Cum sa iti ridici moralul ca model de videochat atunci cand nu te simti OK

Modelele de videochat de top au aceasta abilitate de a-i face pe privitori sa uite de propriile lor probleme, si sa evadeze intr-o insula virtuala a placerii, departe de stresul cu care fiecare se confrunta zilnic. Este o binemeritata pauza de la realitatile cotidiene, care ii ajuta pe acestia sa treaca peste momentele mai dificile ale vietii lor. Dar ce se intampla atunci cand un model trece prin momente dificile ?

Intr-o lume perfecta, fiecare model ar trebui sa-si poata lua liber sau sa faca o pauza, atunci cand sunt intr-un loc instabil din punct de vedere mental, si sa se intoarca ulterior cu bateriile pline si cu o atitudine pozitiva. Totusi, nu traim in aceasta lume perfecta, si multe modele nu au alta solutie decat sa lucreze si atunci cand trec prin momente dificile, au probleme de familie, in relatia cu iubitul, probleme de sanatate sau orice alte evenimente care le influenteaza intr-un mod negativ, si le impiedica sa fie focusate si motivate pe cariera de model de videochat.

Daca poate ca in alte cazuri, sau la alte joburi, poti inchide usa de la biroul tau, sa te izolezi si sa-ti rezolvi problemele – este o optiune , atunci cand vorbim de activitatea unui model de videochat – aceasta optiune nu exista. Dimpotriva, un model de videochat trebuie sa continuie sa fie prezentabil si sa zambeasca, oferind fanilor si membrilor lor momentele de relaxare pentru care acestia platesc.

Si atunci, care este solutia pentru acele momente cand ultimul lucru pe care vrei sa il faci este sa lucrezi? Iti ofer cateva sfaturi care sa te ajute in acest sens, iar daca vei tine cont de ele, randamentul tau ca om va fi mai bun, iar castigurile tale vor fi substantial mai mari.

LUCREAZA LA IMAGINEA TA DE MODEL

Aparent suna simplu, banal sau de necrezut, dar a petrece ceva timp suplimentar pentru tine si imaginea ta, te poate afecta intr-un mod pozitiv, si te poate ajuta sa treci peste anxietate sau probleme.

Petrece timp sa-ti alegi si sa-ti pui cel mai sexy outfit, pantofii preferati, si sa-ti faci cel mai perfect machiaj. Nu uita de ruj, in special pentru ca este demonstrat stiintific ca anumite culori ale rujului pot evoca raspunsuri emotionale care sa te ajute sa te simti mai bine, mai increzatoare.

Un studiu efectuat de revista Women’s Health, sustine ca o culoare neutra a rujului transmite calm si caldura, in timp ce culorile aprinse cum sunt orange sau fuxia te vor face sa te simti mai indrazneata si increzatoare. Daca vrei sa le reamintesti membrilor tai cat esti de sexy, incearca un ruj rosu aprins. Dupa ce te-ai aranjat ca un supermodel (care esti), fruntea sus , si fa cativa pasi ca pe catwalk inainte de a intra online. Te va ajuta enorm!

SIMTE MUZICA

Unul din cele mai puternice instrumente prin care pot seta tonul si dinamica unui chatroom este muzica. In acelasi timp, muzica iti poate schimba dispozitia si te poate ajuta sa-ti controlezi emotiile. Studiile arata ca melodiile cu un ritm sau texte optimiste, cresc nivelul de dopamina din creier, amintindu-ti de momente placute din trecut, si ajutandu-te sa te simti optimista pentru vremurile ce vor urma.

Corpul nostru are tendinta de a se sincroniza cu ritmul muzicii pe care o ascultam, astfel, daca esti obosita dupa o noapte nedormita, pune o melodie ritmata. Daca in schimb ai o stare de nervi, incearca o muzica mai lenta, care te va ajuta sa te linistesti , si va crea in acelasi timp o atmosfera senzuala pentru tine si membrii din chatroomul tau.

RASFATA-TE

Cu siguranta „terapia prin shopping” este primul lucru care iti vine in minte atunci cand vorbin de rasfat, dar exista si alte metode pe care le poti incerca si fara sa-ti cheltui banii munciti din greu. Daca te simti coplesita atunci cand esti online , ia o pauza, rasfata-te cu ceva care iti place, cum ar fi o cafea, o inghetata, o baie fierbinte.

E demonstrat prin studii ca a te rasfata cu lucruri simple, la sigur, despre care stii deja ca-ti aduc placere, te vor face mai fericita , sau cel putin la fel de fericita, decat sa faci terapie prin cumparaturi. Asadar, daca nu vrei sa platesti cateva mii de dolari pe acea pereche de pantofi, micile placeri ale vietii te pot ajuta in egala masura.

INVATA SA RESPIRI

Vei fi extrem de surprinsa sa vezi ca te poti simti mult mai bine daca iti readuci aminte sa respiri. Inspira pentru cinci secunde , tine-ti respiratia pentru cinci secunse , si apoi expira pentru cinci secunde. Repeta asta de cateva ori, si vei vedea ca acel sentiment, acea durere in piept cauzata de anxietate se va diminua considerabil

TERAPIE CU AJUTORUL LUMANARILOR PARFUMATE

Aprinde o lumanare parfumata atunci cand esti online. Te va ajuta sa te relaxezi. De obicei aromele de vanilie iti pot schimba dispozitia cu usurinta. Te-ai simtit vreodata atat de stresata incat parca inima batea atat de tare de parca iti iesea din piept? Aroma de lavanda te va ajuta in acest sens , si iti va calma sistemul nervos.

De asemeni, orice aroma care iti starneste nostalgia unor vremuri bune este recomandata. Aparent aroma de scortisoara iti va spori nivelul de concentrare, motiv pentru care iti recomand sa o incerci.

FERESTE-TE DE ORICE LUCRURI NEGATIVE

Este dificil sa faci asta atunci cand lucrezi ca model de videochat, dar pe cat posibil, atunci cand nu ai dispozitia necesara, nu te teme sa ocolesti acel ceva sau pe acel cineva care iti strica cheful. Stai departe de social media in ziua respectiva. Pe scurt, fereste-te, prin orice mijloace, cat mai mult , de lucrurile negative, care te fac sa nu te simti OK.

Agențiile NightProwl

Galați
București