Performantele studioului de videochat NightProwl Galati

Traim intr-o lume extrem de competitiva, din toate punctele de vedere si in toate domeniile de activitate, implicit si in videochat exista o concurenta acerba, de cele mai multe ori constructiva si productiva. Concurenta nu ar trebui sa fie altfel decat astfel, fiecare competitor incercand sa se perfectioneze si sa genereze un business mai bun decat competitia.

Sunt studiouri sau francize de studiouri mult mai mari, cel putin din punct de vedere numeric decat NightProwl Studio. Nu sunt foarte multe, dar ele exista. Managementul nostru nu a fost niciodata orientat catre o crestere pe verticala, numerica.

Practic ne-am dat singuri de ales daca sa crestem acest studio numeric si sa avem 100 de modele sau mai degraba sa ramanem „mici” in numere dar sa ne focusam atentia pe un grup restrans de modele cu care sa realizam performante notabile. Si exact asta am facut, iar faptul ca de cele mai multe ori reusim incasari cu 20 de modele mai mari decat un studio cu 100 de modele ne demonstreaza ca am luat decizia potrivita la momentul potrivit.

E greu sa scalezi un business, asta daca va intrebati de ce studioul din Galati nu a angajat inca 20 de modele. E foarte greu sa scalezi o echipa de oameni care sa se ocupe de aceste 20 de modele extra. Dar e relativ mai usor sa reproduci un business mic intr-o alta locatie, si exact asta am facut prin deschiderea de studiouri in Constanta, Iasi si Bucuresti.

Poate te intrebi draga cititor ce treaba are asta cu performanta in videochat. Are. Pentru ca performanta nu e doar matematica, cu recorduri, cifre, bani sau trofee castigate. Despre ele am tot vorbit fie aici pe blog fie in campaniile noastre de marketing. Performanta pentru noi este atunci cand modelele cu care ai lucrat o perioada devin cu adevarat femei de succes si pornesc in aventura afacerilor pe cont propriu . Si am tot avut fete care au plecat pe propriul drum si si-au deschis diverse afaceri : mici cafenele, fast food, saloane de beauty, sali de sport, sali de dans sau productie de haine personalizate. Si ne tare bucuram si ne tare mandrim cu ele. Altele au decis sa ramana in industria videochatului si si-au deschis propriile afaceri. Asa au luat nastere inclusiv studiourile noastre din Iasi si Bucuresti. Cum sa nu simti ca faci performanta ?

Sunt acestea performante ale studioului de videochat NightProwl Galati ? Noi spunem ca da , si ne mandrim cu asta mai mult decat toate trofeele pe care le-am castigat, toate recordurile pe care le avem active pe LiveJasmin, si asa mai departe.

Angajari Studio Videochat Galati nu e doar un studio. E un pic mai mult de atat. Dar aceasta tema o vom dezbate cu o alta ocazie.

Agențiile NightProwl

Galați
București