pe ce site de videochat sa lucrezi in 2021

Pe ce site de videochat să lucrezi in 2021 - Informatii videochat

Lucrul pe care nu îl vei regăsi în acest articol este vre-un clasament al recomandărilor, si asta pentru că vrem să explicăm pe scurt cum să-ți alegi în mod corect site-urile de videochat pe care să lucrezi.

În primul rând am început cu o greșală menționând un plural : „site-urile de videochat pe care să lucrezi”. În realitate, cel mai profitabil este să-ți găsești un singur site, cel mai potrivit ție, către care să-ti dedici întreagă atenție, și în consecință să câștigi foarte mulți bani lucrând pe acesta.

Cum să îți alegi site-ul de videochat

Unele site-uri oferă comisioane mai mari, altele mai mici. Acesta nu trebuie să fie un criteriu esențial al selecției. Articolul ăsta încearcă să te ajute să-ți găsești cel mai potrivit site și nu cea mai potrivită sau cea mai mare ofertă. O astfel de abordare este greșită, pentru că , în funcție de capacitățile tale de a fi model de videochat în primul rând, uneori 30% din ceva consistent este cu mult mai mult decât 50% din nimic.

Dacă nu vrei să te preocupe acest aspect, și dacă vrei să lucrezi în cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, Iasi sau Galati, atunci așteptăm cu mare drag să ne contactezi.

Sunt 2 tipologii principale de websiteuri de videochat, catalogate ca premium și freemium.

Site-urile de videochat premium au un model de business bazat în primul rând pe privaturi. Practic doar membrul care plătește te poate vedea (în privat), în timp ce în free chat te vede gratuit orice membru al site-ului, însă acest spațiu îl folosești că lounge și niciun conținut explicit / adult nu este permis aici. Cele mai importante platforme premium sunt :

Dacă în premium totul se desfășoară „în spatele cortinelor închise” în freemium este exact opusul. Modelul performează show-uri erotice și activități explicite în free chat, în văzul tuturor, iar membrii „cotizează” prin tipsuri. Cele mai mari platforme în sistem freemium sunt :

E important să știi ce site să alegi

Citind informația de mai sus și eventual vizitând măcar câte un site din fiecare exemplu dat (freemium și freemium) pentru a întrege ideea a ce înseamnă fiecare, ar trebui să știi care este tipul de site care ți se potrivește cel mai bine.

Dacă am stabilit că ai o atracție către una sau alta dintre variante, acum poți începe să te documentezi sau să experimentezi.

Fiecare site de videochat are membrii de o anumită tipologie , mai „prietenoși” sau mai „pe show”. Asta ține foarte mult de sursa de trafic sau de modul în care fiecare site și-a format membrii prin advertising , respectiv cum comunitatea de modele a învățat (sau nu) care sunt limitele până la care un membru poate să primească ceva „free”.

Analizează fiecare site de videochat cu atenție, vezi care îți este concurența (tipul de modele de pe site-ul respectiv, ce fac, cum se îmbracă, cum se comportă, ce vorbesc, etc) și fă-ți un top 3 al preferințelor. Acest top 3 trebuie să răspundă la întrebarea „pot eu să fiu mai bună decât majoritatea fetelor pe care le-am văzut pe acest site?”. Cu cât DA-ul este mai mare, cu atât iti dai seama care este cel mai bun site de videochat pentru tine.

Acum e timpul să începi și să experimentezi , să vezi care e site-ul cel mai potrivit pentru tine. Încearcă-l cel puțin două săptămâni cu seriozitate și răbdare. Deseori banii nu cad din cer atunci când ești model nou, ai nevoie să-ti constuiesti un profil corect, cu pozele de profil cele mai atractive pentru tipul de site ales, să câștigi expunere și experiență.

Alegerea în funcție de trafic și concurență

Dacă chiar este necesar să facem un top al celor mai populare site-uri de videochat, atunci podiumul ar fi ocupat de Chaturbate, LiveJasmin și BongaCams, care au fiecare, în medie, 300 de milioane de vizitatori în fiecare lună. Asta înseamnă că, în medie, 10 milioane de oameni vizitează fiecare site, din cele 3 menționate, în fiecare zi !

Celelalte platforme de videochat au de până la 10 ori mai puțini vizitatori și clienți în fiecare zi. Totuși, concurența este acerbă, indiferent de site-ul pe care vei alege să lucrezi, întrucât, într-un mod natural, vei constata că pe site-urile cu mult trafic sunt 4-6.000 de modele online, în timp ce pe celelalte, concurența este mai mică , de sute, sau în jurul la 1000 de modele care fac stream în același timp. În medie însă, concurența ta este la fel de puternică, indiferent de alegerea pe care o vei face.

Pe ce site de videochat vei face bani ?

Sperăm că acest articol te va ajuta să iei decizia corectă. Câți bani vei câștiga, asta depinde de foarte mulți factori, incluzând aici numărul de ore lucrate. Cu cât mai multe, mai ales la începutul carierei tale de model de videochat, cu atât șansele de a avea câștiguri substanțiale vor fi mai mari.

Modelele care se dedică acestei activități câștigă peste 1000 de dolari pe zi, lucrând în jurul a 40 de ore săptămânal, cu seriozitate și determinare, la fel ca la oricare alt job. Desigur, sunt mulți alți factori care vor determina câștigurile tale, incluzând informarea, logistica, decorurile, tehnologia și modalitatea prin care vei acumula experiență.

Îți recomandăm și următoarele articole :

AI VREA SĂ ÎNCERCI O CARIERĂ LA NIGHTPROWL ?
Studio Bucuresti Angajari Videochat Galati Angajare videochat Iasi Cum sa faci videochat Job model videochat
© 2011 - 2022 NightProwl.ro, toate drepturile rezervate