cat de mult conteaza studioul de videochat ales in cariera unui model

Cat de mult conteaza sa-ti alegi studioul de videochat cu grija

Contează sau nu contează studioul de videochat în care îții începi și îți desfășori activitatea ca model de videochat? La fel ca în orice industrie, brandul pe care tu îl reprezinți și pentru care lucrezi oferă o perspectivă asupra pregătirii tale și a ceea ce tu poți să oferi clienților, în cazul de față membrilor.

Principiile de marketing sunt aceleași pentru orice industrie și notorietatea pozitivă a brandurilor ne influențează deciziile de zi cu zi. Spre exemplu, achiziționarea unui smartpfone performant se va face de un la brand cunoscut pe piață, deoarece clienții știu deja că o să primească calitate înaltă și profesionalism. Același lucru se aplică și în videochat.

În rândurile de mai jos, am pregătit câteva motive pentru care studioul ales joacă un rol decisiv în  cariera unui model de videochat.

Training in videochat

Un aspect decisiv în cariera unui model îl constituie trainingul pe care îl primește din partea studioului, motiv pentru care este esential sa te informezi in prealabil si nu doar sa te uiti peste oferta video chat. Cu cât un studio de videochat este pe piață de mulți ani, reușind să se facă remarcat prin câștigarea premiilor importante la gale de profil, cu atât sistemul său de training este mai performant și mai eficient. Cum este posibil acest lucru? Premiile pe care studiourile de videochat le câștigă în cadrul galelor sunt o dovadă a muncii depuse de modele și de întreaga echipă din spatele acestora, iar numărul de premii și tipul de premiu câștigat arată munca și profesionalismul studioului de videochat. Pentru ca modelele să câștige premii pentru „Cel mai bun model / Cele mai mari încasări”, înseamnă că în spatele lor se află o echipă de traineri foarte bine pregătiți, care lucrează în permanență la cariera și activitatea acestora.

Alege intotdeauna un studio care te promoveaza si iti aduce trafic, asa cum este NightProwl.

La noi în studio, trainerii sunt alături de modele 24/7 pentru a le îndruma în permanență și a le ajuta să evolueze constant. Astfel, modelele noastre se întorc an de an acasă cu premii mult râvnite, iar recordurile deținute pentru cele mai mari încasări din industrie dovedesc că un sistem de training bine pus la punct este cheia succesului. Aceste lucruri se datorează celor peste 100 de evenimente și conferințe de specialitate la care trainerii Night Prowl Studio au participat pentru a se putea numi adevărați profesioniști și pentru a le ajuta pe modele să evolueze rapid.

Bonusuri videochat

De cele mai multe ori, studiourile de videochat care sunt la început de drum sau care nu s-au făcut remarcate în această industrie prin încasări nu pot să ofere modelelor bonusuri pentru munca depusă, astfel încât să le țină pe acestea motivate.

La Night Prowl Studio oferim modelelor de videochat o sumedenie de bonusuri, precum bonus de angajare în valoare de 500 de dolari, bonus de beauty în valoare de 150 de dolari și o mulțime de alte bonusuri pe care managerul i le prezintă modelului la interviul de angajare.

Încasări videochat

Recunoștința unui studio de videochat la nivel global se datorează încasărilor pe care studioul le-a înregistrat pe platformele de profil. NightProwl Studio are în palmaresul său peste 70 de trofee și nominalizări internaționale, multe care se bazează pe încasările lunare ale studioului și ale modelelor de videochat.

În videochat, încasările sunt cele care decid notorietatea studioului  și, cu cât studioul este recunoscut pentru încasările pe care le are, cu atât modelele sale câștigă mai mult.

În concluzie, a te lansa într-un studio de videochat recunoscut la nivel internațional îți garantează succesul ca model și încasări spectaculoase. Sunt foarte multe studiouri care promit încasări de ordinul miilor de dolari, dar dacă nu au câștigat niciun premiu sau măcar o nominalizare în cadrul galelor de profil, înseamnă că îți vor oferi doar o iluzie. Profesionalismul este mereu recunoscut.

AI VREA SĂ ÎNCERCI O CARIERĂ LA NIGHTPROWL ?
Studio Bucuresti Angajari Videochat Galati Angajare videochat Iasi Cum sa faci videochat Job model videochat
© 2011 - 2022 NightProwl.ro, toate drepturile rezervate