NightProwl Academy la editia a doua

NightProwl Academy la editia a doua

In perioada 6 – 8 februarie a avut loc cea de-a II-a Editie NightProwl Academy.

De aceasta data am hotarat sa schimbam orasul desfasurarii evenimentului si daca 1-a Editie a avut loc in Mamaia/Constanta , de acesta data am ales o locatie selecta din Bucuresti : DoubleTree by Hilton ca loc de intalnire pentru studiourile noastre din Galati si Constanta , precum si partenerii din Iasi si Bacau . Prima editie a fost un adevarat success, iar evolutia modelelor a fost vizibila , motiv pentru care hotararea de a organiza o a doua editie a fost evidenta .

Ne-am bucurat de prezenta partenerilor nostri, LiveJasmin, cu care avem un parteneriat puternic de la bun început, dar mai ales in ultimii 2 ani de colaborare exclusiva ca Studio cu Certificare (partener oficial) .Au fost 3 zile intense de training, workshop-uri si activitati , in care modelele au invatat, atat de la trainerii NightProwl , cat si de la reprezentantii LiveJasmin aspecte importante , care permit o mai buna percep?ie asupra activitatii modelului din mediul online si offline ?i dezvoltarea unor noi aptitudini ce vor dezvolta atat activitatea online cat si viata personala a fiecarui model cu care colaboram .

Modelele NightProwl Studio au avut parte si de surprize,iar trainingul s-a incheiat cu un concurs , in care modelele au avut sansa sa castige Vouchere in valoare de 20 %, 30 % si 50 %. A fost de asemeni un eveniment de Team Building cu cine la restaurante de top si o petrecere nebuna la Nuba .

Urmeaz? perioada in care vom pune in aplicare tot ce am invatat si abia asteptam cea de-a treia Editie NightProwl Academy, in care vom reveni într-o noua formula cu noi surprize.

NightProwl este singurul studio de videochat din oras care investeste in dezvoltarea ta . Te asteptam alaturi de noi !

Agențiile NightProwl

Galați
București