STUDIO VIDEOCHAT IASI

Dorim sa te cunoastem si impreuna sa realizam performantele financiare la care visezi , sa te ajutam sa iti indeplinesti toate dorintele . Te asteptam la un interviu pentru a discuta despre oportunitatile pe care le oferim , sa-ti raspundem la orice intrebare , sa ne cunoastem . Interviul nu reprezinta un angajament sau o obligatie , e doar o discutie , asa ca ... hai sa ne cunosti .

Tel : 0757.90.80.70 WhatsApp Chat Facebook chat Formular online

Aplică online pentru studioul din Iaşi
Completeaza formularul de mai jos si in cel mai scurt timp un reprezentant al studioului nostru te va contacta .


videochat iasi NightProwl Studio si-a deschis portile in orasul Iasi la mijlocul lunii Octombrie 2019 intr-o locatie situata la 5 minute de Palas , in centrul orasului. Toate studiourile din reteaua NightProwl sunt micute , accentul punandu-se pe calitatea oamenilor si pe performanta. Studioul din Iasi nu face exceptie de la aceasta regula si are in componenta doar 7 camere cochete dotate cu aparatura de ultima generatie.

Garantia performantei cu NightProwl Studio

Suntem un studio ce se pozitioneaza pe nisa premium (videochat glamour), si lucram pe un sigur site - LiveJasmin - realizand aici performante notabile si producand modele de succes inca din 2011 atunci cand am deschis primul nostru studio din Romania . Asadar , NightProwl Iasi poate fi pentru tine garantia succesului pe cea mai mare platforma de videochat-premium din lume : LiveJasmin .

Daca cautati sectiunea de "Bonusuri" nu o sa o gasiti , pentru ca studiourile noastre nu ofera bonusuri , transport, bonus de buna dimineata, bonus ca ai venit la interviu, bonus ca nu vrei sa muncesti sau bonus ca nu ai chef azi . Nu cautati nici masinile noastre branduite prin oras ca nu o sa le gasiti. Nu-ti vom spune niciodata ca e usor sa castigi bani multi sau sa faci performanta in videochat . Iti vom spune in schimb ca studioul nostru din Iasi este gata sa te primeasca intr-un cadru prietenos , profesional , unde sa poti munci cu seriozitate , ajutata de profesionisti cu adevarat in domeniu .

Vei avea cu siguranta posibilitatea de a obtine venituri cu adevarat fabuloase . Vei fi tratata corect si cu respect si vei beneficia de siguranta , NightProwl lucrand 100% legal. Ca si celelalte studiouri NightProwl din tara,si studioul din Iasi ofera un venit minim garantat de 2500 de dolari pentru prima luna, precum si o serie de oportunitati si beneficii de care te poti bucura (operatii estetice, recompense pentru recomandare de modele, etc).Toate aceste informatii sunt prezentate pe site in mod corect si transparent. Informeaza-te si daca consideri ca suntem studioul de videochat pentru tine te asteptam la un interviu. Ne dorim sa creem urmatorul model de top! Vei fi tu acela ?

Performanta pe LiveJasmin in Iasi

Suntem cel mai vechi studio de videochat cu aceasta certificare (LiveJasmin Certified) din lume , iar acest lucru nu este deloc intamplator . NightProwl are o istorie lunga de parteneriat si buna colaborare cu LiveJasmin inca din 2013 , iar aceasta distinctie si acest parteneriat oficial este o garantie a performantei , a faptului ca castigurile tale pot sa fie optimizate si maximizate . Exista o lista extrem de lunga de beneficii de care te poti bucura si o lista si mai lunga de realizari ale studioului nostru ca urmare a acestei privilegiate colaborari (vezi pe aceasta pagina) .

NightProwl : Studio videochat Iasi iti ofera cele mai bune , sigure si confortabile conditii de munca pentru a te dezvolta si a performa , astfel incat castigurile tale sa fie direct proportionala cu nivelul de munca si implicare . Esti pregatita pentru cel mai COOL studio de videochat din Iasi ? Contacteaza-ne chiar acum .

Pe langa posibilitatea unor castiguri nelimitate , NightProwl studio videochat Iasi iti ofera o multime de motive de bucurie si satisfactii prin organizarea zilelor tematice , concursuri , recompense pentru performante , precum si prin organizarea de evenimente de team building , training si altele asemanatoare . Ai posibilitatea , daca iti doresti , sa calatoresti in jurul lumii cu echipa noastra la diversele evenimente internationale de specialitate . Momentan suntem in cautarea urmatorului model de top si facem angajari la studioul nostru din Iasi . Speram ca tu esti urmatorul nostru model de succes ! Bem o cafea sa stam de vorba ? Contacteaza-ne chiar acum .

NIGHTPROWL VIDEOCHAT IASI


Alaturi de echipa studioului NightProwl Iasi iti vei putea realiza pana si cele mai fanteziste dorinte financiare pe care le ai : vacante si destinatii de vis , propria ta casa , masina , un look fabulos . Un Studio de videochat in Iasi ? Alege NightProwl Studio .

Programează un interviu


Hai să stăm de vorba și să ne cunoaștem. Suntem aici să-ți răspundem la orice întrebare și să-ți explicăm în detaliu orice dorești să știi.

Contactează-ne acum