Cat se poate castiga la videochat

Contacte

Cat poate castiga un model de videochat in 2021

NightProwl Studio este unul din cele mai puternice branduri de videochat la nivel internațional, având un standard ridicat în ceea ce înseamnă organizarea, managementul și seriozitatea, precum și o experiență extrem de vastă; O rețetă a succesului, rețetă care pentru modelele noastre înseamnă bani. Mulți bani! Bani care sunt obținuți prin muncă, inovație, originalitate și profesionalism.

Cât se poate câștiga din videochat

Iti este probabil greu sa-ti imaginezi ca poti ajunge la castiguri absolut colosale, ca iti poti schimba modul in care traiesti, sa-ti poti permite haine noi oricand doresti, sa ai propria masina , propria locuinta, si sa-ti indeplinesti toate visele si pasiunile pe care le ai. Ei bine, toate acestea sunt posibile, dar ca orice altceva in viata, totul vine cu un pret, iar in cazul videochatului acest pret este munca, seriozitatea si determinarea, pentru ca daca iti inchipui ca banii cad din cer sau se obtin foarte usor, aceasta gandire este gresita. Banii nu cad din cer in niciun domeniu de activitate. Chiar si pentru a castiga la loto (bani cazuti din cer sa zicem) e nevoie sa mergi si sa cumperi un bilet, nu-i asa ?

Un criteriu cunoscut și universal valabil al obținerii performanței este implicarea. Ca în orice alt domeniu de activitate cu cât te implici mai mult, cu cât depui mai multă pasiune în ceea ce faci, cu atât rezultatele financiare vor fi pe măsură. În general, asta face diferența, și în orice domeniu sau profesie oamenii care se implică cel mai mult - au și rezultatele cele mai notabile. Desigur că atunci când acceptăm un loc de muncă, o oportunitate de afaceri sau orice alt mijloc de desfășurare a unei activități, targetul principal este profitul financiar, dar trebuie să luăm întotdeauna în considerare că un potențial angajator sau partener de afaceri ne va alege în funcție de cât se buni suntem în ceea ce facem, și vor alege să continue alături de noi în funcție de cât de serioși ne vom demonstra a fi pe durata desfășurării contractului respectiv.

Sunt foarte multe mici detalii care fac diferența, detalii care uneori valorează mii sau zeci de mii de dolari în plus, în fiecare lună, pornind de la aspecte tehnice (calitate audio - video, bandă de internet, etc), continuând cu aspecte logistice (amenajarea camerei de lucru, colorizare), experiență în domeniu (training, tips & tricks, suport tehnic și moral, promovare), precum și caracteristicile tale personale: frumusețe și personalitate. Când ne referim la frumusețe nu o facem în tiparul 90-60-90 ci mai degrabă în respectul de sine, pentru că o femeie frumoasă este acea femeie care se respectă pe sine și se îngrijește.

Iti prezentam mai jos cele mai importante elemente, din punctul nostru de vedere, pentru a reusi sa ai incasari foarte mari in videochat.

VREI SĂ ȘTII CÂT AI PUTEA CÂȘTIGA LUCRÂND CA MODEL DE VIDEOCHAT ?
CALCULATOR ONLINE

Implicarea si perseverenta

Pentru că fără să te implici în mod serios, fără să dezvolți o cât de mică pasiune pentru acest domeniu de activitate, îți va fi virtual imposibil să înțelegi unde ești și ceea ce ai de făcut, să te dezvolți că model, și implicit să ajungi la performanțele financiare dorite. Nu există nicio profesie pe lumea asta în care să poți să reușești să te impui, să performezi și să câștigi bani cu adevărat, dacă nu există implicare.

Apoi, or sa fie multe zile dificile la inceput, daca nu ai mai lucrat niciodata ca model de videochat, cu rezultate sub asteptarile tale sau alte mici dificultati. Daca acesta va fi primul tau job, iti va fi cu atat mai greu sa renunti la multele ore petrecute cu prietenii si vei avea impresia ca trece viata pe langa tine. Toate acestea sunt trairi absolut normale, dar tu ai un scop definit si trebuie sa ai determinare si perseverenta sa mergi mai departe, sa inveti, si sa-ti atingi targetul de a deveni un model de top.

Desigur ca exista si exceptii, modele noi, fara experienta, care ajung la castiguri de 8-10,000 de dolari sau chiar mai mult, extrem de repede. Ne dorim sa ai acest succes, dar de regula la astfel de rezultate se ajunge in luni de munca si perseverenta, si trebuie uneori sa ai rabdare pentru a ajunge la incasarile dorite.

Timpul acordat

Nu vorbim aici doar despre timpul acordat muncii, care in general trebuie sa fie de 8 ore pe zi, cinci zile pe saptamana, exact ca la orice alt job. Trebuie sa mentionam ca in egala masura este important si timpul pe care il acorzi prietenilor si familiei, precum si hobbyurilor tale, pentru a avea satisfactie si multumire in viata ta de zi cu zi. Este de asemeni important sa acorzi timp suficient pentru a te odihni. Cu alte cuvinte, trebuie sa iti organizezi excelent timpul pentru a avea un tonus si o atitudine pozitiva atat atunci cand esti la munca, cat si in viata ta personala.

Cunoasterea limbii engleze

Poti ajunge sa ai castiguri peste medie, chiar mari, si atunci cand nivelul tau de limba engleza este mai scazut sau chiar deloc, dar va trebui sa constientizezi acest aspect,si sa accepti sa lucrezi pe categorii erotice. In acelasi timp, cu siguranta vei invata in fiecare zi cateva cuvinte sau expresii, ce te vor ajuta sa progresezi din acest punct de vedere, si intr-un orizont de timp cat mai scurt, sa ai cel putin bazele conversationale in limba engleza.

Cu alte cuvinte, cunoasterea limbii engleze este cu siguranta un atu care te poate ajuta sa castigi cat mai mult, dar poti sa reusesti incasari mari si fara, iar cu deschidere si determinare vei ajunge sa inveti si engleza.

ASPECTUL FIZIC

Aspectul fizic este doar o notiune, sau un stereotip masurabil , gen 90-60-90. In realitate, o femeie este frumoasa atunci cand se ingrijeste si cand are resursele sa se imbrace cu cele mai frumoase haine, cu cei mai cool pantofi , sa poarte un makeup de calitate, si exemplele pot continua. Practic , putem considera ca avem doua notiuni ale frumusetii. Prima este cea naturala si a doua este cea financiara. Pentru ca avand bani iti permiti imbunatatiri, operatii estetice, haine, makeup si tratamente care sa te transforme in femeia frumoasa si irezistibila care, cu siguranta, iti doresti sa fii.

In concluzie, in videochat nu conteaza foarte mult aspectul fizic, sunt mii si mii de exemple de modele care castiga foarte multi bani fara sa se incadreze in stereotipurile frumusetii. Pana la urma, consideram ca un om este frumos atunci cand are carisma, cand este sociabil, apreciem in oamenii din jurul nostru alte calitati precum simtul umorului, nu-i asa ?

TRAINING SI TRAFIC

Traim intr-o societate a afacerilor si a intelegerilor. In acest context, echipa noastra a participat la peste 100 de evenimente si conferinte internationale de specialitate, la care am incheiat diverse intelegeri si parteneriate, atat cu platformele de videochat cu care colaboram, cat si cu diverse companii de promovare, webmasteri si afiliati, pentru ca in final sa ne asiguram ca modelele noastre au cea mai buna pozitionare pe site si cea mai buna promovare.

Este esential atunci cand doresti sa pornesti o cariera de model in videochat, sa te asiguri ca vei beneficia de cel mai bun trafic, si de cel mai bun training, elemente de baza in a genera incasari foarte mari.

Aceste realizări sunt posibile într-un cadru organizat de lucru, așa cum îl reprezintă studioul nostru de videochat. Așa cum spuneam și cu alte ocazii, pe acest site, nu te cunoaștem, nu știm cum arați, cum gândeșți, cât de familiară ești cu Limba Engleză, cât timp vrei să dedici muncii. În aceste condiții, nici măcar la un interviu nu-ti va putea spune nimeni niciodată cu exactitate care este potențialul tău real. În ceea ce ne privește pe noi, suntem aici să ajutăm fiecare model, indiferent de vechimea și experiența lui să progreseze, să se dezvolte, și să câștige din ce în ce mai mult.

13,000 de dolari incasati doar pe Jasmin in prima perioada din Martie 2021

Peste 12,000 in Martie 2021

Alta colega, alta poveste de succes cu peste 17k incasati in 2 saptamani din Februarie 2021

Payment de peste 10.000 de dolari in 10 zile lucrate

1-15 Februarie 2021 , payment de peste 17,000 de dolari

Aproape 20,000 de dolari intr-o singura luna pe LiveJasmin

Alt model, aceiasi poveste de succes, peste 19,000 de dolari in 2 saptamani pe Jasmin

Peste 10,000 de dolari pe LiveJasmin in doua saptamani

Peste 26,000 de dolari in doar doua saptamani

Peste $17,000 intr-o singura perioada

Peste 43,000 de dolari incasati de colega noastra in 2 saptamani din Ianuarie 2021

Felicitari colegei noastre , peste 13,000 de dolari in doua saptamani din Decembrie 2020

In doar trei luni colega noastra a ajuns la aproape 18,000 de dolari lunar

Mai mult de 17,000 de dolari intr-o perioada pe LiveJasmin

Mai mult de 19,000 de dolari in doua saptamani din Decembrie 2020

Aproape 13,000 de dolari in 2 saptamani pe Jasmin