Cine sunt membrii siteurilor de videochat si cum sa ii fidelizezi

Cine sunt membrii siteurilor de videochat si cum sa ii fidelizezi

Exista un trend al gandirii, de cativa ani, ca pentru a avea succes in videochat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa arati bine. Nu este asa de usor, cum nu este usor in nicio alta meserie sau ocupatie. Insa, cu rabdarea de a invata, si cu disponibilitatea de a munci, veniturile fabuloase pot sa devina o realitate.

In fiecare secunda trebuie sa te pui in pielea clientilor /membrilor. Gandeste-te, de ce cineva ar cheltui bani cu tine sau si-ar dori sa petreaca timp in chatroomul tau. Trebuie sa petreci timp si sa depui eforturi pentru a invata care este audienta ta, ce le place si ce nu le place.

Cand un membru nou intra in chatroomul tau, inainte de a-i cere sa cheltuie bani, pune-le intrebari, afla cat mai multe despre ei. Lasa-i sa-ti descopere personalitatea. Si fa-i sa devina fani ai personalitatii si actiunilor tale, si nu ai corpului tau. Castigurile mari din videochat au la baza fidelizarea si personalizarea conversatiilor.

Fa-i intotdeauna pe toti sa se simta speciali, si vei vedea cum baza ta de fani va creste exponential. La fel vor creste si incasarile tale.

O metoda clasica de a construi o relatie cu membrii platformelor de videochat sunt mesajele private. Arata-le ca esti prietenoasa, abordabila, si disponibila. Sunt multe modele, in functie si de siteurile de videochat pe care lucreaza, care pun un pret pentru fiecare mesaj la care raspund.

Desi in multe cazuri functioneaza, pentru un model incepator sfatul nostru este sa eviti astfel de practici si sa te focusezi pe construirea unei baze de membrii. Banii vor urma cu siguranta.

Dar principiul de baza , indiferent de situatie, este sa faci parte din cea mai promovata comunitate, sau cu alte cuvinte, sa lucrezi pe cele mai bune site-uri de videochat.

Acorda atentie tuturor membrilor tai

Daca un membru nu cheltuie bani cu tine intr-o zi, asta nu inseamna ca nu exista posibilitatea de a o face intr-o alta zi. Din acest motiv este ideal sa acorzi atentie tuturor fanilor tai. Odata ce vei reusi sa stabilesti o relatie personala cu fiecare fan, utilizand inclusiv mesajele private, veniturile tale vor exploda.

Incearca intotdeauna sa ai o atitudine prietenoasa, deschisa, atunci cand esti online. Daca esti obosita sau nu ai chef, cel mai bine este sa-ti iei o zi libera. Membrii acceseaza platformele de videochat pentru a uita de propriile lor probleme, pentru a se relaxa si pentru a se distra. Cu o atitudine negativa nu vei avea decat de pierdut.

Nu uita, intotdeauna prima impresie conteaza, si fiecare membru pe care il ignori sau il tratezi urat doar pentru ca nu ai chef sau ai o zi proasta, este un membru pe care il pierzi definitiv.

Anul trecut am avut oportunitatea de a merge in Las Vegas, si impreuna cu cativa colegi am mers intr-o noapte la un club de striptease. Aici erau foarte multe fete care se invarteau in jurul clientilor din club cerandu-le bani fara niciun fel de context, conversatie sau interactiune. Existau insa si cateva fete care chiar depuneau eforturi si incercau sa ofere o experienta distractiva clientilor. si doar acestea castigau bani cu adevarat din ce am putut observa. Acelasi lucru se aplica si in videochat, atunci cand intri online, fi gata sa oferi o experienta pozitiva, distractiva.

Creativitatea in videochat este extrem de importanta

Creativitatea joaca de asemeni un rol important in videochat. Cu siguranta te intrebi Cum pot face membrii noi sa cheltuie bani cu mine. Am vazut in decursul anilor foarte multe modele care au creat modalitati out of the box de a face lucruri distractive, interactive, si de a castiga bani in acelasi timp. Jocuri , loterii, tombole, ca sa dau doar cateva exemple. Desigur, au fost foarte multe modele care au incercat sa copieze aceste jocuri si loterii si nu tuturor le-a iesit acest lucru.

Asadar, incearca sa creezi un joc original, care sa te reprezinte, si pe care sa-l poti explica si promova foarte usor. Nu uita, toate aceste jocuri sau loterii trebuie sa fie extrem de simple si usor de inteles de catre membrii.

Gaseste inspiratii in jocuri cu zaruri, carti de joc, roata norocului, etc. Jucariile erotice interactive sunt un alt exemplu, cum ar fi de exemplu produsele de la Lovense care vibreaza atunci cand membrii cheltuie bani.

Dar unul din cele mai importante sfaturi pe care ti le pot da pentru a te ajuta sa-ti maresti incasarile, este sa fii consecventa si sa depui efort acordand atentie fiecarui membru.

Daca exista un lucru pe care toate modelele de succes il au in comun , acesta este perseverenta. Stiu ca te uiti la modelele de top de pe anumite site-uri , cu admiratie , si iti doresti sa ai incasarile lor. In spatele rezultatelor pe care le au se ascunde munca, inclusiv munca si rabdarea de a construi , de la inceputul carierei lor.

Retine : cu totii avem zile mai bune si zile mai proaste. Secretul este de a incerca sa transformi orice aparenta negativa intr-un factor pozitiv. Asta inseamna perseverenta. Nu va fi usor la inceput, si uneori te vei intreba daca merita sa depui efortul sau sa-ti pierzi timpul lucrand ca model de videochat. Nu renunta insa, cu perseverenta si determinare vor veni si rezultatele si incasarile mari.

Cine sunt totusi membrii siteurilor de videochat ?

Ceea ce foarte multi au considerat in urma cu 20 de ani ca este doar o mica nisa a divertismentului pentru adulti, videochatul s-a dezvoltat intr-o industrie care ruleaza miliarde de dolari anual, cu un trend de crestere constant de la un an la altul.

Modelele de videochat atrag milioane de consumatori in fiecare an, motiv pentru care consideram ca este esential sa analizam de ce acestia platesc un pret premium pentru experientele lor online.

Foarte multi din membrii siteurilor de videochat devin fanii modelelor , in cautarea unui spatiu nonconventional si lipsit de prejudecati, in care sa-si poata explora diversele fetishuri si sa-si creasca increderea in sine.

Asadar, nu totul si nu intotdeauna este despre sex, de foarte multe ori membrii fiind in cautarea unui surogat al interactivitatii sociale. Acestia cauta sa se simta mai bine , atat fizic cat si mental.

Dupa ce am stat de vorba cu cateva dintre modelele NightProwl pe acest subiect, am concluzionat ca majoritatea membrilor sunt in cautarea de sfaturi sau confirmari despre femei. Despre cum sa interactioneze cu acestea in viata de zi cu zi, cum sa le abordeze , ce cadouri sa le faca iubitelor sau sotiilor lor.

De multe ori o confirmare sau un sfat in plus de la un model de videochat va reprezenta un boost moral de care acestia au nevoie.

Fii cat mai reala, onesta si empatica cu membrii tai

Acesta este si motivul pentru care membrii siteurilor de videochat apreciaza foarte mult onestitatea, inclusiv atunci cand ne referim la reactiile modelelor si modul in care acestea le fac complimente.

Exagerarile si vorbele mari nu vor fi niciodata apreciate de catre ei, in timp ce, asa cum spuneam si mai sus, o interactiune onesta si emotionala va avea intotdeauna apreciere si succes.

Ca model de videochat trebuie sa arati compasiune , sa fii reala, sa-i arati membrului ca nu-l tratezi ca pe un simplu nume de pe ecranul calculatorului tau.

Desi nu putem considera ca toate modelele de videochat sunt experte in sex sau dispuse sa se implice emotional, vizitatorii platformelor de videochat se vor simti intotdeauna mai confortabil sa discute sau sa experimenteze diverse fetishuri online, cu un model, decat sa-si intrebe prietenii in viata reala.

Modelele cu care am stat de vorba ne-au spus ca multi din fanii lor nu au un mod de viata extravagant, in lux, ci multi sunt oameni cat se poate de normali, cu o conditie financiara modesta, motiv pentru care conversatiile placute, cu emotie, sunt vitale.

Desi membrii platformelor sunt in cautarea unei experiente sociale complete, ca un surogat sau o solutie impotriva singuratatii cu care se confrunta, si de multe ori fara implicatii sau conotatii sexuale, nu putem nega faptul ca erotismul joaca un rol important in experientele oferite prin intermediul videochatului.

Explorarea fetishurilor de catre membrii platformelor de videochat

Unii utilizatori doresc sa exploreze diverse fetishuri sau acte erotice considerate perversiuni, in timp ce modelele le ofera aceasta posibilitate intr-un mediu privat, confidential si lipsit de prejudecati. Modelele care sunt deschise catre categorii BDSM, in special fetishurile cu picioare si umilire, sunt foarte solicitate si genereaza venituri extrem de mari.

Cateva din cele mai populare / cele mai cerute fetishuri din videochat :

  • Roleplay – interpretarea unui rol ca parte dintr-o fantezie sexuala (secretara, asistenta medicala , etc)
  • Foot fetish – unde picioarele joaca un rol important
  • Lingerie – unde privitoriitorii sunt incitati de lenjerie si ciorapi de dama
  • Humiliation – barbati care doresc sa fie umiliti

Indiferent daca isi exploreaza fetishurile erotice sau sunt in cautarea unor sfaturi, membrii vor sa se simta doriti si apreciati. Adora atentia exlusiva ce le este oferita pe durata sesiunilor private , sau isi doresc sa aibe o prezenta notabila atunci cand vorbim de siteurile cu free chat. Chiar si in interactiunea erotica isi doresc sa fie in centrul atentiei.

Iti recomandam sa citesti si urmatoarele articole :

ACORDA-ti OPORTUNITATEA DE A EVOLUA

Daca vrei sa performezi cu adevarat in videochat si sa beneficiezi nu doar de cele mai bune conditii de lucru, dar si de cel mai bun program de training, atunci nu ezita sa ne contactezi. Daca iti cauti un job in Iasi, Galati sau Bucuresti, te asteptam in echipa NightProwl Studio.

Agențiile NightProwl

Galați
București