O echipa informata la peste 70 de evenimente internationale

O echipa informata la peste 70 de evenimente internationale

Privim cu mare drag si zambet pe buze formularile studiourilor de videochat din Romania si nu numai . Toti suntem cei mai buni , numarul 1 , studioul in care se castiga cel mai bine , studioul in care esti primita cel mai bine , respectata cel mai mult , unde primesti siguranta din punct de vedere legal , si lista poate continua .
Pe real insa , ce face fiecare studio de videochat in parte pentru fiecare dintre aceste capitole . Le vom lua pe rand la momentul oportun , astazi insa dorim sa vorbim despre informare .

In orice domeniu de activitate , inclusiv in videochat , informarea sau informatia este pretioasa . Prezenta la multitudinea de evenimente internationale ce au loc in fiecare an in diferite colturi ale lumii este obligatorie atunci cand doresti performanta . La aceste evenimente sunt foarte multe prezentari si seminarii pe diverse teme ce sunt legate in mod direct de industria noastra , sau indirect (social media , marketing , instrumente si solutii de monetizare a continutului , diverse alte solutii sau idei care pot aduce plus de valoare – deci implicit mai multi bani in buzunarele modelelor cu care colaboram) . De asemeni , prezenta la aceste evenimente acorda sansa de a discuta pe parcursul diverselor evenimente private , cine , gale de premiere , etc. cu diversi experti in domeniul web & adult , care sa ne poata ajuta , cu care putem incheia diverse parteneriate de colaborare , si asa mai departe .

Nu vrem nici sa ne laudam , nu vrem nici sa ironizam alte studiouri , vrem in schimb sa subliniem ca in ultimii 5 ani am fost prezenti la diferite evenimente internationale in Romania (Bucuresti , Mamaia) precum si in strainatate : Lisabona , Barcelona , Las Vegas , Praga , Budapesta , Los Angeles , Miami , Cali (Columbia) sau Nijni Novgorod (Rusia) – fiind doar o parte din destinatiile noastre de business . In total peste 70 de evenimente si gale de premiere , mai mult decat orice alt studio din Romania .
Am acumulat astfel informatia necesara , reputatia necesara , si am cunoscut oamenii cheie ai industriei , oameni cu care colaboram eficient pentru a realiza venituri substantiale pentru noi , modelele noastre si partenerii nostrii de business .

Agențiile NightProwl

Galați
București