Studioul NightProwl Constanta și-a deschis porțile în 2017, aducând în oraș unul dintre cele mai respectate branduri din instustria de videochat la nivel Internațional. În vara anului 2019, în urmă unei investiții de peste 250.000 Euro, studioul s-a mutat într-o locație de 5***** în centrul orașului (Str. Mircea Cel Bătrân), într-o clădire de 800mp în care am dezvoltat doar 12 camere de lux. Obiectivul oricărui studio NightProwl este acela de a produce modele de top, motiv pentru care toate locațiile noastre au cel mult 15 camere de lucru dotate cu decoruri de lux și tehnologie de ultimă generație. Suntem întotdeauna atenți la selecția colectivului, motiv pentru care te putem asigura că atmosfera de lucru din cadrul studioului este una plăcută, relaxată și profesionistă.

Știai că NightProwl Studio deține recordul de încasări al unui model de videochat pe LiveJasmin Peste 82.000 de dolari în doar 2 săptămâni
Citeste aici despre parteneriatul nostru exclusiv cu LiveJasmin

Studioul nostru din Constanta lucrează exclusiv cu o singură platforma (pe un singur site). Știm că probabil ai auzit despre studiouri care lucrează pe mai multe site-uri în același timp, dar știm la fel de sigur că nu ai auzit de modele care să lucreze pe mai multe site-uri și să performeze în acest fel. Modelele de succes acordă atenție unei sigure platforme iar noi am decis să ne dedicăm celui mai mare site de videochat premium din lume : LiveJasmin.

PERFORMANȚă ÎN VIDEOCHAT CU NIGHTPROWL STUDIO

NightProwl promovează și în Constanta videochatul glamour pe cel mai mare site de videochat Premium din lume: LiveJasmin. Modelele noastre beneficiază de un suport tehnic și logistic impecabil, precum și de cei mai experimentați traineri din domeniu, asigurând astfel premizele de bază pentru a crea modele de top. De asemeni NightProwl este unul din puținele studiouri de videochat din România care participa constant la evenimente internaționale și trainiguri de specialitate, acest lucru asigurând nu doar o instruire profesională a staff-ului și trainerilor noștrii, cât și acces la informație, la ultimile trend-uri din domeniu, precum și la un vast portofoliu de contacte și relații - toate acestea având rolul de a pune la dispoziția modelelor din Constanta întreaga noastră experiență - asigurându-ne astfel că fiecare model al studioului are șansa de a-și maximiza veniturile și de a ajunge un model de succes.

NightProwl este cel mai vechi și longeviv studio de videochat cu certificarea LiveJasmin, o garanție în plus (pe lângă celelalte multe argumente prezentate pe site-ul nostru) că te putem ajuta să-ți îndeplinești visele și obiectivele financiare. Modelele din cadrul studioului nostru de videochat din Constanta genereaza incasari fabuloase, in mod constant, de peste 15.000 de dolari la fiecare doua saptamani. Iti doresti un job placut si bine platit , un salariu garantat si operatii estetice gratuite ? Atunci contacteaza-ne chiar astazi !

Știai că NightProwl Studio a participat la peste 100 de evenimente internaționale și gale de premiere Suntem astfel informați și pregățiți să-ti oferim suportul, instrumentele și informațiile de care ai nevoie pentru a deveni model de top !

OPERAȚII ESTETICE GRATUITE

Investim permanent în imaginea modelelor noastre atât prin activitățile zilnice de makeup & hair style gratuite, cât și prin portofoliile vizuale (foto și video) pe care le construim alături de cei mai renumiți fotografi și videografi din România. În plus, investim financiar și oferim operații estetice gratuite, fie că ne referim la implanturi, operații reparatorii sau dentare. Poți accesa aceste programe în mai puțin de 3 luni de la începerea colaborării.

10,000 Lei Minim Garantat!

Studioul din Constanta oferă un venit minim garantat de 10,000 lei (aproximativ 2500 de dolari) în prima luna de lucru. Acesta nu este un bonus ci este o asigurare că nu-ți pierzi timpul. Orice început este uneori greu, iar în videochat ai nevoie de un pic de timp până te acomodezi și până capeți un minim de experiență pentru a putea trata profesional diferitele situații cu care te vei confrunta. În cazul în care nu ești unul din modelele care pot realiza încă din prima luna sume mai mari (majoritatea modelelor o fac), atunci noi nu doar că vom avea suficientă răbdare cu tine si vom continua să credem și să investim timp si resurse în instruirea ta, dar te vom și recompensa oferind acest venit minim garantat de 10.000 lei .

Așadar, dacă eșți serioasă și comunicativă, în studioul din Constanta vei putea beneficia de o atmosferă propice performanței în videochat, generând astfel venituri colosale pentru tine. Contactează-ne chiar astăzi folosind detaliile de pe această pagină. Ne dorim să ne cunoaștem și suntem deschiși să-ți răspundem la întrebări. Bem o cafea astăzi la NightProwl Studio Videochat Constanta? Modelele de videochat NightProwl sunt fericite. Alatura-te lor!

Cu peste 50 de nominalizări și trofee obținute, NightProwl Studio este printre cele mai recunoscute și apreciate studiouri de videochat din lume.

PROGRAM ADAPTAT NEVIOLOR TALE

Am creat un sistem echitabil prin care să putem face performanță, care necesită prezența și muncă efectivă, cât și posibilitatea modelelor de a avea cât mai mult timp liber și concedii, dar și flexibilitatea schimbării zilelor de lucru de la o săptămâna la alta. Știm că performanța în videochat se poate obține doar prin creativitate și atenție la detalii, dar creativitatea va lipsi întotdeauna atunci când mintea nu este odihnită, motiv pentru care sistemul de lucru, de zile libere și de concedii este foarte bine pus la punct. Nu doar că vei genera venituri fabuloase prin performanțele financiare pe care le vei obține alături de noi, dar vei avea și suficient timp să te bucuri și să te relaxezi.

CEL MAI PERFORMANT STUDIO VIDEOCHAT DIN Constanta

La NightProwl Studio Constanta ai numai motive de bucurie și satisfacție precum și oportunitatea reală de a evolua, de a învăța lucruri noi și de a genera pentru ține și familia ta câștiguri de top. Oricine poate deveni model NightProwl respectând valorile profesionale pe care studioul nostru le solicită: respect, profesionalism, seriozitate. Studioul nostru te va trata cu maxim de seriozitate și respect și cerem în schimb să fim tratați în aceiași notă și cu aceiași măsură, acesta fiind singura modalitate prin care studioul nostru din Constanta să-ți poată oferi o experiență de top, cu colege care să-ți placă, cu un environment plăcut și productiv de muncă. Profesionisti in videochat.