BucurestiIasiGalati

Cat se poate castiga din videochat in 2021

NightProwl Studio este unul din cele mai puternice branduri de videochat la nivel internațional, având un standard ridicat în ceea ce înseamnă organizare, management și seriozitate, precum și o experiență extrem de vastă. O rețetă a succesului, rețetă care pentru modelele noastre înseamnă bani. Mulți bani! Bani care sunt obținuți prin muncă, inovație, originalitate și profesionalism.

Cât se poate câștigadin videochat

Este probabil greu de închipuit că în acest domeniu de activitate poți să câștigi infinit mai mult decât oameni care au terminat facultăți și masterate, iar explicațiile pot să fie multiple.
Cum nu orice avocat are succes, așa este și în videochat: nu orice model ajunge să fie unul de succes și să genereze foarte mulți bani, dar chiar și așa, per general, câștigurile sunt cu mult peste media veniturilor salariale din România și nu numai. Dacă până acum câțiva ani conceptul sau afirmația "oricine poate face bani din videochat" era relativ adevărată, în ultimii ani, competitivitatea în industria de videochat din a crescut foarte mult.

Castigurile la nightprowl studio

Un criteriu cunoscut și universal valabil al obținerii performanței este implicarea. Ca în orice alt domeniu de activitate cu cât te implici mai mult, cu cât depui mai multă pasiune în ceea ce faci, cu atât rezultatele financiare vor fi pe măsură. În general, asta face diferența, și în orice domeniu sau profesie oamenii care se implică cel mai mult - au și rezultatele cele mai notabile. Desigur că atunci când acceptăm un loc de muncă, o oportunitate de afaceri sau orice alt mijloc de desfășurare a unei activități, targetul principal este profitul financiar, dar trebuie să luăm întotdeauna în considerare că un potențial angajator sau partener de afaceri ne va alege în funcție de cât se buni suntem în ceea ce facem, și vor alege să continue alături de noi în funcție de cât de serioși ne vom demonstra a fi pe durata desfășurării contractului respectiv.

Sunt foarte multe mici detalii care fac diferența, detalii care uneori valorează mii sau zeci de mii de dolari în plus, în fiecare lună, pornind de la aspecte tehnice (calitate audio - video, bandă de internet, etc), continuând cu aspecte logistice (amenajarea camerei de lucru, colorizare), experiență în domeniu (training, tips & tricks, suport tehnic și moral, promovare), precum și caracteristicile tale personale: frumusețe și personalitate. Când ne referim la frumusețe nu o facem în tiparul 90-60-90 ci mai degrabă în respectul de sine, pentru că o femeie frumoasă este acea femeie care se respectă pe sine și se îngrijește.

Implicare pentru că fără să te implici în mod serios, fără să dezvolți o cât de mică pasiune pentru acest domeniu de activitate, îți va fi virtual imposibil să înțelegi unde ești și ceea ce ai de făcut, să te dezvolți că model, și implicit să ajungi la performanțele financiare dorite. Nu există nicio profesie pe lumea asta în care să poți să reușești să te impui, să performezi și să câștigi bani cu adevărat dacă nu există implicare.
Perseverenta uneori e posibil să ai un start mai lent, iar câștigurile tale să fie mai mici decât te așteptai atunci când te-ai angajat (visele acelea de mii de dolari INSTANT). Este normal, eșți la început de drum, poate nu ești chiar o fire foarte dezinvoltă la început, pot să fie multe motive. Este necesar puțin timp (chestiune de câteva săptămâni) pentru a-ți crea un profil de model cunoscut pe site-urile de specialitate, timp în care vei câștigă mai puțin (probabil) decât așteptările tale inițiale. Trebuie, dacă te vei află în această situație, să perseverezi, să mergi înainte, să ai un pic de răbdare.
Timp acordat cu cât timpul acordat lucrului este mai mare, cu atât succesul tău că model va fi pe măsură. În general, un model de succes lucrează minim 40 de ore pe săptămâna.
Simtul realitatii pentru că dacă nu ai fost obișnuită să câștigi foarte mulți bani, atunci îți va fi foarte greu să îi administrezi când îi vei avea. De multe ori persoanele aflate în această situație vor considera că, chiar și fără muncă, banii vor continuă să vină (românescul "l-am prins pe Dumnezeu de picioare"), ceea ce este contra-productiv.
Prioritati de viata în sensul în care munca într-un studio de videochat nu este deloc ușoară atunci când îți propui să realizezi performanțe. Munca de model de videochat de performanță vine cu o lista întreagă de beneficii, dar și cu o lista de sacrificii (timp mai puțin pentru ține și prietenii tăi de exemplu). Din acest motiv, este impetuos necesar să ai un set de priorități, un target, să nu îți cheltui banii pe chestii ridicole, să încerci să îți construiești lucruri solide și reale pentru viață ta personală si pentru viitorul tău (studii, casă, mașină, etc.).
Aspect fizic un capitol extrem de important, dar nu în sensul în care trebuie să te încadrezi în standarde de tipul 90:60:90. Prin aspect fizic, indiferent de numărul de kilograme, de înălțime sau orice alte "standarde", ne referim în mod special la îngrijire și igienă personală. O femeie care are grijă de ea este o femeie frumoasă.
Te întrebi probabil ce legătură au unele din lucrurile listate mai sus cu performanța în videochat, chestiuni personale precum prioritățile de viață sau virtuți personale precum perseverența. Ei bine, fără aceste lucruri este posibil să nu ajungi un model de succes, sau succesul tău să fie trecător, meteoric. În esență "a fi cu capul pe umeri" este un must have.

Este virtual imposibil să estimăm cât poți câștiga fără să te cunoaștem. Putem în schimb să îți prezentăm câteva statistici interne:

- media lunară (bani efectiv încasați) în Studioul NightProwl este de circa 24.000 lei / model. Desigur există "vârfuri" ale acestei medii, care pot să fie cu mult peste 80.000 lei lunar, dar și la polul opus situații de câteva zeci de mii de lei (în special majoritatea modelelor noi)

- lucrăm alături de modele (și nu doar câteva cazuri izolate) care generează constant vânzări de $8.000 - 25.000 de dolari la fiecare două săptămâni (15 - 50.000 lunar)

Aceste realizări sunt posibile într-un cadru organizat de lucru, așa cum îl reprezintă studioul nostru de videochat. Așa cum spuneam și cu alte ocazii, pe acest site, nu te cunoaștem, nu știm cum arați, cum gândeșți, cât de familiară ești cu Limba Engleză, cât timp vrei să dedici muncii. În aceste condiții, nici măcar la un interviu nu-ti va putea spune nimeni niciodată cu exactitate care este potențialul tău real. În ceea ce ne privește pe noi, suntem aici să ajutăm fiecare model, indiferent de vechimea și experiența lui să progreseze, să se dezvolte, și să câștige din ce în ce mai mult. Acesta este rolul nostru primordial ca studio, iar câștigurile menționate mai sus sunt realitățile noastre. Îți prezentăm mai jos câteva exemple de paymenturi, includiv recordul absolut deținut de studioul nostru pe LiveJasmin (peste 80.000 de dolari în 2 săptămâni). Precizăm că sumele din imaginile de mai jos sunt pentru 2 săptămâni lucrate.

CONTACTEAZA-NE
  • Telefon : (+4) 0758.34.35.36
  • Email : office@ nightprowl.ro
  • Sediul central : Strada Esarfei Nr. 72, Sector 3,
    Bucuresti, 031868 Romania