Carti recomandate care te vor ajuta in viata si in videochat

Carti recomandate care te vor ajuta in viata si in videochat

Videochatul este in primul rand despre comunicare, despre viata si despre experiente de viata. Abia apoi putem vorbi despre sex. In acest sens iti recomandam un mix de carti pe care sa le citesti si care sa te ajute atat in general in viata, cat si in videochat :

ATITUDINEA ESTE TOTUL – de Keith Harrel

Asa cum scrie chiar de pe coperta, cartea te va ajuta sa intelegi si sa-ti transformi atitudinile in actiuni. In viata, ca si in videochat, atitudinea pe care o avem fata de cei din jurul nostru si cum tratam fiecare om sau fiecare situatie, ne defineste in ceea ce suntem. Dar de prea multe ori atitudinea nu este reflectata de actiune, motiv pentru care aceasta carte te va ajuta enorm.

PIERDEREA VIRGINITATII – de Richard Branson

O carte care te va inspira enorm. Nu , nu este despre acea „virginitate” ci despre compania VIRGIN construita de la zero de autorul cartii. O carte captivanta despre aventurile de business, deciziile si modul in care a luat aceste decizii, o poveste reala, de viata si de succes, care , inclusiv prin modul simplist prin care este scrisa, te va inspira enorm.

DESCATUSAREA – de Sylvia Day

O carte despre iubire, despre casatorie, despre tot ceea ce inseamna legamant, relatii intre doi oameni apropiati. Cu siguranta o carte care te poate ajuta sau te poate inspira pentru viitoarele tale relatii de iubire pe de o parte, sau in a intelege mai bine cum functioneaza oamenii si a aplica acest lucru in videochat pe de o alta parte.

Agențiile NightProwl

Galați
București