Cat se poate castiga la videochat

Câștigurile modelelor de videochat

Ce femeie care se respectă nu-și dorește un trai bun, să câștige foarte mulți bani și să nu depindă de nimeni ? Jobul de model îți poate oferi toate aceste lucruri, dar din start trebuie să știi că din videochat vei câștiga o suma egal proporțională cu nivelul tău de implicare. Hai să-ți explicăm pe scurt care sunt principalele calități ce vor decide în final câți bani poți să câștigi cu adevărat din videochat.

 • 1. Personalitate sociabilă și carismă

  Chiar dacă se desfășoară prin intermediul internetului, videochatul este cu oameni - și despre oameni. Sigur, oamenii se simt atrași de frumos, și frumusețea joacă un rol important în videochat, însă cel mai important atu pe care un model de videochat îl poate avea este simțul umorului, personalitatea sociabilă , sau într-un cuvânt : carisma. Modelul de videochat de top este acea persoană cu care poți sta de vorbă ore în șir, fără să te plictisești. Modelele care dețin această caracteristică, tind să facă cei mai mulți bani.

 • 2. Mediul de lucru și tehnologia

  Pe parcursul anilor am văzut foarte multe modele, fie ele lucrând de acasă sau din alte studiouri de videochat, care nu reușeau încasări notabile, inclusiv din lipsa unui mediu de lucru plăcut (decoruri, lumini, etc) sau a tehnologiei (camere webcam de slabă calitate, probleme cu calculatoarele, etc). Trebuie înțeles că dincolo de celelalte argumente, videochatul este un domeniu tehnic, desfășurat pe internet, motiv pentru care lipsa unei logistici și a unei tehnici profesionale, poate reprezenta un mare minus. Românescul "lasă că merge și așa" nu produce rezultate la videochat.

 • 3. Aspectul fizic

  Aspectul fizic este doar o noțiune, sau un stereotip , gen 90-60-90. În realitate, o femeie este frumoasă atunci când se îngrijește și când are resursele să se îmbrace cu cele mai frumoase haine, cu cei mai cool pantofi , sau să aibă un makeup de calitate. Practic , putem considera că avem două noțiuni ale frumuseții : cea naturală, și cea financiară. Pentru că având bani, îți permiți îmbunătățiri, operații estetice, haine, și tratamente care să te transforme în femeia frumoasă și irezistibilă care, cu siguranță, îți dorești să fii.

  În concluzie, în videochat nu contează foarte mult aspectul fizic, sunt mii și mii de exemple de modele care câștigă foarte mulți bani fără să se încadreze în stereotipurile clasice. Până la urmă, considerăm că un om este frumos atunci când are carismă, când este sociabil, și apreciem în oamenii din jurul nostru alte calități, precum simțul umorului, nu-i așa ?

 • 4. Numărul de ore lucrate

  Videochatul nu este un job cu salariul fix. Astfel, cu cât petreci mai mult timp online, cu atât veniturile tale vor fi mai mari. Să spunem de exemplu că ai o medie a câștigurilor de 100 de dolari pe oră. Tu decizi dacă câștigi 1000 sau 2000 de dolari, prin simpla decizie de a lucra 10 sau 20 de ore.

  Recomandarea noastră este să tratezi lucrurile ca la un job normal și să lucrezi în medie 40 de ore pe săptămână. Dacă vrei să lucrezi mai puțin de atât, se poate, dar să nu ai așteptări de încasări notabile. La polul opus, dacă bioritmul ți-o permite și poți sta mai mult timp online, e cu atât mai bine, și câștigurile tale vor fi considerabil mai mari.

 • 5. Limba engleză

  Cunoașterea limbii engleze la nivel începător este OK atât timp cât celelalte condiții de pe această pagină sunt bifate (ore lucrate, receptivitate, atenție la imaginea ta, etc). Vei avea ocazia ca în fiecare zi să înveți cuvinte și expresii noi, astfel încât, într-un orizont de timp rezonabil, să poți avea conversații din ce în ce mai elaborate cu membrii platformelor de videochat pe care vei lucra.

 • 6. Receptivitate la programele de training

  Fiecare domeniu de activitate are propriile sale secrete, pe care le poți afla fie prin acumularea de experiență și informare constantă, fie prin a apela la serviciile unui studio de videochat profesional, care are cu adevărat ce să te învețe.

  Dacă te vei decide să lucrezi într-un studio de videochat, alege-l cu mare atenție, asigurându-te că este locul potrivit dezvoltării tale ca model. Cât vei câștigă la videochat depinde de această alegere pe care trebuie să o faci. Vei găsi de asemeni, oferte ale unor studiouri de videochat, unele dintre ele foarte cunoscute, care oferă suport pentru modelele care vor să lucreze de acasă. Toate aceste studiouri alocă foarte puțin timp și resurse informării si trainingului modelelor de acasă. Dacă dorești să urmezi această cale, îți recomandăm mai degrabă să o faci pe cont propriu.

 • 7. Studioul cu care colaborezi

  În baza tuturor celorlalte 6 argumente de mai sus, trebuie să alegi locul de unde îți vei desfășura activitatea ca model de videochat. Dacă îți dorești să lucrezi dintr-un studio, alege-l cu mare atenție și mergi la cât mai multe interviuri. Dacă te gândești să lucrezi de acasă , îți recomandăm să citești și acest articol.

Cât câștigă un model NightProwl ?

Trainingul de calitate, seriozitatea și persuasiunea sunt serviciile de bază pe care le oferim modelelor noastre, alături de tehnologie de ultima generație, logistică de calitate și o viziune clară și personalizată pentru fiecare model în parte. Toate aceste elemente, odată armonizate, produc câștiguri financiare uimitoare, cum ar fi cele din imaginile de mai jos.

13,000 de dolari incasati doar pe Jasmin in prima perioada din Martie 2021

Peste 12,000 in Martie 2021

Alta colega, alta poveste de succes cu peste 17k incasati in 2 saptamani din Februarie 2021

Payment de peste 10.000 de dolari in 10 zile lucrate

1-15 Februarie 2021 , payment de peste 17,000 de dolari

Aproape 20,000 de dolari intr-o singura luna pe LiveJasmin

Alt model, aceiasi poveste de succes, peste 19,000 de dolari in 2 saptamani pe Jasmin

Peste 10,000 de dolari pe LiveJasmin in doua saptamani

VREI SĂ ȘTII CÂT AI PUTEA CÂȘTIGA LUCRÂND CA MODEL DE VIDEOCHAT ?
Calculează aici

Câștigurile sunt principalul motiv pentru care alegi un job de model de videochat

Îți este probabil greu să-ți imaginezi că poți ajunge la câștiguri absolut colosale, că îți poți schimba modul în care trăiești, să-ți poți permite haine noi, să ai propriul autoturism , propria locuință, și să-ti îndeplinești toate poftele, visele și pasiunile pe care le ai. Sună atât de ireal că poți face cu adevărat ceva cu viața ta, că poți câștigă atât de mulți bani, încât te sperie. Îți este greu să crezi că acest lucru chiar se poate întâmpla, nu-i așa ? Dar nu e nimic ireal , câștigurile fabuloase ale modelelor de videochat sunt cât se poate de reale.

Atunci când îți cauți un loc de muncă, îți dorești să faci parte dintr-un colectiv frumos, bine organizat, profesional și orientat către performanță, dar deseori sacrifici aceste principii în favoarea unui salariu mai mare. De ce să faci în continuare compromisiuri când le poți avea pe amândouă ?

NightProwl Studio este unul din cele mai puternice branduri de videochat la nivel internațional, având un standard ridicat în ceea ce înseamnă organizarea, managementul și seriozitatea, precum și o experiență extrem de vastă. Avem o rețetă a succesului, rețetă care pentru tine poate înseamna bani. Mulți bani! Bani care sunt obținuți prin muncă, inovație, originalitate și profesionalism.

Un criteriu cunoscut și universal valabil al obținerii performanței este implicarea. Ca în orice alt domeniu de activitate, cu cât te implici mai mult, cu cât depui mai multă pasiune în ceea ce faci, cu atât rezultatele financiare vor fi pe măsură. În general, asta face diferența în orice profesie sau activitate, oamenii care se implică cel mai mult au și rezultatele cele mai notabile. Desigur că, atunci când acceptăm un loc de muncă, o oportunitate de afaceri, sau orice alt mijloc de desfășurare a unei activități, targetul principal este întotdeauna profitul financiar.

Sunt foarte multe mici detalii care fac diferența, detalii care uneori valorează mii sau zeci de mii de dolari în plus, în fiecare lună, pornind de la aspecte tehnice (calitate audio - video, bandă de internet, etc), continuând cu aspecte logistice (amenajarea camerei de lucru, colorizare, decoruri), experiență în domeniu (training, tips & tricks, suport tehnic și moral, promovare), precum și caracteristicile tale personale: frumusețe și personalitate. Când ne referim la frumusețe nu o facem în tiparul 90-60-90, ci mai degrabă în respectul de sine, pentru că o femeie frumoasă este acea femeie care se respectă pe sine și se îngrijește.

Contacte NightProwl

Conectează-te și la canalele noastre de social media

Videochat Bucuresti

Bulevardul Unirii Nr. 47, Bucuresti

Videochat Iasi

Str. Petru Movila Nr. 64, Iasi

Videochat Galati

Strada Morilor Nr. 181, Galati

sau completează formular

Implicarea si perseverenta

Pentru că fără să te implici în mod serios, fără să dezvolți o cât de mică pasiune pentru acest domeniu de activitate, îți va fi virtual imposibil să înțelegi unde ești și ceea ce ai de făcut, să te dezvolți ca model, și implicit să ajungi la performanțele financiare dorite. Nu există nicio profesie pe lumea asta în care să poți să reușești să te impui, să performezi și să câștigi bani cu adevărat, dacă nu există implicare.

Or să fie multe zile dificile la început, dacă nu ai mai lucrat niciodată ca model de videochat, cu rezultate sub așteptările tale, sau alte mici dificultăți. Dacă acesta va fi primul tău job, îți va fi cu atât mai greu să renunți la multele ore petrecute cu prietenii, și vei avea impresia că trece viața pe lângă tine. Toate acestea sunt trăiri absolut normale, dar tu trebuie să ai determinare și perseverență să mergi mai departe, să înveți, și să-ți atingi targetul de a deveni un model de top.

Desigur că există și excepții, modele noi, fără experiență, care ajung la câștiguri de 8-10,000 de dolari, sau chiar mai mult, extrem de repede. Ne dorim să ai acest succes, dar de regulă la astfel de rezultate se ajunge în câteva luni de muncă și perseverență, și trebuie uneori să ai răbdare pentru a ajunge la încasările de acest gen.

TRAINING SI TRAFIC

Trăim într-o societate a afacerilor și a parteneriatelor. În acest context, echipa noastră a participat la peste 100 de evenimente și conferințe internaționale de specialitate, la care am încheiat diverse înțelegeri , atât cu platformele de videochat cu care colaborăm, cât și cu diverse companii de promovare, webmasteri și afiliați, pentru ca în final să ne asigurăm că modelele noastre au cea mai bună poziționare pe site și cea mai bună promovare.

Este esențial atunci când dorești să pornești o carieră de model în videochat, să te asiguri că vei beneficia de cel mai bun trafic, și de cel mai bun training, elemente de bază în a genera încasări foarte mari.

TE PROVOCĂM SĂ CÂȘTIGi ȘI TU FOARTE MULȚI BANI
PROGRAMEAZĂ INTERVIU
 • Contactează-ne
 • Telefon : (+4) 0758.34.35.36
 • Email : office@ nightprowl.ro
 • Sediul central : Strada Esarfei Nr. 72, Sector 3, Bucuresti, 031868 Romania